AVANTGARDE MODEL 5

Status
Not open for further replies.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Πωλειται το ανωτέρω μοντέλο εντελως καινουργιο απο ντεμο αντιπροσωπειας με το remote control. Aχρησιμοποιητο λογω υπαρξης κι αλλων ενισχυτων. Δεν με ενδιαφερουν ανταλλαγες. Τιμη 1200€. Υπαρξης κουτας εντυπου κτλ.
Τηλ: 6974938787
Επικοινωνια επιθυμητη απο τηλεφωνο για καλυτερη συννενοηση και περαιτερων λεπτομεριες :)

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Εντελως καινουργιος.. 27 watt στο καναλι, ταξη Α'. Ενας ολοκληρωμενος αξιας 3500 ευρω, μονο 1200 !!! Μεγαλη ευκαιρια, για ευαισθητα ηχεια και οχι μονο... UP ! UP !

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Ένα τελευταίο UP, για τον καινούργιο ολοκληρωμένο ενισχυτή Τάξη Α΄, 27 Watt στο κανάλι. Άριστη κατάσταση με τηλεκοντρόλ, όλα τα παρελκόμενα και πλήρη συσκευασία. Για ευαίσθητα ηχεία και όχι μόνο. Ευχαριστώ το AVSITE, για την φιλοξενία της αγγελίας μου

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Τελευταίο UP (τέλος του μήνα θα ταξιδέψει σε ξένα μέρη), για τον ολοκαίνουργιο ολοκληρωμένο ενισχυτή Τάξης Α΄, 27 Watt στο κανάλι. Άριστη κατάσταση, με τηλεκοντρόλ Hi end, όλα τα παρελκόμενα, πλήρη συσκευασία. Ένα κόσμημα γερμανικής Τεχνολογίας. Για ηχεία Κόρνας και όχι μόνο. Η αξία του πολύ πιο πάνω, από την πώλησή του...
Στο HIFI SHARK 1995 λίρες!
Ευχαριστώ το AVSITE για άλλη μια φορά, για την φιλοξενία της αγγελίας μου.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Μείωση τιμής 1080 Ευρώ και τέλος. Μεγάλη ευκαιρία με την κούτα του και όλα τα παρελκόμενα. Εντελώς καινούργιο! Επικοινωνία μόνο με τηλ.: 6974938787, λόγω συχνών μετακινήσεων.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Πουλήθηκε. Ευχαριστώ τον φίλο Δημήτρη και του εύχομαι καλές ακροάσεις!
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά το AVSITE για τη δημοσίευση της αγγελίας μου.
Εύχομαι σε όλους σας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία, χαρά και πολύ-πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.448
Members
38.700
Νεότερο μέλος
kchannel