avforum.gr!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: avforum.gr!!

Ενα απλο μελος...:120:
Μέλος ε;
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. :126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Το τελος, 9/08/2004 18:43:29

Αγαπητοι μου φιλοι,
Τον τελευταιο καιρο εχετε γινει αθελα σας θεατες σε μια κακη ταινια με ασ(χ)ημους πρωταγωνιστες.
Εκει οπου επρεπε να βρισκετε το «μαθε» υπαρχει η προσβολη.
Την θεση του «βοηθησε» πηρε ο χλευασμος.
Αντι για «ρωτα» εχουμε την ισοπεδωση.

Αυτο που δεν ξερετε ισως ειναι πως πριν λιγες ημερες ,ο τ.συνεργατης μου και συνιδιοκτητης του φορουμ εκαλεσε ολους τους διαχειριστες και τους ενημερωσε-υπο μανδυα απειλης-πως ο γραφων δεν εχει καμμια θεση πλεον στο avforum και πως ολοι πρεπει να δινουν λογαριασμο μονο σε εκεινον.
Εκληθη επισης ο Γ.Δ. στον οποιο ζητηθηκε να μπλοκαριστει ο λογαριασμος του ιδρυτη και να αφαιρεθουν ολα τα δικαιωματα administrator που μπορει να διακατειχε.
Αρωγος στην ευγενικη προσπαθεια του κ.Σιδερακη ηταν ο-προς μεγαλη μου λυπη και εκπληξη- κ.Βαγ.Νικολουδακος.

Ας γυρισουμε 4 χρονια πισω.
Τοτε που ο γραφων μαζι με τον Τασο Μαγγουτα ξημεροβραδιαζοντουσαν για την δημιουργια αυτης της ιστοσελιδας.Τοτε ο κ.Σιδερακης εκανε κατι «εξυπνο».Δηλωσε στην αρμοδια επιτροπη για καταχωρηση domain name μονο το δικο του ονομα «ξεχνωντας» το δικο μου.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ AVFORUM!!!

Στα χρονια που ακολουθησαν αναγνωρισε πολλες φορες την αδικια αλλα, αν και μου το ειχε υποσχεθει ,δεν επανορθωσε ποτε.

Αλλα βλεπετε σε εκεινα τα ωραια χρονια της αθωοτητας ο γραφων δεν ειχε και πολυ καιρο να ασχοληθει με ολα αυτα διοτι:
Το φορουμ του ετρωγε 8-10 ωρες ημερησιως περα απο την εργασια του.
Ηταν συνεχεια με ενα τηλεφωνο στο χερι προσπαθωντας να κατευνασει και να βρει λυσεις.
Ετρεχε στις εκθεσεις μοιραζοντας διαφημηστικα.
Εστελνε email σε οργανισμους, ιδιωτες και καταστηματα.
Οταν εδημιουργειτο ενα θεμα τηλεφωνουσε σε ολους παρακαλωντας τους να απαντησουν.
Και ναι, δεν κοιμοταν καθολου.
Ξερετε κανεναν αλλο τροπο εσεις για να κανετε κατι οπως αυτο να πετυχει?

Ας μην σας κουραζω αλλο ομως.Και πολλα ειπα και δεν μου αρεσει να κατηγορω καποιον με τον οποιο περασα τοσα μαζι.
Ηδη διεκδικω τα του Καισαρος και θα μου αποδωθουν με καποιο τροπο.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι «τι γινεται εδω μεσα?»
Προσωπικα,ακομα και εαν δεν ειχα κανει τις κινησεις που εκανα για προσωρινη παυση, δεν δινω μεγαλυτερη ζωη στο φορουμ περα των 6-8 μηνων.Και αυτο λογω κεκτημενης ταχυτητας....

Ναι πολυ σωστα καταλαβατε.
Δεν θα τους κανω την χαρη να με προσβαλουν η να μου απαντησουν με «ταχα» πραξεις που εκαναν η εδωσαν.Η ακομα και να διαγραψουν και αυτο το μηνυμα.
Φευγω και μονος μου.

Στο παρελθον ενα απο τα πραγματα που με εχει ενοχλησει περισσοτερο ηταν η εξισωση Avforum=Laserland.Ηταν μαλιστα ενας απο τους κυριους λογους που με εξωθησαν στην αποχωρηση μου απο την Laserland.Na απολαυσω εναν χωρο δηλαδη οπου κανενας δεν θα μπορουσε να αμφισβητησει.

Απο την αλλη δεν βρισκω κανενα λογο να μην δημιουργησω ξανα.Μακρια απο καταστηματα πλεον.Και οι αντιδρασεις μου θα επρεπε να ειναι δεδομενες.
Μια απο αυτες ακουει στο ονομα www.avsite.gr (για οσους δεν μπορουν να μπουν ακομα ας δοκιμασουν απο το http://212.251.52.108/phpBB2/ )

Δημιουργηθηκε στα γρηγορα, διχως αντιπολιτευτικους σκοπους, αλλα με μονο γνωμονα την αναγκη υπαρξης εκει οπου αυριο δεν θα υπαρχει τιποτα.

Καλω ολους σας σε μια ανιδιοτελη κινηση.
Μακρια απο συμφεροντα και γραμμες πλευσης.
Για να ξανακανουμε αυτο που ειχαμε δημιουργησει πραγματικοτητα.
Μην σας ξενισουν οι αδειες κατηγοριες της αρχης.
Ετσι ακριβως ειχαμε ξεκινησει και καποτε....
Θεστε τις αποψεις η τις ερωτησεις σας και σε μια εβδομαδα...θα πεταμε!

Καλω ολους οσους εγραψαν αρθρα η κειμενα στο φορουμ να τα επισυναψουν στο νεο site.Ειναι δικη τους περιουσια και δικαιωμα τους να τα κανουν οτι θελουν.

Τελος καλω ολους τους διαχειριστες να αναλαβουν-εαν θελουν-θεση στον νεο χωρο τον οποιο προτιθεμαι να ανεβασω πολυ ψηλα.Δεν προκειται να κρατησω κακιες εαν δεν θελουν η εαν συνεχισουν να γραφουν στο φορουμ.Ειναι επιλογη τους και μονον
Επαναλαμβανω πως δεν προκειται για αντιπολιτευτικη η διασπαστικη κινηση.
Προκειται για την μονη λυση.
www.avsite.gr (http://212.251.52.108/phpBB2 ) και παμε σαν αλλοτε....

Ο ιδρυτης του avforum

Υ.Γ.Τουτο ειναι και το τελευταιο μηνυμα μου στο avforum.Ετσι η αλλοιως ο λογαριασμος μου θα μπλοκαριστει εντος ολιγου.Δεν προκειται να απαντησω η να διαβασω πλεον αυτες τις σελιδες εως την προσωρινη απαγορευση τους. .Εαν γυρευετε και αλλες απαντησεις απο εδω και περα θα με βρισκετε στο AVsite.
Ακομα και εαν δεν θελετε να εγγραφειτε ,να ειστε παντα καλα!

Θα συνεχισω ακομα και εντελως μονος...
Ελπιζω μονο να καταλαβετε , να κρινετε σωστα., και να πραξετε κατα συνειδηση...

Υ.Γ.2 Θελω να μετρησω το ειδικο βαρος των...απιδιων εκεινου που θα διαγραψει το μηνυμα...
...

Reaction score
2.051
Απάντηση: avforum.gr!!

Γαι να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! ;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το χειροτερο ειναι οτι μετα την αποχωρηση του αντρεα , οποτε περναγα απο εκει ο γνωστος αγνωστος εστεινε παραμυθια γυρω απο το ονομα του αντρεα.Κοσμος εμπαινε κοσμος εβγαινε....Οταν καπου λοιπον καποιος μπαινει και ακουει μια παρεα να κατακρινει καποιον που καν δεν ηταν σε θεση να υπερασπιστει τον εαυτο του, το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο.....
Αυτο το κλιμα καλιεργηθηκε απο καποιον που το τελος του δεν το ξερουν πολυ....Δεν ξερουν πολλα πραματα , ακομα και ο αντρεας..
Ατομα που καν δεν τον ειχαν δει , ειχαν γνωμη για αυτον......τα εβαλαν μαζι του , λεγαν μετα οτι εσπρωχνε τον βαγγελη .....και τωρα καταποιαν την γλωσσα τους.Ο καθενας βρηκε τον δρομο του,υποψιν οτι στην τοτε Laserland ουτε πολυ ειχα φανερη θεση, ουτε στο τοτε φορουμ.........

Reaction score
17.383

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

για τα λεφτα που χρωστα η κομμοτρια στον πρωην συναδερφο θα τα πουμε μαι αλλη φορα......

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

για τα λεφτα που χρωστα η κομμοτρια στον πρωην συναδερφο θα τα πουμε μαι αλλη φορα......
Αργυρη κατι ειπες πριν για καποιον που τον εβριζαν και δεν μπορουσε να υπερασπιστει τον εαυτο του.
Θα γινουμε και εμεις ιδιοι λοιπον?
Μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο της?
Θαρρω πως το αντρικιο θα ηταν να το παρεις πισω.
Αν ομως κανω λαθος, τι να σου πω?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αργυρη κατι ειπες πριν για καποιον που τον εβριζαν και δεν μπορουσε να υπερασπιστει τον εαυτο του.
Θα γινουμε και εμεις ιδιοι λοιπον?
oχι , και να θελουμε δεν μπορουμε
Μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο της?
μιλαω για πρωην συναδερφο , σε αυτον η κομμοτρια χρωστα λεφτα-ειναι στα δισκαστηρια
Θαρρω πως το αντρικιο θα ηταν να το παρεις πισω.
ποιο να παρω ?
Αν ομως κανω λαθος, τι να σου πω?
πες μου ποιο ειναι το λαθος ?
αν θες το τηλεφωνπ του συναδερφου (πρωην ) μπορει να σου που πολλα.....το οτι δεν πολυ μιλαω για αυτο ...........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss