Audiolab....

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Αν και εχει γινει αναφορα στην επιστροφη της εταιρειας παλιοτερα εδω,ανοιγω το θεμα για αν επισημανω την χαμηλη τιμη του ενισχυτη.Οταν ειχα αγορασει τον δικο μου το .....1997 η τιμη στην Αγγλια ηταν 700 λιρες και μετα απο ενα χρονο 800 ενω το 1999 η τιμη για το αντιστοιχο μοντελο της TAG ηταν 1000!.Τωρα μολις 500 λιρες....

http://www.avland.co.uk/audiolab/8000s/8000s.htm

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Tο είχαν δηλώσει από την IAG ότι οι τιμές των "νέων" Audiolab θα είναι πιο χαμηλές.

Για να δούμε ποιος θα τα εισάγει στην Ελλάδα και με βλέπω να πάω full για Audiolab ενισχυση...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Σπυρο καλα τα ειπες....ποιος θα τα φερει? Και αν τα φερει θα ειναι στις ιδιες τιμες ή θα φουσκωσουν στο δρομο απο Αγλια.....συγγνωμη απο Κινα.
Παντως αν ο 8000Ρ (...πολυ χρειαζονατι ενα καλο τελικο) εχει 600 ευρω μετρητοις θα σαρωσει ....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Πλέον η audiolab έχει και τον δικό της δικτυακό τόπο πλήρως ενημερωμένο για όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας...

http://www.audiolab.co.uk/

Και απ΄ότι βλεπω δεν υπάρχει ακόμη αντιπρόσωπος για την Ελλάδα!!!

Reaction score
2
Υπάρχει!

Δεν ανακοίνωθηκε ακόμα από τον ίδιο, οπότε επιτρέψτε μου να μην τον αναφέρω.

Αυτή την εβδομάδα, παρέλαβε και τα πρώτα δείγματα, ώστε να εκτιμήσει αν είναι η παλαιά καλή εταιρία ή ....

Reaction score
2
Κος Αντωναράκος,

"Και αν τα φερει θα ειναι στις ιδιες τιμες ή θα φουσκωσουν στο δρομο απο Αγλια.....συγγνωμη απο Κινα."

Από εμάς εξαρτώνται οι τιμές. Οι Κινέζοι ζητούν μεγάλες παραγγελίες, έχοντας στο μυαλό τη παραγωγή και καθόλου στοκ στην αποθήκη τους.
Αν ο εδώ αντιπρόσωπος πρέπει να φέρει πολλά τεμάχια από το κάθε είδος, τα κρατήσει στην αποθήκη για το επόμενο 5μηνο και πληρωθεί με επιταγές λήξης τριμήνου, δυστυχώς θα έχει λίγο πιο ψηλά τις τιμές.
Από τη στιγμή που έχει κρατήσεις τουλάχιστον 12.5% από την τράπεζα, προπληρώνει παραγγελία και το ΦΠΑ (εισαγωγή από 3η χώρα), αυξημένα μεταφορικά λόγω Κίνας (έστω και κοντέϊνερ να φέρει) ίσως θα πρέπει να σκεφθεί συνεργασία με οίκο της Γερμανίας ή της Αγγλίας (επίσημες αντιπροσωπείες) και να κάνει συμφωνία μαζί τους για αντιπροσώπευση στην Ελλάδα.
Εξαρτάται του κόστους.
Αν πετύχει κάτι τέτοιο και είναι καλό, τότε οι τιμές θα είναι καλές και για εμάς.

Reaction score
0
Hxoς & Εικόνα Τest 2006 ...
Υπάρχει πλέον αντιπρόσωπος των AUDIOLAB στην Ελλάδα είναι η ...AUDIOEVOLUTION !!!
Επίσης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο έμαθα ότι μάλλον θα έχουν και πολύ ανταγωνιστικές τιμές!!!
Εν αναμονή λοιπόν για τιμές και παρουσίασή τους από τον ειδικό τύπο!
Μπράβο τους, νομίζω ότι φέρνουν μια εταιρεία που σιγουρα θα έχει μεγάλη απήχηση στους πραγματικούς μουσικόφιλους δίνοντας καλό ήχο χωρίς να ζητάει μια περιουσία!!!
Πάντως εγώ θα έιμαι από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος που θα αγοράσω τον Pre, 2 monoblock και το cd, μόλις έρθουν Ελλάδα (έμμεσα την έδωσα την παραγγελία μου :lol: :lol: :lol: )οπότε θα σας ενημερώσω άμμεσα! Ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα!!!

Reaction score
0
Τόσο σίγουροι είμαστε για τα συγκεκριμένα μηχανήματα??? Αν είναι, να πάρω κι εγώ βρε παιδιά...

Reaction score
0
To άρθρο του Ήχου στο τρέχον τεύχος, της τελευταίας σελίδας, νομίζω δικαιολογεί εν μέρει τον ενθουσιαμό και αφήνει πολύ αισιόδοξες σκέψεις να καταλάβουν το μυαλό του κάθε υποψήφιου αγοραστή! Εναγωνίως ...

Που είναι τα AUDIOLAB μου ΩΩ ΕΕ ΩΩ ?

Reaction score
2
Καλή Χρονιά!

Τιμές
Πηγή 880ευρώ
Ολοκληρωμένος 790
Προενισχυτής 880
Τελικός 680
Τελικοί μονομπλοκ 680 έκαστος άρα 1360 το ζεύγος.
Υπάρχει 7/κάναλος με 2100ευρώ και προενισχυτής (που τον βλέπω σύντομα να αλλάζει μοντέλο) στα 1490ευρώ.

Οι Κινέζοι δεν έβαλαν σε παραγωγή τον ολοκληρωμένο 8000Α (έτσι και αλλιώς ο S ήταν πολύ καλύτερος) και το μικρό προενισχυτή 8000C (πάλι ο 8000Q ήταν πολύ καλύτερος).
Μάλλον μπήκαν διαβασμένοι στο χώρο και στο χορό.

Θα πω περισσότερα όταν στρώσουν.
Πρώτες εντυπώσεις, ως φινίρισμα, συμπαθητικές.
Με ενοχλεί λίγο η αίσθηση των πλήκτρων στην πηγή και το συρταράκι που "πατινάρει" όταν κλείνει, αλλά δουλεύουν άψογα.
Ο ενισχυτής όπως τον θυμάμαι, με μόνη αναβάθμιση τη συνεργασία του με πολυκάναλο ολοκληρωμένο, αρκεί να έχει εξόδους προενίσχυσης ο τελευταίος!
Η επιλογή από την πρόσοψη του μηχανήματος.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Kαλες τιμες τελικα,οσο κοστιζουν και στην Αγγλια περιπου.Μαλλον ομως ο τελικος φαινεται να ειναι η ευκαιρια απο τη γκαμα της εταιρειας....δεν υπαρχει ανταγωνιστικο μηχανημα στην αγορα (υπαρχει?) στα 680.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Αν οι νεοι AUDIOLAB ειναι τουλαχιστον ισαξιοι με τους "παλιους" τοτε ο τελικος υπερτερει ηχητικα απεναντι στον 272,ρευματα εχουν και οι δυο.Πριν χρονια ειχα ακουσει τον 8000Ρ και τον c270 σε απευθειας συγκριση.Ο AUDIΟLAB ηταν καλυτερος σε ολο το φασμα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ακόμη και το σετάκι 8000Q (προ) με 2 8000M (μονομπλόκ) είναι καλή ευκαιρία στα 2240€...

Αυτό που καίγομαι όμως να ακούσω είναι το νέο cd player. Δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις κάτω από τα 1000€...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll