AVSite Smoking Habits

AVSite Smoking Habbits

• Kαπνιζω σαν ....Καφατος (δεν εννοω αραπης)

Votes: 44 31,9%
  • Δεν καπνιζω

Votes: 49 35,5%
  • Δεν καπνιζω ,αλλα αμα βρω ..καπνιζω

Votes: 10 7,2%
  • To εχω κοψει

Votes: 32 23,2%
  • Το εχω κοψει ... Πινοκιο (Τσαρουχας Version)

Votes: 3 2,2%

• Total voters
    138
Reaction score
0
Νικο εσυ μην τον καταπινεις ...να τον φτυνεις εξω !!!:cool_11:
ρε συ ΑΙΜΑ ΜΟΥ .. θα με τρελάνεις τώρα...

θες να μου πεις ότι ο Τσάρος μας καπνίζει????????????????

Reaction score
51
Απάντηση: Re: AVSite Smoking Habits

Αν καπνίζεις και δεν παίρνεις κάτω τον καπνό θεωρείται κάπνισμα? :happy_9:

Δηλαδή στην πίπα, αν δεν παίρνει κάτω, δεν θεωρείται...κάπνισμα??? :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
51
Απάντηση: AVSite Smoking Habits

Αν λες αλήθεια, (και γιατί να μη λες) Γιάννη έχεις καταφέρει έναν μεγάλο άθλο. Πολύ μεγάλο.
Congrats.

Δε με λένε Τσαρουχά.....Δε με λένε Τσαρουχά.....Δε με λένε Τσαρουχά!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Μιχάλη έχω καταφέρει ό,τι ακριβώς έγραψα!!! :crazy_3:
Φαντάσου ότι όταν αγόρασα τη νέα μοτ/τα και αναγκαστικά πήρα μαζί μου το tank bag αντί για την τσάντα μου, είχα ξεχάσει το πακέτο με τα πουράκια στην τσάντα και για 3 μέρες ούτε καν το είχα πάρει είδηση!!!!
Προχθές, Σάββατο βράδυ δεν βρήκα τα πουράκια μου και παρ'ολο που είχα μόνο 2 πουράκια πέρασα το ΣΚ και αγόρασα νέο πακέτο εχθές (το οποίο είναι ακόμα κλειστό και έχω ένα πουράκι στο παλιό....)!!! :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Όντως το έχω κόψει (ούτε μισό ούτε τζούρα ούτε τράκα ούτε σε μπαρ ούτε όταν άλλαξα δουλειά ούτε σε γενέθλια ούτε σε χωρισμούς ούτε τσαγκαροδευτέρες ούτε πάνω σε αλλαγές ενισχυτικών κτλ κτλ κτλ ) από 01/01/2005.

Reaction score
14

... είχα ξεχάσει το πακέτο με τα πουράκια στην τσάντα και για 3 μέρες ούτε καν το είχα πάρει είδηση!!!!
Προχθές, Σάββατο βράδυ δεν βρήκα τα πουράκια μου και παρ'ολο που είχα μόνο 2 πουράκια πέρασα το ΣΚ και αγόρασα νέο πακέτο εχθές (το οποίο είναι ακόμα κλειστό και έχω ένα πουράκι στο παλιό....)!!! :cool_4: :cool_4:
Γι' αυτό ξεκ....σες τα δικά μου;:smoking:

Reaction score
173

Καπνιζω αρκετα εως πολυ.
Τις κρυες νυχτες του χειμωνα κανω και κανενα τσιμπουκακι ετσι για να περναει η ωρα.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: AVSite Smoking Habits

Καπνιζω αρκετα εως πολυ.
Τις κρυες νυχτες του χειμωνα κανω και κανενα τσιμπουκακι ετσι για να περναει η ωρα.

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Fanisz.....εχεις ιδεα σε ποιο φορουμ ποσταρες ?....γρηγορα κανε edit γιατι ηδη μαζευονται τα ..αρπακτικα απο πανω σου !!!

Υ.Γ :crazy_3: :happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AVSite Smoking Habits

Καπνιζω αρκετα εως πολυ.
Γερο του, το Αιμα μου ....το ξερει ?"happy_1"

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117