Audio Physic Spark 3

Reaction score
70
Κάνω ανταλλαγή με τα audiovector c2 mk2,τα audio spectrum xanadu ή οθόνη tft 22 ίντσων για υπολογιστή..

Reaction score
70
Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές πλέον.Τα ηχεία παραμένουν διαθέσιμα στα 800 ευρώ και στο 6970530227

Reaction score
70
Ρε παιδιά πως μπορούμε πλέον να ανεβάζουμε φωτογραφίες στο site??Γιατί σταματήσε εκείνο το εύκολο κολπάκι που ανέβαιναν κατ'ευθείαν.Θέλω να βάλω μερικές ακόμα φωτογραφίες και δεν ξέρω πως.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Audio Physic Spark 3

Ρε παιδιά πως μπορούμε πλέον να ανεβάζουμε φωτογραφίες στο site??Γιατί σταματήσε εκείνο το εύκολο κολπάκι που ανέβαιναν κατ'ευθείαν.Θέλω να βάλω μερικές ακόμα φωτογραφίες και δεν ξέρω πως.

To καταργησαμε....

Ανεβασε τις εδω...

http://imageshack.us/

Reaction score
70
Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μπορούν να δωθούν πλέον για 1-2 μέρες έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει άμεση σύγκριση με άλλα ηχεία...

Reaction score
70
Μπορεί να γίνει ανταλλαγή με ένα οποιοδήποτε ηχείο βάσης(ας γίνουν προτάσεις μέχρι 250-300 ευρώ ή λίγο παραπάνω αν είναι κάποια καλή περίπτωση) για να τοποθετηθεί σε δωμάτιο 9-10 τ.μ με μόνη προυπόθεση να δέχεται διπλοκαλωδίωση...

Reaction score
70
Μερικά από τα ηχεία βάσης που θα με ενδιέφεραν : Audio spectrum xanadu,audio spectrum artis, audio spectrum axxia, audio spectrum sirene ,audiovector c1,audiovector m3 ,Heco celan xt 301, Heco celan 300.......

Reaction score
70
Επίσης θα με ενδιέφεραν τα usher x-718 και τα usher be-718.Ξέχασα να πω ότι δεν θέλω βάσεις γιατί έχω ήδη.Ανταλλαγή μόνο με ηχεία βάσης εκτός αν πηγαίνουν πακέτο.

Reaction score
70
Φίλε μου άμα σου πω ότι και το ίδιο πράγμα είχα σκεφτεί.Έχουν ενδιαφερθεί μέσα στο διάστημα που τα δίνω πάνω από 5-6 άτομα σοβαρά και ο καθένας λάκισε την τελευταία στιγμή για διαφορετικό λόγο.Αφού έχω σκεφτεί να τα φέρω παπά να τα διαβάσουν....Μήπως επειδή παίζουν παπάδες(άρα είναι πολύ της θρησκείας) και γω τα βάζω όλη την ώρα να παίζουν rock και metal που είναι του σατανά να θέλουν επίτηδες να με τυρανήσουν.:138:

Reaction score
4
Απάντηση: Audio Physic Spark 3

μηπως να τα κραταγες τελικα;

αν κρινω απο τα δικα μου τα Yara 2 evolution που ειναι και πιο ταπεινο μοντελο, θα ειναι σιγουρα εξαιρετικα ηχεια... τι τα θες τα μικροτερα :119:

Reaction score
70
Έχει γίνει τέτοιος σχεδιασμός που δεν μπορώ τα κρατήσω και ταυτόχρονα δεν μπορώ να τα ρίξω κάτω από τα 800 ευρώ γιατί υπάρχει ένα ψυχολογικό όριο.Γιάυτό ίσως τα έχω και τόσο καιρό και δεν μπορώ να βρώ αγοραστή.Πάντως πλέον είναι στα κουτιά τους και περιμένουν τον νέο τους κάτοχο...

Reaction score
4

αν δεν ειχα ηδη θα τα επαιρνα :119:

προσπαθησα να ψησω εναν εδω στη δουλεια να ενδιαφερθει αλλα ενω απο τη μια του γυαλιζανε απο την αλλη φοβαται οτι με τα λαμπατα τσακιριδης που εχει (2 Χ 35 βαττ) δε θα τα οδηγησουν σωστα (και πιθανα εχει δικιο).

παντως θα ρωτησω και αλλους... αντε κριμα ειναι να μενουν αμανατι :105:

Reaction score
70
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ηχείων :

Technical Data:
Height: 38.6" / 980mm
Width: 5.8" / 147mm
Depth: 8.7" / 220mm
Base: 8.9" x 11.8" x 1.6"
225 x 300 x 40 mm
Weight: 37lB / 17kg
Power rating: 140 W
Impedance: 4 Ohms
Frequency Range: 38 Hz - 40 kHz (-3dB)

Και ένα link που έχει μερικά review και μερικές φωτογραφίες στο site του κατασκευαστή για τις διάφορες εκδόσεις των spark.Το δικό μου είναι το spark 3:
http://www.audiophysic.de/halloffame/index_e.html

Reaction score
70
Επίσης για ανταλλαγή θα με ενδιέφεραν τα quad 12l και τα atc scm11.....Άντε ρε παιδιά πρόκειτε για πολύ καλά ηχεία.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον :118::118:

Reaction score
0

Ίσως γιατί είναι δύσκολοι καιροί για ανοίγματα??
800 ευρώ ο άλλος πάει διακοπές σε νησί,από το να κάτσει μέσα στην κάψα και να ταξιδεύει ηχητικά σε μαγικά νησιά!!!:135::135:
Υπομονή φίλε μου!!

Reaction score
70
Υπάρχει μία πιθανότητα να κατέβω με το αμάξι στην Αθήνα μέχρι της 10 Αυγούστου.Αν υπάρχει κάποιος από Αθήνα που να ενδιαφέρεται σοβαρά για ακρόαση ας με ενημερώσει!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas