AUDIO SPECTRUM ΑΙΟΛΟΣ Vs ZINGALI OVERTURE 2s

Reaction score
3.449
Εναι και κοντούλια τα Chario για να ακουμπάς και το φραπέ σου.

Να δούμε που θα βρείτε ενισχυτή τώρα,
Για να γίνουν γυναίκες τα πιπίνια σας, μόνο ένας τελικός μπορεί να τα οδηγήσει σωστά και να τα κάνει να φτάσουν σε έναν πλήρη και μουσικό οργασμό !!!

Ο ψηφιακός της TACT. Δοκιμασμένα πράγματα.
Ο Λευτέρης που τον έχει, τον πάει τελευταία από χωριό σε χωρίο για να ....
Τράγο τον έχει κάνει τον TACT του.

Η εποχή της αναπαραγωγής πλησιάζει Λευτέρη.

Reaction score
498
Καλές γιορτές, καλά κρασά κλπ. κλπ. σε όλους. Θα ανοιχτεί καινούργιο thread για

το θέμα αυτό μετά τις γιορτές γιατί καβαλήσαμε σε άλλο θέμα. Κύριε Luxman, βρείτε

με τι Chario θα παίξετε γιατί δεν ξέρω πόσο κοστίζουνε. Να μην είναι μεγάλη η

απόκλιση στην τιμή τους για να είμαστε ψιλο-αντικειμενικοί. Ο μέσος αγοραστής να

μπορεί να τα πάρει γύρω στα 1.500 Ευρώ. Τα Concerto είχανε 1.400 (δεν βγαίνουνε

πλέον). Η καμπίνα να είναι γύρω στα 10-15 λίτρα. Εκτός εάν τα θεωρείτε

υπερτιμημένα τόσο πολύ και αισθάνεστε ασφαλής με τα Delphinus, (που δεν σας το

προτείνω :mrgreen: ). Εγώ το μόνο που θέλω να αποδείξω είναι πως είναι υπέροχα

ηχεία και δεν είναι σχεδιασμένα λάθος. Ούτε υπερτιμημένα είναι. Είναι απλά δύσκολα.

Τα επέλεξα ανάμεσα σε πάρα πολλά.Την Chario όπως έχω πει την συμπαθώ πολύ

και την έχω προτείνει άπειρες φορές σε τρίτους στην οικονομική όμως

κατηγορία :wink: . Το τί είναι υπερτιμημένο και τί σχεδιασμένο λάθος και ποιο είναι

το μουσικότερο επί του πιεστηρίου σύντομα :wink: :D .Αυτά προς αποφυγείν

παρεξηγήσεως. Α, και μην βγει κανένας μονιτοράκιας και πει τί ακούτε αφού κανένα

δεν παίζει σωστά...Άλλη σχολή είπαμε, Ιταλική.. VIVA SONUS FABER!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Χρονια πολλα παιδια !! Χρηστο χρονια πολλα και για την γιορτη σου ! Οσον αφορα την επικειμενη κοντρα θα κοντραρουμε τα CONCERTO με τα ACADEMY MILLENIUM 2 . Αυτα πωλουνται στην ιδια τιμη με τα CONCERTO , δηλαδη 1400 ευρω . Τα DELPHINUS κοστιζουν λιγοτερο απο τα μισα και ειναι λιγο "σκοτεινα" ηχεια .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χρόνια Πολλά LUXMAN!!

Νομίζω ότι ο Gio έχει ήδη στήσει τα academy. Αμέσως μετά τις γιορτές βαράμε!!

Reaction score
498
Έχετε μπερδευτεί λιγάκι. Έχω τα κονσέρτο τα παλιά τα βάσης με ένα γούφερ και 13

λίτρα καμπίνας. Τα Μιλλένιουμ 2 έχουν σχεδόν διπλάσιο όγκο καμπίνας και 2 γούφερ

και έχουνε γύρω στα 2.500 Ευρώ από ότι θυμάμαι. Τα Μιλλενιουμ 1 είναι παραπλήσια

και λιγάκι πιο ακριβά από τα κονσέρτο από όσο θυμάμαι πάλι. Τα καινούργια κονσέρτο

είναι μικρό ηχείο δαπέδου κι έχει γύρω στα 2.500. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε

όμοια πράγματα, όχι ανόμοια...

Reaction score
0
Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο. Τα millenium 2 δεν είναι δυνατό να συγκριθούν με τα Concerto!!!

Από τιμή δε 1400 δεν παίζουν ούτε μεταχειρισμένα!!! η καλύτερη τιμή σε πρόσφατη αναζήτησή μου ήταν 2000 ευρώ!

Μάλλον πρέπει να συκρίνουμε χαμηλότερο μοντέλο...

Reaction score
498
Ρώτησα μόλις.

Μιλλένιουμ 1: γύρω στα 1.600Ε

Μιλλένιουμ 2 γύρω στα 2.450Ε

Οι τιμές ήτανε μετρητοίς υπόψιν...

Ότι και να γίνει μετά τις γιορτές παιδιά. Έχουμε και μία προσωπική ζωή νομίζω, ναι?

Καινούργιο thread μέσα στο νέο έτος...

Reaction score
3.449
Αγαπητέ Luxman, στο τελευταίο σου μήνυμα φαίνεται καθαρά το αντίθετο από αυτό που αρχικά ισχυρίστηκες. Ισχυρίστηκες ότι τα Sonus Faber είναι υπερτιμημένα ηχεία κι εσύ για να μπορέσεις να κοντράρεις ένα μικρό ηχείο σαν το Sonus Faber Concerto επιστρατεύεις το Millenium 2 που μόνο μικρό δεν είναι. Και δεν φτάνει αυτό αλλά κοστίζει και 1000 Ευρώ περισσότερο από το Concerto.

Αν θέλεις να συνεχίσεις την κόντρα, προτείνω να φέρεις τα Millenium 2, που θα σου δώσουν δανικά, κι εγώ να βάλω τα δικά μου εφεδρικά Sonus Faber Cremona που έχω στο μικρό δωμάτιο του μωρού. Γύρω στα 2000 Ευρώ τα αγόρασα

Reaction score
3.449
Με κάποιο Chario αντίστοιχου μεγέθους και αξίας.
Το Millenium 1, αν και ακριβότερο από το Sonus Faber Concerto, πιστεύω ότι μας κάνει για τη δοκιμή.

Διαφορετικά ξεχάστε το θέμα με τις κόντρες και ακούστε τη μουσικούλα σας στο σπίτι παρέα με την καλή σας
Μπορούμε να βρεθούμε κι όλοι μαζί και να περάσουμε καλά. (Οχι με την καλή σας).
Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Αφήστε τους αντιπροσώπους να κάνουν αυτοί τις κόντρες μεταξύ τους.

Reaction score
498
Πάντως όχι με τα δικά μου. Ψάξτε αλλού για αντίπαλο για αυτά με την αντιπροσωπεία.

Ξέρω εγώ? Και τι είμαι εγώ για να βρίσκω αντιπάλους άλλων ηχείων? Άλλα ντάλλα.

Για άλλο ξεκινήσαμε και άλλο θα καταλήξουμε. Τέλος πάντων, εγώ οικονομικό

όφελος δεν θα έχω από το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως. Δεν μπορώ να ασχοληθώ

άλλο με αυτό το θέμα. Αν υπάρχει κανένα μιλλένιουμ 1 καλώς για τις αρχές Γενάρη

καλώς αλλιώς ας ασχοληθούμε με τίποτα άλλο..Κωμωδία το κάναμε..Καλή

Πρωτοχρονιά.Τέλος -

Υ.Γ:Και για το ποιος είναι ο πιθανός αντίπαλος αυτών το καινούργιο Κονσέρτο

Ντόμους. Δεν το έχει κανένας που να γνωρίζω. Είναι καινούργιο κι έχει 2.600Ε..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τέλος πάντων, εγώ οικονομικό όφελος δεν θα έχω από το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως.
Αυτό τώρα γιατί το αναφέρεις? Σάματι από άλλα test έχεις οικονομικό όφελος μωρέ?...

............................

Να ξέρετε ότι συνήθως οι απόλυτες απόψεις φέρνουν απόλυτες απαντήσεις και συνήθως έτσι ξεκινούν καυγάδες. Πάραυτα οι απόλυτες απόψεις δεν είναι κακό να υπάρχουν γιατί δείχνουν ανθρώπους με γνώση. Απλά θα πρέπει να εκφράζονται με τρόπο που να μην τσιτώνουν κανέναν.

Χρήστο, επειδή νιώθω ότι εξάπτεσαι, απλά θέλω να σου πω ότι δεν υπάρχει λόγος. Αν μη τι άλλο, εδώ είμαστε για να κάνουμε συζήτηση επί παντός γύρω από το αντικείμενο. Πριν από οτιδήποτε έχει να κάνει όμως με το αντικείμενο, πρέπει να είμαστε σε θέση να μπορούμε να κάνουμε διάλογο όπως αρμόζει σε ένα δημόσιο βήμα, κατανοώντας τους κανόνες του διαλόγου και έχοντας και την ανάλογη υπομονή. Αλλιώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για hi end...

kisses

p.s. Σιγά μην έγινε κωμωδία. Έτσι εύκολο είναι...?

Reaction score
25.248
τι δε θα χουμε ξυλο?
ρε τι ειναι αυτα?
αντε ενα συγκριτικο μεχρι 9 του μηνος να πεσουν κορμια ...

Reaction score
3.449
Σε αυτό το thread η κόντρα θα έπρεπε να γίνει ανάμεσα στο Audio Spectrum Αίολος και το Zingali Overture 2s.

Αυτός δεν είναι άλλωστε και ο τίτλος του thread ?

Ας παραμείνουμε σε αυτό. Οποιος θέλει ας ανοίξει άλλο tread για τα Chario και τα Sonus.
Αυτός που άνοιξε το αρχικό thread ας μας προτείνει που και πότε θα γίνει η κόντρα.

Ετσι για να είμαστε όλοι εντός θέματος.

Να μεταφέρει τα σχόλιά μου και στο φίλο του.

Reaction score
3.449
Οπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, αντικειμενική κόντρα ανάμεσα σε δύο ηχεία δεν γίνεται. Ειδικά αν το τεττ θέλουμε να είναι και blind.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo