Avatar 2 (2022)

Μηνύματα
1.297
Reaction score
2.573
Το ειδε κανεις;;; σχολια;;
Πολύ θέαμα ,εντυπωσιακό 3d και ήχος
Να πέφτουν σαγόνια !
Στην atmos του village στον άγιο Δημήτριο
Το σενάριο σε κάποια σκηνή με χάλασε που λες τι μαμακία , ποιος χαζός το σκέφτηκε έτσι.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.571
Reaction score
94.443

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.205
Εξαιρετική ταινία. Το σενάριο γραμμένο όπως έπρεπε... Όταν κουραστείς από τον αργό ρυθμό, ρίχνεις έναν δεκάλεπτο ύπνο και ξυπνώντας είναι σαν να μην έχασες το παραμικρό! :)
 

Μηνύματα
568
Reaction score
825
Η ταπεινή γνώμη μου, κατώτερο απο το πρώτο avatar ισως γιατί ηταν κάτι διαφορετικό, αυτό και 30 λεπτά λιγότερο να ηταν ισως βλεπόταν καλύτερα.
 




vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.725
Reaction score
7.504
13 χρόνια μέλος και το πρώτο του μήνυμα ήταν σήμερα για να μας ...ευχαριστήσει.

Καλή αντάμωση στο piratebay.
Ναι αλλα μας ευχαριστησε τρεις φορες ρε φιλε.......ενα ευχαριστω για καθε 4,5 χρονια......ε μαααα...
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Δεν είναι όλες πατάτες, και έχουν πολλές ταινίες εξαιρετική μουσική, χωρίς να μιλάω μόνον για ιστορίες μεγάλων μουσικών (πχ των queen).

Μιάμιση ώρα δουλειά είναι να αλλάξεις άποψη, για καμ του δώθε να σε δείξω μια χαλαρή ταινία, σε στάθμες αναφοράς ή και λίγο παρακάτω άμα θες, και θα ψάχνεις για προβολέα. Πχ (και όχι μόνο..)


Χιντ: Τζιβισί να πάρεις.
I couldn't care less για τον προβολέα...H ταινία που παραθέτεις μου άρεσε χωρίς να είχα ανάγκη home cinema...

Πάμε τώρα σε άλλο ένα εργάκι που απάντησε με την προβολή του ένα άχρηστο ερώτημα άμα θα βρισκόταν ταινία μεταδίδουσα τα δικά της κοινωνικά μηνύματα με τρόπο εφάμιλλο της ... "Ashwaganda Forever".

Το "F-Avatar2 : The Way Of The...Blender" συνδυάζει εξίσου αφελώς στοιχεία από το κινηματογραφικό σύμπαν που είχαν χαραχθεί στη συλλογική συνείδηση χάρη σε θρυλικές ταινίες του παρελθόντος ... Ολίγη από Star Wars , Titanic , Moby Dick - Όρκα - Free Willy, The Endless Blue, Stand By Me και όλο σε κάτι να παραπέμπει. Πλάκα είναι ότι το απλοϊκό σενάριο υπό τη σκηνοθετική ματιά ενός Steven Spielberg ή Robert Zemeckis θα μπορούσε να περάσει ως ένα συγκινητικό επεισόδιο εφηβικού άγχους και κοινωνικοποίησης γαρνιρισμένο με αλληγορία πάνω στην περιβαλλοντική καταστροφή του δικού μας πλανήτη. Οπότε αναμένουμε με μια ελπίδα μήπως μας εντυπωσιάσει ο James Cameron με πιο ισχυρό αντίκτυπο πέραν του οπτικού-ηχητικού στα επόμενα επεισόδια.
 

MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Θ'αργησετε πολυ ακομα κε Cameron για το Avatar? τι θα γινει με σας? Παντως λεει θα γυριστει σε 4Κ native. Οποτε οσοι θα τους εχουν τοτε τους προβολεις θα το ευχαριστηθουν!!!
[/QUO

Δηλαδή αυτό που βλέπουμε πια, είναι η ανάλυση και ο ήχος? Τότε προτιμώ τις παλιές Ελληνικές ταινίες, ή μερικές παλιές κλασσικές!
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.559
Μηνύματα
2.864.376
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top