Audio Spectrum S37 vs Mission 770s

Reaction score
1
Πρόσφατα είδα μια φώτο των Mission 770S και πρέπει να πω ότι μου φάνηκαν ολοιδια, μέχρι και κάποιες λεπτομέρειες με τα Audio Spectrum S37 ειδικά τα II με το logo κάτω.

Ίδια και απαράλλαχτη σχεδίαση, ίδιο SEAS Tweeter, το woofer δεν ξέρω...

Ξέρω κάποιος κάτι παραπάνω; Είναι δανεισμένο design? Αντιγραφή? Διάφορες?

$_86.JPG.jpg
58401_0bfaf0e1779063d1c45bdfec0f6847ff.jpg

Reaction score
5.847
Εμένα μου φαίνονται εντελώς διαφορετικά, πλην του γεγονότος ότι και τα δύο είναι 2 δρόμων (όπως χιλιάδες άλλα ηχεία ιδίου τύπου).

TGD

Reaction score
10.349
Νομίζω ότι το 770 είχει 8ιντσο και το S37 6μισάρι, ή κάνω λάθος;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
8 ιντσα φέρουν και τα δύο. Κλασικές σχεδιάσεις της εποχής με tweeter μιας ίντσας και 8ιντσο midwoofer.

Reaction score
1
"Εντελώς διαφορετικά" δεν τα λες... όταν το tweeter είναι ολόιδιο της SEAS, και η σχεδίαση ίδια και απαράλλαχτη. Εδώ και το δύο με το τεράστιο logo στη μέση, τυχαίο και αυτό;
20200416_142355.jpg

Reaction score
7.067
Ξέρω κάποιος κάτι παραπάνω; Είναι δανεισμένο design? Αντιγραφή? Διάφορες?
Τα περισσοτερα ηχεια βασης ,μεσαιου ογκου,εκεινη την εποχη , ηταν ακριβως ετσι. Απλα οι περισσοτεροι κατασκευαστες χρησιμοποιουσαν μοναδες απο τις γνωστες τοτε εταιρειες μεγαφωνων,ενω σημερα οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν custom μοναδες.Μην ψαχνεις παντως να βρεις καποια σχεση,περα απο το οτι ο σχεδιαστης των audio spectrum σαφως γνωριζε τα 770 και προφανως να τα ειχε ακουσει. Η μονη ουσιαστικη σχεση που μπορεις να βρεις ειναι,οτι τα ηχεια αυτου του τυπου πουλουσαν πολυ,αρα ολοι οι κατασκευαστες ειχαν τετοια μοντελα στη γκαμα τους. Αργοτερα ηρθαν τα ηχεια δαπεδου μικρου ογκου (οι λεπτες κολωνες να το πω απλα) που πηραν και το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας.

Reaction score
1
Το ψάχνω λίγο μπας και βρω αντικαταστάτη για το woofer των 37. Το original πιυ έχω αν και refoamed δεν με ικανοποιεί καθόλου. Κάποια πρόταση;

Reaction score
5.624
Το s37 την εκδοση gold την ειχε φιλος την εποχη που ειχα τα cdm1,και ειμαι 99% σιγουρος οτι φοραγε εξι μιση ιντσες mid bass. Σε συγκριση με τα cdm1 ηχητικα ηταν υποδεεστερα ,και το παραδεχοταν και ο ιδιος, με παρομοια ενισχυτικα.Το mission δεν το εχω ακουσει αλλα απο οτι δειχνει πρεπει να φοραει aerogel audax midbass το οποιο ηταν πολυ καλο αλλα κοβοταν ευκολα το υλικο.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Μα δεν έχει καμία σχέση το ένα woofer με το άλλο....

φοραει aerogel audax midbass το οποιο ηταν πολυ καλο αλλα κοβοταν ευκολα το υλικο.
Αν είσαι κανίβαλος όλα κόβουν εύκολα. :biggrin:

(έχω κόψει 2).

Reaction score
460
Το s37 την εκδοση gold την ειχε φιλος την εποχη που ειχα τα cdm1,και ειμαι 99% σιγουρος οτι φοραγε εξι μιση ιντσες mid bass. Σε συγκριση με τα cdm1 ηχητικα ηταν υποδεεστερα ,και το παραδεχοταν και ο ιδιος, με παρομοια ενισχυτικα.Το mission δεν το εχω ακουσει αλλα απο οτι δειχνει πρεπει να φοραει aerogel audax midbass το οποιο ηταν πολυ καλο αλλα κοβοταν ευκολα το υλικο.
Το s37 φορούσε 8´´ woofer το s20 φορούσε 6,5´´

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
Το ψάχνω λίγο μπας και βρω αντικαταστάτη για το woofer των 37. Το original πιυ έχω αν και refoamed δεν με ικανοποιεί καθόλου. Κάποια πρόταση;
Αν μιλάς για τη πρώτη έκδοση του S-37 δεν φταίει το μεγάφωνο της Seas.
Είναι λάθος ο <<σωλήνας συντονισμού>>. Γιαυτό και το χαμηλό του είναι εντελώς <<παράξενο>>, σαν να βγαίνει ένα συνεχές μπουμάρισμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab