Audio-Technica ATH-M50

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ψάχνω για ακουστικά για το ηχοσύστημα του γραφείου μου. Κάποιος φίλος πρότεινε τα Audio-Technica ATH-M50 τα οποία όμως δεν έχω ακούσει ποτέ και δυστυχώς δεν έχω βρει να υπάρχουν κάπου στη Θεσ/νίκη για να τα ακούσω. Το υπόλοιπο ηχοσύστημα είναι πηγή το Benchmark Dac1 προενισχυτής NuForce P8 και ενεργά ηχεία Tannoy Precision 6D.

Τα έχει χρησιμοποιήσει κανένας;

Ποια άλλα ακουστικά θα προτείνατε με τιμή 100€-200€;

Reaction score
2
Απάντηση: Audio-Technica ATH-M50

Καλημέρα. Τα ακουστικά που λες είναι πολύ καλά και διάσημα στον κοσμο των "ακουστικόφιλων".
Χρησιμοποιούνται πολύ και στο στούντιο και η τιμή τους (στο εξωτερικο....) είναι ΧΩΜΑ. Εδω τα χτυπανε λιγο (τσεκαρε αμαζον πχ κλπ).

Σε ακουστικα κλειστου τυπου που ψαχνεις θα σου προτεινα επισης τα beyerdynamic dt770 στα 80ohm (τα εχω κ εγω) μιας και ειναι ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ :107: και εχουν πολυ σωστο ηχο.
Μετα τσεκαρε και τα sennheiser hd 25 αν δε θες να καλυπτει ολο το αυτι. Αυτα ειναι για djs κ για studio και ειναι επισης θρυλος.. Δε σπανε με τπτ κ ο ηχος τους ειναι καταπληκτικος.

Τελος, ενα ακουστικο που πολλοι το θαβουν, ειναι χρωματισμενο αλλα στα αυτια μου ηταν ισως το πιο ευηχο που ειχα ποτε: Denon D2000. Αν δεν ψοφας για φλατ αποκριση, θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο απ ολα.

Ολα αυτα που σου προτεινα ειναι γυρω στα 150ε. Ειναι χαμηλης αντιστασης και δε χρειαζονται ενισχυτη, αλλα σιγουρα με εναν εννισχυτη "ανοιγουν" περισσοτερο.

Ενα ενα ομως :109:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ευχαριστώ αν και καθυστερημένα για την απάντηση...

Προτιμώ την flat απόκριση και για αυτό στράφηκα αρχικά στα AT. Θα προσπαθήσω να ακούσω τα Beyerdynamic, όπως και τα AKG K 271 MKII και τα AKG K 601 και να πάρω αποφάσεις.

Reaction score
9

Να προτιμήσεις τα μοντέλα της AKG που το καλώδιο είναι αποσπώμενο (mini xlr). Με μία απλή αλλαγή καλωδίου αναβαθμίζεις σημαντικά τον ήχο σου. Εγώ στα δικά μου έχω βάλει Cardas.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7