AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλό, μόνο που πρέπει να έχεις master στο κολλητήρι, να σου περισσεύουν πυκνωτές και αντιστάσεις, και να είσαι αποφασισμένος να χάσεις την εγγύηση του μηχανήματος....:116:

Δεν είναι λύση αυτή, την λύση θα πρέπει να την δώσει ο εδώ αντιπρόσωπος... !

Reaction score
2
Εγώ δεν τον αγγίζω,άλλωστε δεν έχω diablo.Και δεν ξέρω αν είναι σε αυτούς που θέλουν φιξάρισμα.ας ενημερώσουν οι <<επίσημοι αντιπρόσωποι>>με βάση τους σειριακούς αριθμούς των δεκτών...
Πάντως πρέπει όντως οι Αντιπρόσωποι να αναλάβουν την ευθύνη τους κατόπιν συννενοήσεως πάντα με την μαμά εταιρία

Reaction score
7.383
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ how to
ο μοναδικος τροπος για να δειτε ελληνικους υποτιτλους (προς το παρον ) ειναι ο εξης

1. φορτώστε στο σε ενα usb stick ενα παλαιοτερο FW ( απο το 1173 και κατω εγω για παραδειγμα χρησιμοποιησα το 1086)

2.τοποθετηστε το στικ στον δεκτη και καντε επανεκκίνηση

3. καντε format application area

4. αναβαθμίστε η μαλλον ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕ τον δεκτη σας με το παλιο FW

5. αφηστε τον δεκτη να μπουταρει χωρις να βγαλετε το στικ και δωστε την επιλογη Boot without Update.

6. στα settings παμε στην επιλογη γλωσσας υποτιτλων και επιλεγουμε greeks

7. αναβαθμιστε τον δεκτη μεσω internet με ενα απο τα τελευται FWs

8. σεταρετε τον δεκτη σας αλλα ΧΩΡΙΣ να πειράξετε τιποτε στην επιλογη settings/ language/time ( αφηστε την οπως την εχει ο δεκτης ) αλλοιως θα αναγκστητε να επαναλαβετε την διαδικασία

9. δοκιμαστε να τρεξετε ενα mkv αρχειο με .srt υποτιτλους και το θαυμα θα εχει γινει

το μονο κακο μ'αυτο το κολπο εινα οτι εγω τουλαχιστον δεν εχω ηχο σε ορισμενα εργα γιαυτο σας παρακαλω δοκιμαστε και σεις και πεστε αν συμβαινει και σε σας

με μια δευτερη ματια ειδα οτι αυτο δυμβαινει σε εργα με ηχο σε DTS format

Reaction score
0
:116:ΧΑΧΑ ΕΓΡΑΨΕΣ και ασε τους καλεμηδες με τα σφυρια να κανουν διαβηματα στη εταιρια να το :142:φτιαξει
ο μοναδικος τροπος για να δειτε ελληνικους υποτιτλους (προς το παρον ) ειναι ο εξης

1. φορτώστε στο σε ενα usb stick ενα παλαιοτερο FW ( απο το 1173 και κατω εγω για παραδειγμα χρησιμοποιησα το 1086)

5. αφηστε τον δεκτη να μπουταρει χωρις να βγαλετε το στικ και δωστε την επιλογη Boot without Update.

8. σεταρετε τον δεκτη σας αλλα ΧΩΡΙΣ να πειράξετε τιποτε στην επιλογη settings/ language/time ( αφηστε την οπως την εχει ο δεκτης ) αλλοιως θα αναγκστητε να επαναλαβετε την διαδικασία

9. δοκιμαστε να τρεξετε ενα mkv αρχειο με .srt υποτιτλους και το θαυμα θα εχει γινει

το μονο κακο μ'αυτο το κολπο εινα οτι εγω τουλαχιστον δεν εχω ηχο σε ορισμενα εργα γιαυτο σας παρακαλω δοκιμαστε και σεις και πεστε αν συμβαινει και σε σας

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπέρα σε όλους

Υστερα από αρκετό καιρό που είχα παραλάβει τον δέκτη, αποφάσισα να το ανάψω για πρώτη φορά, και μάλιστα στο εξοχικό μου, απλά για να πειραματιστό λίγο.

Δοκίμασα το CCcam και η πρώτη εντύπωση είναι ότι παίζει, αλλά με λίγα κολήματα, αλλά δυστηχώς μετά από λίγο κάηκε μάλλον το τροφοδοτικό του router, και τέλος το VPN με το σπίτι, οπότε περισσότερες δοκιμές από Τρίτη που θα είμαι πίσω.

Δοκίμασα λίγο τις media player δυνατότητες που δεν είναι κακές, (αν και πιστεύω ότι δεν φτάνει το egreat ΝΜΤ, αν και πάλι πολλά πράγματα είναι αποκλειστικά θέμα συνήθειας), αλλά με έχει βολέψει αφάναστα το να παίζω μουσικούλα από το φορητό στην TV.

Αυτό που δεν βρήκα και θέλω να ρωτήσω, είναι που στο καλό είναι η web σελίδα του δέκτη, δοκίμασα στην 80, στην 8080, στην 1234 και δεν μου ανοίγει τίποτα, ούτε με Http ούτε με https...

Πάντως στην τηλεόραση 25ετιας του εξοχικού παίζει καλά, ελπίζω να παίξει καλά και στην 42αρα fullHD :105:

Reaction score
0

Reaction score
7.383
Δυστυχώς οχι αλλα απο 1ης Αυγουστου εχουν αρχισει να δουλευουν και νεοι προγραμματιστες για την azbox οι οποιοι κατα το παρελθον εχουν δουλεψει και για την dream multimedia και πιστευω οτι κατι θα πετυχουν

btw
O καλυτερος συνδιασμος ειναι fw 1086 και fw 2163 και εχετε και ελληνικούς υποτιτλους και ηχο dts αλλα χωρις Ελληνικο epg

Reaction score
0

Δυστυχώς οχι αλλα απο 1ης Αυγουστου εχουν αρχισει να δουλευουν και νεοι προγραμματιστες για την azbox οι οποιοι κατα το παρελθον εχουν δουλεψει και για την dream multimedia και πιστευω οτι κατι θα πετυχουν

btw
O καλυτερος συνδιασμος ειναι fw 1086 και fw 2163 και εχετε και ελληνικούς υποτιτλους και ηχο dts αλλα χωρις Ελληνικο epg
:140::140:

Reaction score
0
Παιδια επειδη ΝΟΒ* δεν εχω και ουτε θα εχω ποτε!! αλλα κρινοντας απο τα ψηφιακα της ΕΡΤ εγω γιατι εχω κανονικα EPG και με τονους και απο ολα?
ΥΓ" Υπ,οψιν οτι εχω αλλαξει γραμματοσειρα στο Μηχανημα....

Reaction score
7.383
μπορεις να μας δωσεις περισοτερες πληροφοριες?

1. ποιο fw εχεις εγκατεστημενο στον δεκτη?
2. ποια γραμματοσειρα? και αν μπορεις ανεβασε την καπου
3. πατώντας 2 φορες το κουμπι info στο τηλεχειριστήριο βλεπεις φουλ epg η μονο τους τιτλους?
4. πήγαινε σε ενα καναλι της νοβα και δες αν και εκει εχεις full epg δεν χρειαζεται να εχεις καρτα για να το δεις

Reaction score
0

μπορεις να μας δωσεις περισοτερες πληροφοριες?

1. ποιο fw εχεις εγκατεστημενο στον δεκτη?
2. ποια γραμματοσειρα? και αν μπορεις ανεβασε την καπου
3. πατώντας 2 φορες το κουμπι info στο τηλεχειριστήριο βλεπεις φουλ epg η μονο τους τιτλους?
4. πήγαινε σε ενα καναλι της νοβα και δες αν και εκει εχεις full epg δεν χρειαζεται να εχεις καρτα για να το δεις
σωστος ο nakata... πες μας τι εχεις κανει sakis1 να το κανουμε και εμεις.....

Reaction score
7.383
επι τη ευκαιρια
η azbox δημιουργει ενα νεο forum το οποιο δεν ειναι ετοιμο προς το παρον και ετσι δεν μπορειτε να κανετε εγγραφη τωρα αλλα σε μερικες μερες πιστευω οτι θα ειναι ετοιμο και θα μπορεσετε να εγγραφείτε

http://www.azbox.com/forum/index.php

Reaction score
0
Firm 2880 Μετα Λινουξ FTP και παμε στις Γραμματοσειρες συστηματος του ΑΖΒΟΧ και προσθετουμε πχ MgOpenModernaBold.ttf κλπ επιλογη μετα μεσω Settings . Επισης μπορουμε να αλλαξουμε εικονα εισοδου ,οθονης,διαταξη ωρας και αλλα πολυ πιο χρησιμα............πραγματα .Με λιγα λογια Linux +Azbox και ολα καλα.Περισοτερα μετα τις Διακοπες !!!Μεχρι τοτε ευτυχειτε

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

απο θερμοκρασια λειτουργιας πως τα πανε οι δεκτες σας????

ο ELITE εινα καλυτερος (στο θεμα θερμοκρασιας) απο τον PREMIUM λογω του σκληρου????

Reaction score
0

o premium ειναι καλυτερος λογω εξωτερικου τροφοδοτικου
Πάνω - κάτω πρέπει να είναι τα ίδια.Ο Elite έχει το τροφοδοτικό ενσωματωμένο και δεν έχει δίσκο,ο Premium δέν έχει τροφοδοτικό αλλα έχει το δίσκο.Έγω έχω τον premium με ένα δίσκο WD 10EADS και δεν μου φαίνεται οτι πολυζεστένεται.Προφανώς οι νέες σειρές δίσκων που έχουν μικρή κατανάλωση ενέργειας, δεν αποβάλλουν και μεγάλα ποσά θερμότητας.

Reaction score
7.383
0.9.2880a AZBoxEdit
Added:
Updated TPs for selected Satellite from *********
All Ch.Group - now you can move Ch.
Genre Group - you can add and remove from selected group and add,remove,rename Genre Group
Country Group - you can add and remove from selected Country group

Remember: One Ch. can be added only to one genre group and only to one Country Group !

Fixed:
Import from satellites.xml (from http://satellites-xml.eu/ or E2) - OK
Improt from *********t - OK
Del Sat - OK
Add Sat - OK
Update Sat - OK

AZBoxEdit ver.0.9.2880a

rgs,
telesat

Reaction score
7.383
Την Δευτερα θα κυκλοφορησει? το νεο ιματζ και απο οτι λενε θα εχουν διορθωθει τα epg για πολλους απο τους παροχους, ας ελπισουμε οτι και η νοβα θα ειναι αναμεσα σ'αυτους.

Reaction score
7.383
επι τη ευκαιρια
η azbox δημιουργει ενα νεο forum το οποιο δεν ειναι ετοιμο προς το παρον και ετσι δεν μπορειτε να κανετε εγγραφη τωρα αλλα σε μερικες μερες πιστευω οτι θα ειναι ετοιμο και θα μπορεσετε να εγγραφείτε

http://www.azbox.com/forum/index.php

Απο σημερα μπορειτε να εγγραφειτε αλλα θα πρεπει να περιμενετε για email που θα ενεργοποιει τον λογαριασμο σας

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας