Audio Spectrum Club

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
ξυπνίο το πισοφυλλο backdoor ,κανα πυκνωτακι πιο ψωμομενο,και κανα πηνιακι <πλακε> θα δωσουν το κατι τις τους
Προσωπικά έχω πάψει να χρησιμοποιώ παθητικά cross, εδώ και πολλά χρόνια, οπότε δεν έχω λόγο να προβώ σε αλλαγές.

Είχα ακούσει ότι στον κο Πετρόπουλο δεν άρεσε ο ήχος των πηνίων ταινίας και για αυτό δεν τα χρησιμοποιούσε. Προτιμούσε να στρίβει τα δικά του πηνία όπως και στην περίπτωσή μου και μάλιστα χωρίς πυρήνες.

Συμφωνώ ότι οι πυκνωτές είναι φτωχοί και θα ήταν ευεργετική η αλλαγή τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
υπαρχουν πηνεια ( με πηνιοσυρμα) (αντι ταινια χαλκου)
αν δεν θες τυπου ριμπον (ταινιας)
οποτε βαζεις οτι θες-μπορεις

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.319
μια άσχετη παρέμβαση από στιγμιαία αναπόληση έχει κανένας να ανεβάσει τις φωτό από το site της audio spectrum με το εσωτερικό των ηχείων σε τομή?

Reaction score
1.187
μια άσχετη παρέμβαση από στιγμιαία αναπόληση έχει κανένας να ανεβάσει τις φωτό από το site της audio spectrum με το εσωτερικό των ηχείων σε τομή?
Είχα κάποτε ένα φυλλάδιο που είχαν βγάλει παλιά και είχε το εσωτρικό τους σε τομή. Θα ψάξω και αν το βρω θα το scanάρω να ανεβάσω τις φωτογραφίες....

daharis666

Moderator
Reaction score
83.319
Παίδες απέκτησα θέμα και θέλω βοήθεια!!!το ανίψι άρπαξε την Άρτεμη και της έκανε μια γρατζουνιά ΝΑΑΑ με το συμπάθιο στην βελουτέ βαφή(ευτυχώς),υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ή να μου δώκει στοιχεία επικοινωνίας με τον Πετρόπουλο για να μάθω κωδικό χρώματος?

ή να το πάω στον χρωματοπώλη να μου το σκανάρει για να το βγάλει?

ή να ''στείλω'' τον Γιωργάκη από τον 3ο να δω τι ήχο θα βγάλει?:wink::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.319
για να σπάτε εσείς πλάκα..:(θα μας γράψουν οι ειδήσεις?:roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis