AVsite United Gaming team...

Ποιό το τυχερό παιχνίδι?

• Medal of Honor

Votes: 0 0,0%
  • Counter Strike(όποια έκδοση τύχει)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    18
Reaction score
7
Επειδή το πολύ το WoW το βαριέται και ο imbadin λέγαμε με τον σύντροφο Μηνά και με άλλα συντρόφια να στήσουμε ένα FPS για να παίζουμε όλοι μαζί όπως κάναμε επί εποχής War Rock.To βασικότερο πρόβλημα είναι αν το game υποστηρίζει Hamachi για virtual lan και τί παιχνίδι θα διαλέξουμε.

Εγώ προτείνω Unreal Tournament 2004 αν και δεν ξέρω αν παίζει με Hamachi.Το ίδιο εύκολα θα μπορούσα να παίξω Call Of Duty ή Medal Of Honor: Allied Assault.

Θα ήθελα να ξέρω πως σας φαίνεται η ιδέα,ποιός ψήνεται και τί προτείνετε.

Reaction score
2
Το συζηταγαμε προχτες και με τον Andrew. Μεσα. Cod/moh καλυτερα, UT το χω βαρεθει, ασε που ειναι και λιγο καγουρικο σαν παιχνιδι. Το ιδανικοτερο (για τα δικα μου γουστα παντα) θα ηταν το Battlefield, αλλα νομιζω δεν γινεται ουτε lan κολπο χωρις account. Για πειτε.

EDIT

παντως, τωρα που μου το θυμισες, ξαναβαζω μια το COD για προπονηση :happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: AVsite United Gaming team...

Ψηφίζω UT. Ό,τι κι αν αποφασίσετε δε θα με χαλάσει πάντως. Απο τον άλλο μήνα θα μπορώ να συμμετέχω. ;)

Reaction score
0
Oτι ναναι ,αρκει να ειναι FPS !!! :bravo:

Εξαλλου το'χουμε ξανακανει .:cool_4:
Οι πιο παλιοι θα θυμουνται το War Rock. :cool_1:

Reaction score
5
Εγώ για UT2k4 μέσα αν και πάει καιρός που δεν έχω παίξει.

Γενικά πάντως με τα fps δεν την παλεύω ιδιαίτερα. είμαι fanboy των mmorpgs. τι να κανω;;; :mrgreen:

Reaction score
0
Παιδια να προτεινουμε κανενα game με πολλους servers ,
να μην χρειαζεται να εχουμε μηχανακια τελευταιας τεχνολογιας ,
και επισης αν δεν ειναι free δεν παιζει on line "σπασμενο"
(αν και ειμαι κατα των on line σπασμενων )
να ειναι προσιτο στην τιμη απο ολους που θα μπουν στο trip.
UT2k4
COD
Red Orchestra
.
.
.προτεινετε κανενα αλλο ...

Reaction score
7
Εφόσον πολύς λαός ψηφίζει UT λέω να αρχίσουμε με αυτό και βλέπουμε πως προχωράει όσοι το έχετε στήστε το και κανονίζουμε.

Reaction score
0

Call of Duty 2...........ο συντονιστής μίλησε.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :respect:

Μάριε θες να ανοίξω δημοσκόπηση(τα απλά μέλη δεν νομίζω να μπορούν :happy_8:) και να τη συγχωνεύσω με το thread σου?

GTX

Reaction score
39
Εγώ προτείνω και πάλι WarRock οι λόγοι είναι απλοί και είναι οι ίδιοι που μας οδήγησαν εκεί και την άλλη φορά ;-)

-Είναι free
-Είναι ελαfree :happy_5:
-Μπορούν εύκολα να το βρούν όλοι
-Μπορούμε να παίζουμε σήμερα ενώ αν συνεχίσουμε να συζητάμε μπορεί να τραβήξει μέχρι τα Χριστούγεννα και να μην έχουμε παίξει ακόμα :happy_5::happy_5::happy_5:
-Από τότε που παίζαμε πιστεύω θα έχει βελτιωθεί αρκετά του φούστη :smoking:

Reaction score
7
To είχαμε βάλει κάποια στιγμή αλλά οι πίστες ήταν απάλευτα μεγάλες και δεν μαζεύαμε τόσο κόσμο.

Reaction score
7
Διάβασα review του Warrock στο IGN και πέφτει πολύ θάψιμο.Ένας από τους λόγους είναι ότι του βάλανε optional πακέτα συνδρομής τα οποία σου δίνουν καλύτερα αντικείμενα κλπ.Το κακό είναι ότι απότι κατάλαβα,την δυνατότητα να κάνεις δική σου πίστα την ενσωματόσανε στο bronze πακέτο..

Reaction score
0

Άντε πείτε μερικά παιχνίδια(γύρω στα 4-5) για να φτιάξω τη δημοσκόπηση.......

Reaction score
7
μέχρι να αποφασίσουμε τσακιστείτε να κατεβάσετε το War Rock ρεμάλια να έχουμε να χαζεύουμε.Όσο για τα cheats,εφόσον θα είμαστε μεταξύ μας δεν νομίζω να έχουμε prob.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale