AUDIOMUSIC ΕΞΗΓΗΣΗ

Reaction score
3.492
Σσσσσσ !!! Μη λέτε για παρ%ούζες εδώ μέσα γιατί θα μας μαλώσει η Εξήγηση :oops:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Aγαπητε Nickolas πραγματι εχουμε ξαναμιλησει.Τωρα οσο για τις ευλογημενες υπαρξεις εξω απο μενδρινο και σονυ ,τι να πω............βαστα γερα !Ξερεις.....εμεις οι παντρεμενοι(τρομαρα μας)τα βλεπουμε αλλοιως τα πραγματα,πως φανταζεσαι δυο μονομπλοκια WAWAC η ενα MEDEA DAC η εναν DRANTZEEL pro στο ρακ σου ετσι και αυτα τα πλασματακια σε οποια γωνια του σπιτιου σου για σφαξιμο στο γονατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ πρωινιατικα,ΑΙΣΧΟΣ.....................Για δουλεψτε λιγο λεω εγω,αντε μπραβο...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gkar kαλημερουδια,τι θα γινει θα το σκισουμε εκεινο το τυρι που λεγαμε πανω στα βουνα και στις ραχουλες?
Αληθεια το μαυρο το φιδι που ελαβες αρχισες να το εφαρμοζεις καπου?Βαλτο γυρω απο το σκελετο του Transport και θα με θυμηθεις.Σεμενα εχθες περασε το τεστ αριστα.................Ειναι ζημια τελικα ,καλα μου ειπε ο Νορβηγος.Για να μας στειλει κανα τριαρι μετρα
Να σου πω και το κουφο ,το εβαλα κατω απο τον τοροιδη στον τελικο και μειωθηκε το φυσημα.Εκει δουλευει ακομα καλλιτερα.Ψαξτο και θα δεις γεωργιε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερα σε ολους χαιενταδικα φιλαρακια......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903
Όταν σας λέω ότι είστε όλοι Hi-End-άδες λέτε άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε, ε?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
298
Όλα αυτά είναι ένας βολικός τρόπος να επικεντρωθούμε στο φιάσκο της Λαρ'σινής (υποθέτω) κυρίας που προτιμά "ξεβράκωτες" (επίσης υποθέτω, απλώς διαπιστωτικά και χωρίς ίχνος απαξίωσης ή ρατσισμού), να ΜΗΝ απαντηθεί η ουσία της κριτικής του Δρ Ν.Π. (και όχι μόνο του Ν.Π.) και να το ρίξουμε γενικώς στην τρελλή μπας και ξεχαστεί το θέμα.

Reaction score
3
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Χαίρομαι ιδιαίτερα για το μήνυμα του Νίκου Κορακάκη!

Άλλο ένα δυσάρεστο θέμα κλείνει με καλό και σωστό τρόπο.
Συμφωνώ απόλυτα.

Νικόλα,πράγματι δεν περίμενα να γράψεις κάτι διαφορετικό. :wink: :)
Μπράβο γιά ακόμη μια φορά. :D

Reaction score
1
Είμαστε μια πολύ καλή παρέα και αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Ο κάθε ένας έχει τις ιδιαιτερότητες του, το πρόγραμμα του και γενικά τις τρέλες του, αλλά πάνω από όλα... επικρατεί η παρέα και η αγάπη για την μουσική και τις μηχανές.

Άσχετο με το θέμα και αιτία καυγά για τους γαύρους:
Παιδιά, μόλις γύρισα από μάζωξη που αρχικά ξεκίνησε ως ακρόαση και στο τέλος μετατράπηκε σε μίνι κερκίδα της Α.Ε.Κ. Δεν είμαι Α.Ε.Κ.τζής αλλά μπορώ να παραδεχθώ ότι η Α.Ε.Κ. έπαιξε μεγάλη μπάλα και πραγματικά της αξίζει να προκριθεί. Μακάρι γιατί έχουμε γίνει διεθνώς ρόμπα ξεκούμπωτη με τα ΚΑΠΙ του λιμανιού. :lol:

Reaction score
14
Korakakis Nicholas said:

Ο κάθε ένας έχει τις ιδιαιτερότητες του, το πρόγραμμα του και γενικά τις τρέλες του, αλλά πάνω από όλα... επικρατεί η παρέα και η αγάπη για την μουσική και τις μηχανές.

Άσχετο με το θέμα και αιτία καυγά για τους γαύρους:
Παιδιά, μόλις γύρισα από μάζωξη που αρχικά ξεκίνησε ως ακρόαση και στο τέλος μετατράπηκε σε μίνι κερκίδα της Α.Ε.Κ. Δεν είμαι Α.Ε.Κ.τζής αλλά μπορώ να παραδεχθώ ότι η Α.Ε.Κ. έπαιξε μεγάλη μπάλα και πραγματικά της αξίζει να προκριθεί. Μακάρι γιατί έχουμε γίνει διεθνώς ρόμπα ξεκούμπωτη με τα ΚΑΠΙ του λιμανιού. :lol:
τώρα αμα σε αρχίσω.. έχε χάρη όμως που συμφωνώ... αν και γαύρος! :p :p

Reaction score
7
AEK united...Γαύροι,βάζελοι,αρειανοί....Στο τέλος όλοι εμάς ζηλεύετε...

ΥΓ.Πέρα από την πλάκα χάρηκα πραγματικά με την παρέμβαση του φίλου Νικόλα. Σιχαίνομαι τους μπουρδολόγους όσο σιχαίνομαι και τις ανούσιες αψιμαχίες...Χαίρομαι που έληξε το συμβαν με αυτόν τον τρόπο....με νίκη της ΑΕΚ...:lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.492
και στον τελικό θα πάει η ΑΕΚ, γιατί τελικά όσοι δεν μας υπολογίζουν (τους Ελληνες), αυτά παθαίνουν.

Αν και βάζελος από κούνια , χάρηκα πολύ για την ΑΕΚ.

Reaction score
3.492
Korakakis Nicholas said:

Χμ, εάν δεν υπήρχε τόση αγάπη για τη μουσική και τις μηχανές, δεν θα γινόντουσαν και κάποιες κοκορομαχίες .
Θα είμασταν σαν φυτά. :lol: :lol: :lol:

Μπράβο και στην κυρία audiomusic που είχε το θάρος να δώσει το τηλέφωνό της στον Ντίνο τον Πικάπιο για να το συζητήσουν το θέμα και τηλεφωνικώς . :lol:
Μπορεί να μην τα βρήκαν, αλλά τουλάχιστον κατάφεραν πιστεύω να κάνουν μια καλή αρχή. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Ντίνου Πικάπιου θα την ξανάπερνα τηλέφωνο και θα την προσκαλούσε σε γεύμα. Εάν ήταν και ο τύπος μου και ήμουν και ανύπαντρος θα μπορούσα και να την παντρευτώ. Είναι λιγοστές οι γυναίκες που τους αρέσει να ασχολούνται με τα μηχανήματα ήχου. Τυχεράκια Ντίνο :lol:

Reaction score
7
Μ'ενα σμπάρο 2 τριγώνια...Μετά θα κάνανε μετρήσεις για την απορρόφηση του ήχου από το ξύλο οξειάς του κρεβατιού κατα την διάρκεια ενός σετ βόλλευ δωματίου...

Reaction score
3.492
Από κάτι απλό ξεκινάνε όλα και ποτέ δεν ξέρεις που καταλήγεις. Πόσες γνωριμίες έχουν γίνει με αφορμή ένα απλό τρακάρισμα ?

Τις προάλλες ....

Reaction score
0
g.kar said:
Από κάτι απλό ξεκινάνε όλα και ποτέ δεν ξέρεις που καταλήγεις. Πόσες γνωριμίες έχουν γίνει με αφορμή ένα απλό τρακάρισμα ?

Τις προάλλες ....
:lol: :lol:

Ελα πες μας....

Reaction score
14
g.kar said:

Τις προάλλες ....
είναι καλά ο g.kar???? Ξέρετε???

rdoherty??? κανείς??

Reaction score
3.492
RDoherty said:
dream_GR said:
είναι καλά ο g.kar???? Ξέρετε???
rdoherty??? κανείς??
Είναι όσο καλά ήταν πάντα. Which, admittedly, isn't saying much.
Που θα πάει δεν θα σε τρακάρω κάποια μέρα κι εσένα ... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef