AVSite 6000 visitors per day...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: AVSite 5000 visitors per day...

Ποιό είναι αυτό το... RAM; :116:

Πλάκα πλάκα, την μεγαλύτερη αξία την έχουν αυτές οι αναφορές, γιατί δεν γίνονται ούτε με δελτία τύπου ούτε επειδή έχουμε εκεί κάποιον γνωστό. Γεγονός είναι ότι το AV κοινό στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει πολλαπλασιαστεί και μαζί του ανεβαίνει, θέλοντας και μη, το μεγαλύτερο site (forum, portal) στον χώρο, δηλαδή το AVSite.

Φαντάζεστε ένα περιοδικό με 6000 αναγνώστες την ημέρα; :131:

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: AVSite 5000 visitors per day...

Καλο η κακο, το εχει αγορασει κανεις για να μας πει τι γραφει?
Καποιο scan ισως?
Ανδρέα,μας(συγνώμη για το μας) αναφέρει σε ένα θέμα με HD network players,δλδ αν θέλετε περισσοτερες πληροφορίες για τα μηχανήματα του τεστ και τις δυνατότητες τους υπάρχουν forums που μπορείτε να πάρετε πληροφορίες,όπως το www.avsite.gr.

Kαι αναφέρει ΜΟΝΟ εμάς!!!:105:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ανδρέα,μας(συγνώμη για το μας) αναφέρει σε ένα θέμα με HD network players,δλδ αν θέλετε περισσοτερες πληροφορίες για τα μηχανήματα του τεστ και τις δυνατότητες τους υπάρχουν forums που μπορείτε να πάρετε πληροφορίες,όπως το www.avsite.gr.

Kαι αναφέρει ΜΟΝΟ εμάς!!!:105:
Μόνο θετικά είναι όλα αυτά...

Και κυρίως επειδή η δύναμη και η αξιοπιστία του avsite ωφείλεται σε όλα τα μέλη μας!

Reaction score
3
Απάντηση: AVSite 6000 visitors per day...

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να δώσω τα προσωπικά μου συγχαρατήρια σε όλα τα μέλη του Φόρουμ μας!

Επίσης με την ευκαιρία των γιορτών,
θα ήθελα να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη του φόρουμ μας!

Ειδικότερα για το φόρουμ μας θα του ευχόμουν να αυξάνεται η επισκεψιμότητά του με γεωμετρική πρόοδο!

Την "καλή" όμως την ευχή, την άφησα τελευταία...

Εύχομαι στο φόρουμ μας να έχει πάντοτε υψηλή ποιότητα στο επίπεδο των συζητήσεων που γίνονται, μέσα σε ένα φιλικό και κόσμιο περιβάλλον...
...του οποίου ο χαρακτήρας θα ευχόμουν ειλικρινά να αγγίξει όποτε χρειαστεί, μέχρι και τη βαθειά επιστημονική διάσταση!

Με εγκάρδιες ευχές
Ο συνφορουμίτης

Δαμιανός

Reaction score
3

Επίσης Νίκο μου...
Σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!

Reaction score
40

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να δώσω τα προσωπικά μου συγχαρατήρια σε όλα τα μέλη του Φόρουμ μας!

Επίσης με την ευκαιρία των γιορτών,
θα ήθελα να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη του φόρουμ μας!

Ειδικότερα για το φόρουμ μας θα του ευχόμουν να αυξάνεται η επισκεψιμότητά του με γεωμετρική πρόοδο!

Την "καλή" όμως την ευχή, την άφησα τελευταία...

Εύχομαι στο φόρουμ μας να έχει πάντοτε υψηλή ποιότητα στο επίπεδο των συζητήσεων που γίνονται, μέσα σε ένα φιλικό και κόσμιο περιβάλλον...
...του οποίου ο χαρακτήρας θα ευχόμουν ειλικρινά να αγγίξει όποτε χρειαστεί, μέχρι και τη βαθειά επιστημονική διάσταση!
Με εγκάρδιες ευχές
Ο συνφορουμίτης

Δαμιανός
:607::607::607::607: είμαστε και θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.....

Reaction score
3

Επίσης και από εμένα ένα μεγάλο :607::607::607::607:
σε όλους τους ευγενικούς συνφορουμίτες μας που "ομορφαίνουν" το φόρουμ μας...

Reaction score
14
μην το συζητάς γιατί σε λίγο θα μπεί ο Σκαλόμπακας και θα αρχίσει τα δικά του... αστο ασχολίαστο μην θέλουμε ξεμάτιασμα!!!

Reaction score
14
σου ξαναλέω μην λές τίπτοε γιατί θα πλακώσουν Κατερίνες Κατερίνοι και λοιποί συναθλητές!!!

Reaction score
3

Όλοι αυτοί οι συναθλητές του γνωστού ομίλου, κάποτε θα το μετανοιώσουν, θα συνετιστούν και θα "γυρίσουν πίσω"... με δάκρυα στα μάτια τους...
...όταν πλέον στο διαδίκτυο... δεν θα βρίσκουν... κανένα άλλο φόρουμ... παρά μόνον το AVSITE!

Reaction score
0
Ο server πάντως αντέχει πολλούς ακόμη, εύχομαι τα καλύτερα.
Δείτε και 2 γραφήματα κατευθείαν από τα routers που είναι συνδεμένος ο server του avsite. Έχει αγγίξει και τα 20Mbit κάποια στιγμή :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.637

Δηλαδή πόσους μπορεί να αντέξει χωρίς πρόβλημα;

Reaction score
0
Με προσθήκη μόνο έξτρα μνήμης χαλαρά τους διπλάσιους.
Πρόβλημα στην ανάπτυξη δεν υπάρχει, με το καλό να δεκαπλασιαστούν οι επισκέψεις και για όλα υπάρχει λύση (βλέπε Linux cluster, φτηνό και δουλεύει ρολόϊ).

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.637

Πάντως αν έχουμε πρόβλημα να διαγράψουμε

μερικούς παλιούς! Π.χ.ιδρυτές και......:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.020
Total guests that have visited the forum in the last 24 hours: 7,064

-1 (ιδρυτής) = 7,063

μικρό το κακό, προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Staff online

• abcd
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis