audyssey sound eq Balance

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Πωλειται σε ΥΠΕΡ αριστη κατασταση , balance,
ανευ κιτ εγκαταστατη,
οσο αφορα περι 32 (ειναι το # που καιγεσαι στα χαρτια )
και τις διαφορες παπατζες που γραφει ο καθε αδαης ,ή αντιγραφει ο καθε κοπιπειστακιας
(για να ειμαι και εγω συνοδος του ρουθλες σπιριτ).
Δινω ενα λινκ ΕΠΙΣΗΜΟ ( οχι οτι κιοτι)
http://www.audyssey.com/audio-technology/multeq
για το που υπερτερει (και αν το 32αρι).
Αν λοιπον ο χωρος των περιφεριακων μας ηχειων + σαμπ,
γραφει καμπυλες για το μουτσο.
Δεν μας σωζει τιποτα.
Αν παλι θελουμε τον κυκλωματικα ισοροπημενο ισοσταθμιστη του κυριακακη ,
δινουμε (σε μενα) 1000 ευρω, και τον κανετε δικο σας.
Μεσα απο το σοφτγουερ που ελεγχει την συσκευη μας γραφουμε καμπυλες με ασφαλεια,
μην κυνηγαμε κανα κωνο ολουθενε απο πουσαρισμενες συχνοτητες που τοσο μας λειπουν.
Δεκτος καθε ελεγχος.
Ινφο μετα pmιου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: audyssey sound eq Balance

γεροντας που γραφει τετοιες επιδοσεις στο νερο :
Duration: 01:02:48, HR Avg: 120, HR Max: 143, Calories: 578 kcal, Training Load: 68
,
μονο γεροντας δεν ειναι,
αν παλι χρειαζεσαι μεταφραση , στην διαθεση σου, δεν χρεωνω καραβισα , δωρεαν ελαβετε δωρεαν δοτε.
Με αλλα λογια
τι δεν καταλαβενς ?

Reaction score
638
Re: Απάντηση: audyssey sound eq Balance

"Μιλάς με γρίφους γέροντα"...
Παραδοσιακη κλασσικη γραφη Αργυρη .
Δωσε ενα τηλεφωνο στον ανθρωπο βρε να δει οτι μιλας Ελληνικα :biggrin:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: audyssey sound eq Balance

Παραδοσιακη κλασσικη γραφη Αργυρη .
Δωσε ενα τηλεφωνο στον ανθρωπο βρε να δει οτι μιλας Ελληνικα :biggrin:
..................Ινφο μετα pmιου.............τογραψα ...δεν τογραψα ?
οποιος ενδιαφερεται στελνει Pm , και κατι ακομα
εσυ απο το τηλεφωνο βλεπεις ?
ή ακους ? ............

Reaction score
7.558

Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής. Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.
Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα.
Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τον προστατεύει απ' το κρύο.
Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.
Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.
Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού.
- Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννο προτροπες δεν κανω , συμβουλες δινω (συνηθως δωρεαν)
η συμβουλη μου ειναι να μην μου χαλας την αγγελια με την σκελεα του αγριανθρωπου,
αν αισθανεσαι και συγγραφεας- συνθετης- μουσικοσυνθετης και καθε τι αλλο βρες καποιο αλλο χωρο πλην της αγγελιας μου.
Ο γεροντας και τα πομολα στην μπαλομενος ντορς , νατ χιαρ .
Αν παλι το εκανες για απ, η αγγελια δεν χρηζει απ, ουτε νταουν.......

Reaction score
7.558

Argi, δεν το έκανα για να χαλάσω την αγγελία, sorry αν θίχτηκες. Απλά έπρεπε να τη διαβάσω πολλές φορές για να καταλάβω τι εννοείς και συνειρμικά μου ήρθε το "μιλάς με γρίφους". Μετά είδα πως δεν σου άρεσε το "γέροντας", έτσι έβαλα την πηγή.

Αν λοιπόν προσωποποιήσουμε το ανέκδοτο, εσύ είσαι ο σοφός κι εγώ ο αγριάνθρωπος!
Τα υπόλοιπα, σε π.μ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

νο γουορις
το κουτακι εφυγε σε τραμπα, οποτε
http://www.youtube.com/watch?v=CcNDCjmmV0U
Και μιας και δεν ηθελα ο καθεις να βγαζει λαθος συμπερασματα, εβαλα το Pm , οπου μεσα απο το τηλφωνο λυνω καθε τι.....
Αγγελιας τελος το αναγνωσμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim