Avantgarde duo και λάμπες!!!!Μαγικός συνδυασμός...

Reaction score
777
Επειδή βλέπω λίγη ησυχία μετά τη metric είπα να βάλω ένα συστηματάκι να ανάψω τα αίματα!!!
Έτσι λοιπόν επισκέφτηκα σήμερα το φίλο Οδυσσέα για να ακούσουμε μουσικούλα και να του δείξω λιγάκι τα προσόντα του σκληρού δίσκου.
Ο Οδυσσέας είναι αρκετά ψαγμένος σε αυτό που ψάχνει.Ηχείο ευαίσθητο, λαμπούλα, πικάπ, καλό ψηφιακό και πλέον ΝΑΙ ψάχνεται με κομπιούτερ όντιο!!

Φυσικά εκτός απο ένα ωραίο σύστημα διαθέτει και μεγάλη συλλογή απο περιοδικά του χώρου(όλα τα τεύχη του ήχου απο το 85) αλλα και μπομπίνες.

Ας προχωρήσουμε στο "συστηματάκι" του...

Reaction score
777
φυσικά οι πηγές του

πικάπ κάθετο με το έδαφος!!!

με VDH CONDOR βελόνα!!!

sony sacd player

και φυσικά το APPLE του που αποτελεί το ψηφιακό του computer transport.

Reaction score
777
Ο φίλος στήνει και ένα δεύτερο σύστημα στο σπίτι του.Ομως δέν το έχει στήσει ακόμα...οπότε θα επανέλθω στο μέλλον!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.211
Aπαπαπα χαλια το συστηματακι του φιλου..κι αυτο το πικαπι πια, στραβα το εβαλε..δεν καθεται καλα...
κι αυτα τα μαυρα καρουλια που γυρνανε..τστστστς//τι να πεις...πες μας κι αλλα!

Reaction score
855
Απάντηση: Avantgarde duo και λάμπες!!!!Μαγικός συνδυασμός...

δεν ξέρω αν είναι θέμα των φωτος, αλλά ο χώρος δείχνει αρκετά μικρός για το υπόψη (εξαιρετικό από επίπεδο συστατικών) σύστημα... στα πόσα μέτρα είναι η θέση ακρόασης ;

Reaction score
2.248

Να το ξαναδούμε!!!!!
:404:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.646
Απάντηση: Re: Avantgarde duo και λάμπες!!!!Μαγικός συνδυασμός...

πιο πολύ απ'όλα, μου άρεσαν οι βάσεις! (κι όχι της τηλεόρασης). :140: :111:

το πικαπ εκεί κάτω που είναι δε τραβάει κανα ζόρι? βλέπω ξύλινο δάπεδο και τα γομάρια δίπλα του "βαράνε" άνετα.. :126:

αυτά τα δαχτυλίδια στις λάμπες, ποιά είναι? "μαμά" ήταν ή τα πήρε από κάπου αλλού?

φυσικά, τα κασετόφωνα είναι ολ δι μάνει! :109:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τα ρακ ειναι .............all the money.
Yποθετω χαμηλες εντασεις λογω χωρου.....(εστω σχετικα).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.646

καλά βρε, κάντο "μαγνητόφωνα", κάντο "μπομπινόφωνα", όπως θες κάντο, δε ξέρω γω απ'αυτά, αλλά μ'αρέσει να τα βλέπω! :138::136:

επίσης μου αρέσουν τα τζουκ-μποξ! αυτά καλά τα λέω? :137::136:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.646

α, και οι λατέρνες μου αρέσουν! και τα πικάπ με χωνί, πως τα λεν, δε θυμάμαι. :138::137::136::136:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Γραμμοφωνα....................

Αλεξ για δωσε εντυπωσεις ακουστικες του συστηματος

Reaction score
4.250

Οφειλω να ομολογησω ενα συστημα που μ αρεσει παρα πολυ. Επισης ενα πολυ καλο δεσιμο χρωματων. Κορνες με ενισχυτικα, το γουφερ των ηχειων με πικαπ. Δεν μ αρεσουν οι βασεις ενισχυτων λογω καθαρα χρωματος (σορυ φιλε, γουστα ειναι αυτα).

Κατα τα αλλα παντρεμα τεχνολογιων (ειναι αυτο που λενε, απ ολα εχει ο μπαχτσες!) και φανταζομαι μουσικη πανδεσια! Να τα χαιρεσαι Οδυσεα.

Εκεινο το TASKAM πως περασε ασχολιαστο! Αντε ντοκτωρ πες μας δυο πραγματακια.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Avantgarde duo και λάμπες!!!!Μαγικός συνδυασμός...

Γενικότερα η προσωπική μου άποψη είναι οτι το σύστημα είναι άρτια φτιαγμένο.Ευαίσθητο ηχείο το οποίο σε καλεί να του καρφώσεις τα λαμπιόνια.
Έχει αγοράσει και ράκ αλλα δέν το έχει στήσει.Αν και προσωπικά μου άρεσε η φάση με τους κίονες!

Ο ήχος σίγουρα θα λατρευτεί απο τους κορνάκηδες.Εμένα μου φάνηκε ένα πάρα πολύ καλό συνολικά αποτέλεσμα.
Νικητής μου φάνηκε το cd transport αν και ο φίλος υποστήριζε το βινύλιο.Υπόψιν οτι ακούσαμε ενα μόνο βινύλιο που μου φάνηκε ψιλοκακογραμένο οπότε δέν μπορώ να κρίνω σφαιρικά.

Το dac του είναι απ ότι κατάλαβα πολύ καλό για τα λεφτά του.Του πρότεινα όταν φυσικά κατασταλάξει στο pc audio να αγοράσει ένα καλύτερο μιας και μου φάνηκε ο αδύναμος κρίκος του συστήματος.

Γενικότερα έχω σταματήσει να αξιολογώ συστήματα και γι αυτό δυσκολεύομαι.Έχω καταλάβει οτι πλέον είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που αν θεωρήσω οτι κάποτε κρατούσα μικρό καλάθι...σήμερα δέν κρατάω τίποτα.Απλά ακούω το στήσιμο του ιδιοκτήτη όπως αυτός επιθυμεί να ακούει...

Reaction score
62
Βασικά δε συμφωνώ με την επιλογή του ιωνικού ρυθμού, κάτι σε δωρικό θα ήταν πιο ενδεδειγμένο...:138:
Αρχαιοελληνικός σουρρεαλισμός & hi-end, τι να πεις, όλα θα τα δούμε...άμα παίζει καλά τουλάχιστον...:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966