Audiophile Club of Athens (ACA)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.966
Απάντηση: Audiophile Club of Athens (ACA)

Aφιερωμένο εξαιρετικά στη νέα προσπάθεια που δημοσιεύεται:
[youtube]ppIfYucmasQ[/youtube]
Καλή αρχή,καλό κουράγιο κι εδώ είμαστε εμείς άμα παλιώσει...:126:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

ωραιο site αλλα κοστιζει 2 wavac kai 2 verity.
καλη επιτυχια mike.
αληθεια ποιος εκλεψε το υλικο που λες?

Reaction score
1.844

Καλή αρχή, καλό κουράγιο και πάντα επιτυχίες! :107:

Υ.Γ.: Είναι μέγα πρόβλημα αυτό με τις δυό γλώσσες. :431:

Reaction score
10
Σας ευχαριστώ.

anemelos τα πράγματα έχουν ως εξής: Στο forum όπου γράφουν οι περισσότεροι, όλες οι κατηγορίες είναι ελληνικές εκτός από μία, την Audio Discussions in English.

Στο site, έχεις δίκιο τα περισσότερα άρθρα είναι αγγλικά αλλά δυστυχώς έχουμε απίστευτο υλικό στα Αγγλικά που απλά είναι αδύνατο να μεταφραστεί.

Βλάση, άστο ρε φιλαράκι - αφού τα ξέρεις, μην ξύνεις πληγές τώρα...

Reaction score
4.250

Μιχαλη καλημερα, καλη επιτυχια κι απο μενα. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις πολλη δουλεια εκει τουλαχιστον σε πρωτη φαση, ελπιζω ολα να πανε καλα.

Reaction score
10
Thanks Βασίλη, η αλήθεια είναι ότι ξενυχτάμε αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται! ;)

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Μιχάλη μπράβο και με θάρρος.
Να ρωτήσω τι σκοπεύετε να γίνει με τη γλώσσα?
Καλά είναι τα αγγλικά αν στοχεύετε σε ένα διεθνές κοινό, αλλά για το ελληγνικό κοινό δεν την βρίσκω καλή ιδέα.

Reaction score
10
Η πρωτη μου επαφη με το hiend στο ιντερνετ ηταν το ACA... Χωρις να ξερω τιποτα, θαυμαζα τα συστηματα, και ονειρευομουν! Καποια στιγμη χαθηκε απο το ιντερνετ!! Τωρα ξανα στον αερα οπως παλια!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσπαθεια, αφηστε το παρελθον, και συνεχιστε την καλη δουλεια!!!

Reaction score
777
Η πρωτη μου επαφη με το hiend στο ιντερνετ ηταν το ACA... Χωρις να ξερω τιποτα, θαυμαζα τα συστηματα, και ονειρευομουν! Καποια στιγμη χαθηκε απο το ιντερνετ!! Τωρα ξανα στον αερα οπως παλια!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσπαθεια, αφηστε το παρελθον, και συνεχιστε την καλη δουλεια!!!
http://www.new-aca.com/content.php?45-Members

τα συστήματα ξανά πίσω!!!:138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Καλη αρχη και καλη συνεχεια.Μπηκα την πρωτη μερα,ειδα συστηματα και ενοιωσα οτι ειμαι αλλου.Ισως σας αδικω η ισως με αδικω αλλα σκεφτηκα τι κοινο μπορει να εχω να συζητησω με καποιο που εχει ξοδεψει 6ψηφια νουμερα για συστημα.
Μου εκανε τρομερη εντυπωση το συστημα του κ. Βλαχου.Εμοιαζε με την παραγκα του καραγκιοζη διπλα στα αλλα.Μπορει να παιζει παπαδες αλλα απο εμφανιση ουτε το κινεζακι του Κωσταυτια δεν ηταν ετσι.Υποθετω οτι ο ανθρωπος εχει πολυ DIY μερακι.
Καλα να περνατε,καλη επιτυχια και Μιχαλη "Λαμπα,5% και τα μυαλα στα καγκελα"

Reaction score
460

Καλορυζικο και συγχαρητηρια για την αξιολογη προσπαθεια,περιμενουμε ωραια θεματα και εικονες.Καλη εναρξη.Μαλλον θα πρεπει νομιζω να δοθει ειδικη μνεια για την ελληνικη γλωσσα καθως πιστευω οτι καποια μελη δεν εχουν πληρη γνωση της αγγλικης γλωσσας.

Reaction score
3.085

Είχα παλιά γίνει μέλος του ACA επί Σκαλούμπακα. Λόγω των συχνών μου απουσιών στο εξωτερικό δεν ήταν δυνατό να το παρακολουθώ και κάποια στιγμή ο λογαριασμός μου κατέστη ανενεργός.

Ενώ εξακολουθούσαν (και εξακολουθούν) να μου στέλνουν emails με τα συμβάντα, εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να ξαναποστάρω στο φόρουμ τους. Γι αυτό και τους αγνόησα.

Μόλις έγινα μέλος στο νέο ACA. Εύχομαι καλή τύχη και καλή πορεία.

Καλημέρα.
-

Reaction score
10

Ολα καλα ευχομαι και εγω με την ελπιδα να δουμε και ταπεινα συστηματα ,οχι μονο πολυ ακριβα.

Reaction score
10
Eυχαριστούμε phych70, πολλά συστήματα στο ACA είναι πολύ χαμηλού κόστους, πίστεψε με, κριτήριο είναι ο άνθρωπος όχι το ηχοσύστημα...;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99