Audiovector M3 Signature (δαπέδου)

Reaction score
0
Ήρθε η στιγμή να αναβαθμιστώ και στα ηχεία, μετά από τα ενισχυτικά και την πηγή cd. :126:

Δίνω λοιπόν τα ηχεία μου Audiovector M3 Signature, χρώματος κερασιάς, δαπέδου, σε εξαιρετική κατάσταση, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά/σημάδι, τα έχω στην κατοχή μου 5 χρόνια περίπου, προσεγμένα πάντα ! :107:

Χαρακτηριστικά :
3 δρόμων
6 μπόρνες για τριπλοκαλωδίωση
Bass Reflex
27 κιλά το ένα
91db
30 - 25000 Hz
350 w
διαστάσεις : 20 * 100 * 30 εκατοστά
Δανέζικης κατασκευής

Διαθέτουν τις επιπλέον βάσεις τους και όχι τις εργοστασιακές, που προσφέρουν καλύτερη στήριξη.

Επίσης, δίνονται και ποδαράκια-ακίδες ρυθμιζόμενα σε ύψος, μαζί με τα πιατάκια τους.

Τιμή : 1100 ευρώ

Φωτογραφίες (λόγω φωτισμού, υπάρχει διαφορά χρώματος όπως τράβηξα τις φωτογραφίες, το χρώμα τους είναι σχεδόν σωστό στην τελευταία φωτό που δείχνει την πίσω όψη):

Reaction score
0
μολις τωρα ειδα οτι ειναι δανεζικα
με τι ενισχυτη τα εχεις?

Reaction score
0
Απάντηση: Audiovector M3 Signature (δαπέδου)

Τα είχα με Arcam A85 ολοκληρωμένο, αργότερα έβαλα Arcam P85 για διενίσχυση, ενώ τώρα παίζω με τελικό Bryston.

Reaction score
36
μιχαλη .μπαμπης απο κρητη ,με ενδιαφερουν τα ηχεια και θελω να μαθω κατασταση και αν υπαρχουν οι συσκευασιες για να δω την μεταφορα. στειλε μου κινητο με πμ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Audiovector M3 Signature (δαπέδου)

μιχαλη .μπαμπης απο κρητη ,με ενδιαφερουν τα ηχεια και θελω να μαθω κατασταση και αν υπαρχουν οι συσκευασιες για να δω την μεταφορα. στειλε μου κινητο με πμ
Τα ηχεία είναι σε άριστη κατάσταση !!
Συσκευασίες δεν υπάρχουν δυστυχώς...
Σου έστειλα πμ να μιλήσουμε. :123:

Reaction score
36
μιχαλη ευχαριστω πολυ και για αυτη την αψογη συναλαγη μας .το ηχειο ειναι καλο και απαιτητικο σε συνοδα.ελπιζω να τα ξαναπουμε καποια στιγμη απο κοντα και σου ευχομαι καλοακουστο το καινουργιο οπερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa