- Reaction score
- 0
Πήγα να πάρω σήμερα τον pioneer vsx-520 και ο πολίτης με έπεισε για τον Harman avr-142 πως είναι καλύτερος και σκέφτηκα μήπως εσείς με βοηθούσατε να επιλέξω κάποιων έστω να με προτείνατε κάποιον μέχρι 300 ε.
O Harman Kardon είναι 2 κιλά βαρύτερος από τον Pioneer, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος πως οδηγικά θα έχει περισσότερη δύναμη. Δεν υποστηρίζει όμως Dolby TrueHD και dts HD Master Audio και μάλλον ούτε 3D passthrough...Πήγα να πάρω σήμερα τον pioneer vsx-520 και ο πολίτης με έπεισε για τον Harman avr-142 πως είναι καλύτερος και σκέφτηκα μήπως εσείς με βοηθούσατε να επιλέξω κάποιων έστω να με προτείνατε κάποιον μέχρι 300 ε.
Oύτε ο 520 χρησιμοποιεί chipamps. Στα σωθικά του φοράει ακριβώς τα ίδια διακριτά τρανζίστορ ισχύος με τον 1020...Κοίτα και αυτόν εδώ:
http://www.skroutz.gr/s/318477/Marantz-NR1501.html?keyphrase=marantz+1501
Δεν χρησιμοποιεί chipamps όπως ο pioneer και ο yamaha αυτής της κατηγορίας. Και ο Harman πάντως που σου πρότεινε ο πωλητής φαίνεται καλός (καλύτερος από pioneer).
Δεν έχει upscaler ο 520, φίλε MadPax. Ένα απλό HDMI-Switch διαθέτει, χωρίς δυνατότητες επεξεργασίας προς την έξοδο του...Ο 520 έχει 3 εισόδους HDMΙ και μία έξοδο, μάλιστα και οι 3 είναι dedicated για BD-DVD-ΤV/SAT, κρίμα που δεν έχει και μία assignable HDMI να βάζει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να παρεμβάλεται ο upscaler του ενισχυτή (που κατά τη γνώμη μου δεν είναι και από του καλύτερους).
Η μη υποστήριξη των HD format είναι λίγο αποτρεπτικός παράγοντας για τον harmanΔεν υποστηρίζει όμως Dolby TrueHD και dts HD Master Audio και μάλλον ούτε 3D passthrough
Είσαι σίγουρος γι'αυτό? Γιατί στις προηγούμενές της πιο ακριβές σειρές (918,818) χρησιμοποιούσεOύτε ο 520 χρησιμοποιεί chipamps. Στα σωθικά του φοράει ακριβώς τα ίδια διακριτά τρανζίστορ ισχύος με τον 1020...
Τότε ζούσα σε νιρβάνα τόσους μήνες, στα specs στο site γράφει αυτό... Input Connections • 3 x HDMI (1080p upscaling) στο μάνιουαλ δεν αναφέρει τίποτα ανάλογο.Σε ευχαριστώ που το ανέφερες γιατί το σήμα που περνάει από αυτόν φτάνει πραγματικά χάλια στην τηλεόραση σε σημείο που να ψάχνω σπλίτερ να περνάει μόνο ο ήχος.Δεν έχει upscaler ο 520, φίλε MadPax. Ένα απλό HDMI-Switch διαθέτει, χωρίς δυνατότητες επεξεργασίας προς την έξοδο του...
To γνωρίζω... Στις σειρές x19 και x20 όμως, χρησιμοποίησε διακριτά τρανζίστορ ισχύος για όλα τα μοντέλα της.Είσαι σίγουρος γι'αυτό? Γιατί στις προηγούμενές της πιο ακριβές σειρές (918,818) χρησιμοποιούσε
Περίεργο... :203:Τότε ζούσα σε νιρβάνα τόσους μήνες, στα specs στο site γράφει αυτό... Input Connections • 3 x HDMI (1080p upscaling) στο μάνιουαλ δεν αναφέρει τίποτα ανάλογο.Σε ευχαριστώ που το ανέφερες γιατί το σήμα που περνάει από αυτόν φτάνει πραγματικά χάλια στην τηλεόραση σε σημείο που να ψάχνω σπλίτερ να περνάει μόνο ο ήχος.
Λάθος isf setting :116:Μήπως υπάρχει κάποιο θεματάκι HDMI-Handshake μεταξύ της τηλεόρασης και του ενισχυτή σου ή απλά έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι;
Μπορείς να περιγράψεις τί ακριβώς πρόβλημα σου δημιουργεί στην εικόνα;
:135: :605:Λάθος isf setting :116:
Πες μου μονο να περασω να παρω το dune και το med, την τηλεοραση πεταξε την :137:Εγώ λέω να τα πουλήσω όλα και να πάνε στο διάολο :116: και να ξαναγυρίσω σε μιά 29άρα CRT που έχω και κάθεται να βλέπω κανένα DVD...
isf, hdmi, firmware, ενισχυτές κι @ρχιδι@ ...για να δείς μια ταινία πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό στα ηλεκτρονικά...ρε θα μου τη δώσει κανα πρωί και θα φύγουνε από το παράθυρο όλα, και θα το ξαναρίξω στις μηχανές.:107:
την τηλεοραση πεταξε την :137:
1. Δώσε ακριβή διεύθυνση και ώρα.Εγώ λέω να τα πουλήσω όλα και να πάνε στο διάολο :116: και να ξαναγυρίσω σε μιά 29άρα CRT που έχω και κάθεται να βλέπω κανένα DVD...
isf, hdmi, firmware, ενισχυτές κι @ρχιδι@ ...για να δείς μια ταινία πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό στα ηλεκτρονικά...ρε θα μου τη δώσει κανα πρωί και θα φύγουνε από το παράθυρο όλα, και θα το ξαναρίξω στις μηχανές.:107: