AVR αναζητηση...

Reaction score
6
Χωρος 28 τμ dedicated.Ηχεια μπροστα klipsch heresy,πισω klipsch rs-52,center a.s. estia.Προηγουμενοι ενισχυτες yamaha A2,marantz sr-8500,denon 3805 απο τον οποιο εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
Κατηγορια τιμης στο χιλιαρικο.Στη λιστα μου ονκυο 1007/3007(απο Γερμανια),πιονεερ 72,yamaha 3900/3800 και οτι αλλο εχεται να προτεινεται.Επισης αν βρω και καποιο παλιο μοντελο σε στοκ ειτε ελαφρως μεταχειρισμενο(π.χ. ντενον 3808,πιονεερ 81) δεν με χαλαει.
Ο ενισχυτης θα ενισχυει τα 2 περιφεριακα (rs-52) καθως χρησιμοποιω τελικους για τα μπροστα ετσι δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις σε βατ.Το αν ειναι το τελευταιο μοντελο,αν συνδεεται με ipod,τι τσιπακι εικονας φοραει με αφηνουν σχετικα αδιαφορο.Με ενδιαφερει τα αποκωδικοποιει τα νεα φορματ,οι ικανοτητες του σαν προ,να ταιριαξει με τα ηχεια μου και να διαθετει καποιο μικροφωνο που να βελτιωσει ηχητικα τον χωρο οσο ειναι δυνατον.
Περιμενω τις προτασεις σας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: AVR αναζητηση...

πιονιρ, θα σε οφελησει τρομερα στην ισοσταθμιση που κανει.
Καλο θα ειναι μιας και εχεις κλιπς να εχεις και ιδιο κεντρικο.

Reaction score
6

καλα ρε φιλαρακ, εστία για κεντρικό? εδώ δε ταιριάζει με τα audio spectrum, με τα kipsch θα ταιριάξει?

χεχεχε
Εσυ τι κραζεις ρε αφου ξερεις οτι το εστια δεν ειναι δικο μου.Απλως το δανειζομαι τα τελευταια 3 χρονια.Στα ποσα ξεκιναει η χρησικτησια?

Reaction score
6

πιονιρ, θα σε οφελησει τρομερα στην ισοσταθμιση που κανει.
Καλο θα ειναι μιας και εχεις κλιπς να εχεις και ιδιο κεντρικο.
Το ξερω οτι δεν ταιριαζει παω για αγορα rc-64 αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικο το αναθεματισμενο(δεν προλαβα και την αγγελια σου).
Μιας και προτεινεις πιονιρ εχεις ψαξει τις διαφορες 72 με 82.Αξιζει η διαφορα χρηματων.Αν δεν κανω λαθος εσυ πηρες τον 72.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

για κλιπς δεν αξιζει , η μονη διαφορα περα απο αυτη ειναι μια ακομα παραμετροποιηση στην ισοσταθμιση.

Reaction score
29.578

Κοίτα και κανά denon απο 1910 και πάνω , αν και στο επίπεδο του 72 είναι ο 3810 , 4310 , όπου δεν το συζητώ είναι αλλού.!!!!!!!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Καθε ενισχυτης που φερει τα απλα οντισοιδη θα δεις οτι αυτοι που τους εχουν δεν ειναι ευχαριστημενοι απο το παοτελεσμα της ισοστθσμισης που κανουν.Με αποτελεσμα αν μην δουλευουν το οντισι που εχει η συσκευη τους.Τυχαιο δεν νομιζω - για αυτο ερχεται το νεο βελτιωμενο μπας και δουν μια χαρα οι αθρωποι.
Οι εταιριες τους γνωριζουν οτι δεν ειναι σε θεση να κατασκευασουν ενα προιον το οποιο θα ειναι σε θεση να ανταγωνιστει το πολυ mcacc , και ετσι το ρειχνουν στην ευκολη λυση.Αν αγορασεις οποιοδηποτε ενισχυτη που εχει οντισι απλα θα ακους τις παραξενιες του χωρου σου.
Καθε χωρος ειναι boomy and woofy που ελεγε καποτε και ο χολμαν.
In the other hand you will have
unmasked sound.
Πολυ απλα διαλεγεις πως θες να ακους, στο περιπου και στο αλλου(fun park), ή στο οριο των δυνατοτητων των ηχειων σου?

Reaction score
6

Οκ το MACC ας δεχτουμε οτι ειναι το καλυτερο συστημα ισισταθμησης.Απο εκει και περα τι γινεται.
Ο καθε ενισχυτης δινει καποιο χαρακτηρα στον ηχο εστω και σαν προενισχυτης.Αυτο μπορει να ειναι τσιριχτος,γλυκος,ζεστος,δυναμικος κ.τ.λ.
Θελω να πω οτι αν βαλουμε το συστημα ισοσταθμισης του susano σε ενα pioneer vsx-819 θα ειναι καλυτερος ενισχυτης απο εναν ντενον 4310 ή σενα Ζ7 ή ονκυο 3007?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στην αποκοδικωποιηση δεν υπαρχουν τσιριδες και γλυκοι ηχοι.
Υπαρχει το τι συμπαθει κανεις και τι ηχεια εχει για παρεα.

η φωτο ειναι παρμενη απο το audyssey , απλα σκεψου οτι χωρις το mcacc ακους οπως αριστερα, και δεξια με mcacc.
Αριστερα εχεις μια ιδεα στο περιπου και δεξια ακους σωστα.
Διαλεγεις βαση των αναγκων -προτιμησεων σου και αποφασιζεις

Reaction score
15.548

που την βρηκες αυτη την φωτο βρε....απο το 2001 εχει περασει μια 10ετια....:112:

Reaction score
6

στην αποκοδικωποιηση δεν υπαρχουν τσιριδες και γλυκοι ηχοι.
Υπαρχει το τι συμπαθει κανεις και τι ηχεια εχει για παρεα.
Γι αυτο ανεφερα ποια ηχεια εχω και επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα να ακουσω τους εν λογω ενισχυτες με τα ηχεια μου περιμενω απο καποιους που ειναι κατοχοι να μου πουν την γνωμη ωστε να καταληξω καπου.
Εσυ μου προτεινεις πιονιρ ,μια επιλογη που την καλοβλεπω και εγω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102

απέφυγε τα όνκιο. καλές επιλογές τελικών τα ναντ. οι βλακείες των θαμπών εικόνων αριστερά και των ευκρινών δεξιά, είναι απλώς.... βλακείες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βλακειες που δυστυχως εζησαν ολοι οσοι ηταν εκει (στο κοτερο).
Η διαφορα του ηχου πριν και μετα, ηταν μεγαλυτερη της εικονας.Διαφορα που ευτυχως ακουσαν αλλοι 3 , αλλιως ειπαμε θα ειχα θεμα........

Reaction score
15.548

Πιστευω πως και ο 72 αλλα και ο 3900 που θελεις ειναι μια χαρα για κινηματογραφο....και ο 72 ποιο ευελικτος ως προς στην ισοσταθμιση.... αν την χρειαζεσαι...

Εγω πηρα τον 82 για να ακουσω hd ηχο αλλιως δεν θα αλλαζα τον yamaha Ζ1 ...και δεν εχω ασχοληθει ακομα(τον εχω κανα 2μηνο) με ισοσταθμιση και τι μπορει να κανει....περιμενω να δροσιση ...:116:

Reaction score
5.614
Ως κάτοχος Heresy, θα προτείνω Yamaha Z7, αν μπορείς να ανεβάσεις το μπάτζετ σου.

Οπωσδήποτε μακριά από Onkyo. Με Heresy είναι συνδυασμός no-no, ακόμη και με χρήση ως προ.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: AVR αναζητηση...

Το ξερω οτι δεν ταιριαζει παω για αγορα rc-64.
Εφόσον έχεις Heresy για main, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα τρίτο Heresy για κεντρικό. Ιδανικός τελικός ο τρικάναλος Aaron Cineast No.33.

Reaction score
6

Γιαννη ο Ζ7 ειναι παραπανω απο το μπατζετ μου.Για το τριτο heresy το εχω υποψιν μου αλλα πρεπει να κανω τελειως αλλαγη της διαταξης του χωρου.
Οταν με το καλο καμια μερα ανεβεις στα μερη μας θα καταλαβεις τι εννοω.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: AVR αναζητηση...

Γιαννη ο Ζ7 ειναι παραπανω απο το μπατζετ μου.Για το τριτο heresy το εχω υποψιν μου αλλα πρεπει να κανω τελειως αλλαγη της διαταξης του χωρου.
Οταν με το καλο καμια μερα ανεβεις στα μερη μας θα καταλαβεις τι εννοω.
Heresy ως κεντρικό σε hc στέκει πιο πολύ από Heresy ως main. Οι διάλογοι από Heresy είναι όλα τα λεφτά!

Δοκίμασε να βάλεις ένα από τα main σου στο κέντρο και θα δεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster