AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.018
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Μετακόμιση στην υπόγα του Χ'στάμου :142::142::142:
το ανάποδο: όταν τελειώσω με όσα πρέπει να κάνω (κατασκευές διαχυτών & συνηχητών), μετακόμιση του Χ'στάμου στην υπόγα μου για διόρθωση - ισοστάθμιση χώρου. Εκεί θα πιάσει δουλειά η μέτρικ. Για την "πχιότητα" των ντακ της, απλώς ...χασμουργιέμαι!:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Το βάζω εδώ ως νέο.

- Νέο USB module
- Drivers για Windows/Linux/iOS/OSX
- Νέο routing software

Περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/pages/mhlabsde/364862880271885 (δύο video).

Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα βγάλουν και F/W drivers για Windows ή αν το νέο routing software θα δουλεύει με F/W.
μακαρι να βγαλλει drivers για Windows γιατι χανουν πελατες μιας και τους αναγκαζουν να μπουν στην διαδικασια αγορας ενος Mac και συναφων προγραμματων........σαν και μενα δηλαδη με την Lio μου!!!!!!!:):)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Στο δευτερο βιδεο μιλανε για τους drivers των Windows!!!

D

deleted user 10898

Guest
μετά από το διάστημα αυτό και τον ντόρο που έγινε, να ρωτήσω...
έχει "ακούσει" κάποιος την κάρτα,λίγο ή πολύ, να μας πει δύο λόγια πως παίζει ως dac?
δεν θέλω μετρήσεις, θέλω "εμπειρίες" ως dac(να την σπάσουμε στον κωσταεαρ...)
είναι ηχητικά ο giant killer που διαφημίστηκε?

Reaction score
677
έχει "ακούσει" κάποιος την κάρτα,λίγο ή πολύ, να μας πει δύο λόγια πως παίζει ως dac?
Ωχ...θα βάλεις φωτιές :roflmao:

Εγώ την έχω ακούσει τρεις φορές από λίγο,μικρή εμπειρία άλλα ας τα πω.
Αυτό που μπορεί να πει κανείς υποθέτω,είναι πως μπορεί να ακουστεί όπως επιθυμεί κανείς,είναι χαμαιλέοντας.
Με τις καμπύλες που την άκουσα εγώ πάντως,ήταν απλώς τέλεια.
Άνετα ζούσα μαζί της (λάμπα θα την είχα κάνει να ακούγεται :roflmao: )

D

deleted user 10898

Guest
Ωχ...θα βάλεις φωτιές :roflmao:

Εγώ την έχω ακούσει τρεις φορές από λίγο,μικρή εμπειρία άλλα ας τα πω.
Αυτό που μπορεί να πει κανείς υποθέτω,είναι πως μπορεί να ακουστεί όπως επιθυμεί κανείς,είναι χαμαιλέοντας.
Με τις καμπύλες που την άκουσα εγώ πάντως,ήταν απλώς τέλεια.
Άνετα ζούσα μαζί της (λάμπα θα την είχα κάνει να ακούγεται :roflmao: )
super!
ήταν τέλεια ε? και με "καμπύλες"?
τι καμπύλες? για να έρθει ο χώρος ή για "γούστα"?

Reaction score
677
super!
Για τα γούστα,για τα γούστα...(αν και πάνε μαζί χώρος και γούστα σε κάποιες περιπτώσεις,πως να γουστάρεις κάτι αν μπουμάρει τον τόπο ας πούμε ή αν το χαμηλό κάνει τσίκι-τσίκι...)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
ειναι αμπαση,στεγνη και αμουση.........σε καλυψα?ε Βετουλη?

σε μενα παντως δεν παιζει ετσι!!!!!!:tongue::tongue:

και θα την αλλαξω σιγουρα................οταν βγει η καινουρια!!!!!!!!!!!:roflmao::roflmao::drinks::drinks:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
τι κο@φαλα που εισαι.............:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
super!
ε οχι και καμπυλες...............

ολα ισια ειναι........αμαν πχια !!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Αυτά δεν είναι η απόκριση βρε...τα άλλα βάλε,τα χειροποίητα!
τα χειροποιητα ειναι διαφορετικα για καθε χωρο και συστημα βρε μαστορα.......ποτε θα ερθεις να ακουσεις τα φρεσκα?:):)
ελα και θα ακουσουμε κατι minimal tech μουρλια.......δεν μπορω πιχια τα αουντιοφιλε....:laugh::laugh:

Reaction score
677
τα χειροποιητα ειναι διαφορετικα για καθε χωρο και συστημα βρε μαστορα.......ποτε θα ερθεις να ακουσεις τα φρεσκα?:):)
ελα και θα ακουσουμε κατι minimal tech μουρλια.......δεν μπορω πιχια τα αουντιοφιλε....:laugh::laugh:
Χρωστάς πρώτα εσύ βίζιτα.Μην το πάμε 3-0...Πάρε αγκαζέ και τον Μάνο κι ελάτε.(Metric-Mac,κλπ,μαζί,μου το έχεις τάξει!)
(Εδωσε ο θεός,εγώ ποτέ δεν τα μπορούσα τα τσίκι-τσίκι :roflmao::roflmao::roflmao:)

Reaction score
2.566
Nίκο κι εγώ που την άκουσα λίγο στο σύστημά μου, θα σου πω πώς ακούστηκε εδώ...μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι εντελώς ουδέτερη, δημιουργεί μεγάλη και πειστική σκηνή, χαμηλά και ψηλά έχει μεγάλη έκταση και οι μεσσαίες της είναι ανοιχτές, φυσικές και live αίσθησης... δεν μπορώ να βρω κάτι κακό να πω και είμαι σίγουρος ότι θα την εκτιμούσα ακόμα περισσότερο με τον καιρό. Φαντάζομαι θα υπάρχουν καλύτερα δικάναλα ντακ σε πιο υψηλά κοστολόγια αλλά δε ξέρω αν έχει και νόημα, πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο να ψιρίζουμε την μαιμού...
Πάντως, νομίζω ότι η τιμή της ανταποκρίνεται πληρέστερα στο σύνολο του πακέτου, μαζί με όλα τα πάμπολλα καλούδια που προσφέρει, γιατί την ποιότητά της ως σκέτο ντακ μπορείς να τη πλησιάσεις πολύ και σε πιο χαμηλά κοστολόγια.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.472
Το βάζω εδώ ως νέο.

- Νέο USB module
- Drivers για Windows/Linux/iOS/OSX
- Νέο routing software

Περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/pages/mhlabsde/364862880271885 (δύο video).

Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα βγάλουν και F/W drivers για Windows ή αν το νέο routing software θα δουλεύει με F/W.
Υπάρχει καμία πληροφορία για συνολικά καινούργιο μοντέλο;

Reaction score
8.905
Την έχει φέρει και σε μένα (για λιγο) ο Βλασάρας... με κάλυψε ο Άλεξ με τα σχόλια του και μακάρι να είχαμε χρόνο για παιχνίδια....! άτιμη κρίση και να έπαιζε (λιγότερο κόστος) με win.... παρόλα αυτά, για τα λεφτά που έχει, παραμένει κελεπούρι!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam