AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

παιδια 2 ερωτησης. εχετε παρατηρηση οτι απο το fw 4001 και τα επομενα μεχρι και το 4487 ο δεκτης δεν μπορει να κανει εγγραφη.
Δευτερον σε μια συχνοτητα στο hellas sat στην 11012 δεν εχω καθολου σημα. η συχνοτητα εχει hd περιεχομενο.

Reaction score
0

φιλε kapie,
για το δευτερο που ρωτας, δοκιμασε να κανεις σκαν στον συγκεκριμενο τρανσποντερ και παιξε λιγο με το FEC.

αν θυμαμαι καλα ειναι στην επιλογη sat/tp edit.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

παιδια 2 ερωτησης. εχετε παρατηρηση οτι απο το fw 4001 και τα επομενα μεχρι και το 4487 ο δεκτης δεν μπορει να κανει εγγραφη.
Δευτερον σε μια συχνοτητα στο hellas sat στην 11012 δεν εχω καθολου σημα. η συχνοτητα εχει hd περιεχομενο.
Έχω το fw 0.9.4466 και οι εγγραφές είναι μιά χαρά, για την ακρίβεια ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα!

Επίσης και η συχνότητα 11012 V 30000 3/4 'κατεβαίνει' μιά χαρά, ξαναδοκίμασε να την κατεβάσεις μέσω advance search. Έχεις 'τρόπο' να δείς τα hd κανάλια?

Reaction score
0

Έβγαλε η KGDTeam καινούριο unofficial firmware βασισμένο πάνω στο 0,9,4348.
Είναι το δεύτερο που βγάζει η συγκεκριμένη ομάδα και υποστηρίζει ότι εκτός απο όλα τα άλλα καλούδια που έχει προσθέσει, έχει καταφέρει απρόσκοπτη αναπαραγωγή mkv αρχείων, αν κατάλαβα καλά αντιγραφή απο usb σε εσωτερικό δίσκο (για αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος) και EPG 5 ημερών

παραθέτω το αρχικό κείμενο μεταφρασμένο και στο τέλος το link για να το κατεβάσει όποιος θέλει. Εγώ το κατεβάζω και το δοκιμάζω απευθείας μιάς και ήδη φοράω το προηγούμενο της ομάδας (4295)

EPG KGDTeam 0.4348 Azbox 5 days + TakeControl Sigma 8634

We rushed a bit but finally launch we have here the new image based on the official 4348, we would have liked to try but we failed due to time so if there is any failure to forgive.

Looking at the requests of the users have tried to get a new firmware to comply with them that are primarily the EPG and multimedia mainly reproductions mkv.

New:

This image brings the main novelty Epg 5 days for Astra and Hispasat of the Spanish supplier, every time you boot your computer will have an upload status for that EPG should be apparent in the display and, when the load is shown as well, then always be running a daemon that controls its state during the night will automatically update to the EPG always have a day, if ye shall see the successive events guide for the different channels and with the red button you can see the EPG inidividual for 5 days, also podreis make reservations recording in those 5 days, this is not entirely proven but eat any anomaly to find a solution.

Catch former two events EPG

Catch new EPG 5 days

The second novelty is the sigma TakeControl KGD to 8634 after many tests we have seen that the main problem in multimedia playback azbox is the mismanagement of the resources it contains, because similar equipment, popcorn, wdhd, etc ... perfect reproduction in the same chipset having a sigma 86xx difference is that our azbox have built and linked to other aspects that significantly reduce the resources, we managed to optimize takecontrol much better.

Tests with the TC have achieved a perfect reproduction in from internal or external HDD, mainly with high bibrate mkv getting almost the same results as a NMT533 of popcorn.

From PanelKGD you shall have the following options:

1) General yield figure is activated soon after starting the TKC.
2) Yield TV is activated soon after starting the TKC.
3) Media Optimization is activated when the media starts
4) Optimization rss activates when you start the rss
5) Optimization youtube activates when you start the youtube.

3,4,5 The options can be used to maximum and is recommended in the first two bone 1 and 2 is convenient to put a very low minimum value, if the opening of channel emulation is correct and these options should not be touched . You will be able to make several eye tests but a very high value in options 1 and 2 can cause the system to slow down or problems.

IMPORTANT you can make several changes to the TakeControl and the effects are immediate but if you turn off or restart the computer this configuration is forfeited, so that it will have to keep going to the Settings menu and activate the TCK will be maintained as well when you reboot your configuration.

The takecontrol always know when is activated or deactivated because it showed the display.

Other developments PanelKGD:

The version 1.1 brings separate PanelKGD of takecontrolkgd another popular option for people because of problems with USB devices and HDD and their ext2, ext3, fat, etc. .. You can now format for any device in the format of choice in HDD Extras panel, there is also the possibility of converting a HDD USB or pass this on ext2 to ext3 without losing data (not guarantee) the tests were satisfactory but may someone does not go well. And last on this same menu you will have the option of formatting the DOM instead of the next Upgrade to recommend changes before putting the image to this format EYE lost all data and should only be done for a makeover However before doing this format will make a backup of PanelKGD, ddirec, telnet, etc. .. and very important part of your folder so only Openxcas would have to put your data network and download the channel list.

In the channel list we made some changes now can download the channel list of the FTP server and no need to restart, the only thing to do is just have stuck antenna configure your data.

Also we have changed the panel and its webinterface DDirec now in version 2 we have corrected the problems starting from the first version, in weginterface we added the option to upload the file links.txt from the same without having to transfer via FTP and finally now you can change the speed of download process and have earned almost twice as fast, on file in the folder DDirec config.cg you have to put this field:

PHP Code:
Prioridad="0"

Where there are 4 options available, "0" is off "high", "medium" and "low" you will have to write it as such in lowercase, in future versions we will put it on the panel to configure it from there.

General changes:

Other changes are when you install an internal HDD without the default image format on startup will do it in ext2 and ext3 not to now.

There have been more changes in the skin and tucked the new translations of Ajo.

It has added the info on the skin for CamSkin Multicar with which you have in the settings menu and instructions for use are in the publication of the previous firmware.

We have improved some aspects of the boot.

And last and most importate thank all who have collaborated and developed the image, mainly Morser which has been the artifice of the EPG, the admin azboxhd, Linares, Fundidum, Yersi, Mpiero, Macmanolo and I will not forget anyone mas. We also want to thank the web provides the EPG (http://www.rytec.be/)

κατεβάστε απο εδώ

http://www.megaupload.com/?d=1B6B23Q2

Reaction score
0

οποιος το δοκιμασει ας μας πει τη γνωμη του αν αξιζει.

Reaction score
0

Εγώ είχα βάλει την προηγούμενή τους έκδοση και δεν είχα τρελαθεί κιόλας.. αλλά αυτό με τα μκv που δεν λαγγάρουν ακούγεται καλό.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

την δοκίμασα αυτη την εκδοση, εχει ενα panel με επιλογές στο chipset. Μεσα απο εκεί κάνεις enable options για καλύτερη λειτουργία σε διάφορους τομείς. H επιλογή media δινει καλύτερη εικόνα και πιο αμεση απόκριση σε λειτουργίες της εικόνας.

Μετα ....εβαλα την καινούργια εκδοση του AZBox... :109:

Reaction score
0

την δοκίμασα αυτη την εκδοση, εχει ενα panel με επιλογές στο chipset. Μεσα απο εκεί κάνεις enable options για καλύτερη λειτουργία σε διάφορους τομείς. H επιλογή media δινει καλύτερη εικόνα και πιο αμεση απόκριση σε λειτουργίες της εικόνας.

Μετα ....εβαλα την καινούργια εκδοση του AZBox... :109:
Δηλαδή δεν είδες κάποια αξιόλογη διαφορά σε media player λειτουργία ;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

σε media player είδα πιο γρηγορες λειτουργίες βιντεο και πιο καλή απόκριση μόλις ενεργοποίησα τις λειτουργίες του chipset, αλλά θελει περισσότερο ψαξιμο και είναι και στα ...ισπανικά. οπότε γιαυτό το αφησα...

Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια αλλη στιγμή.

Reaction score
0

εγώ που το πέρασα απο χθές είδα αρκετά μεγάλη διαφορά, ειδικά στην αναπαραγωγή mkv.
Σε συγκεκριμένο αρχείο 720p που πρίν απο τα πρώτα δευτερόλεπτα κολλούσε και έκανε reboot είχα μια χαρά αναπαραγωγή όλη την ταινία απο usb. Τώρα περνάω στον σκληρό ένα 1080p για δοκιμή.
Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν άψογα με εξαίρεση κάτι μικροκολλήματα που είχα μέχρι να περάσω κάποια plugins απο το KGD μενού.
Ώς τώρα μπορώ να πώ ότι είδα σημαντική βελτίωση και απ' ότι διαβάζω και σε ξένα φόρα όλοι μόνο καλά έχουν να πούν και όλοι την λένε στην opensat που δεν μπορεί η ίδια να βγάλει τέτοιο fw!

Reaction score
0

Μόνο το ότι τα μενού πάνε ποιο γρήγορα κλπ αξίζει 100% δεν το συζητάω. Επίσης το EPG φορτώνει βολίδα και το σημαντικότερο δεν ξεχνάει αν αλλάξει μπουκέτο τι ήξερε στο προηγούμενο που ήσουν.

Επίσης έχει έτοιμους τους driver για wifi για παιδιά που έχουν τον Elite και μπορείς να ανάψεις από εκεί τον driver από ότι είδα εφόσον έχεις πάρει κάποιο usbwifi stick από αυτά που έχει driver.

Όσο για τα mkv παίζει από τον δίσκο του τα πάντα ΟΚ και 1080p .. συγκεκριμένα είδα χτες το 2012 κάνα μισάωρο που είναι 16gb mkv και όλαν ήταν τζετ.

Από εξωτερικό δίσκο δεν βελτιώθηκε κάτι.. τα 720 τα παίζει.. τα 1080 δεν τα καταφέρνει λόγο τις καθυστέρησης σε διάβασμα από NTFS και δεν είμαι σε φάση να φορμάρω 10 δίσκους 1 τέρα να τους κάνω ext3 για την πάρτη του Azbox... συνεχίζω και βλέπω με το egreat μου μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση σε αυτό το θέμα.

Σημαντική είναι η ρύθμιση πάντως του control του sigma από ότι φαίνεται

Reaction score
0
1)Ρε παιδια το μενου του KGDTeam ειναι στα ισπανικα?

2) και ενα αλλο αν μπεις απο το δεκτη στο www.live24.gr και επιλεξεις ενα ραδιοφωνικο σταθμο τον ξεκιναει οπως στο pc αλλα δεν εχει player για να το ακουσουμε ????????? τι κανουμε ?:121:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Έχω το fw 0.9.4466 και οι εγγραφές είναι μιά χαρά, για την ακρίβεια ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα!

Επίσης και η συχνότητα 11012 V 30000 3/4 'κατεβαίνει' μιά χαρά, ξαναδοκίμασε να την κατεβάσεις μέσω advance search. Έχεις 'τρόπο' να δείς τα hd κανάλια?
φιλε naxk1 μεχρι και το fw 0.9. 3952 εγγραφές είναι οκ. Οταν βαζω -0.9.4001 0.9.4075 0.9.4219 0.9.4283 0.9.4466 0.9.4487 μου γραφει ( fail to record ) εχω τον elite με εξ. δισκο και ενας αλλος φιλος πιο πανω αναφερη το ιδιο προβλημα. :118:
Οσο για την συχνότητα 11012 V πηγα στο advance search και ολα οκ. ευχαριστω

Reaction score
2
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

1)Tο μενου του KGDTeam ειναι στα ισπανικα?
Αν εννοεις το μενου του plugin ναι, ο δεκτης ομως εξακολουθει να εχει διαθεσιμες ολες τις γλωσσες στο μενου του.

Reaction score
0

Μόνο το ότι τα μενού πάνε ποιο γρήγορα κλπ αξίζει 100% δεν το συζητάω. Επίσης το EPG φορτώνει βολίδα και το σημαντικότερο δεν ξεχνάει αν αλλάξει μπουκέτο τι ήξερε στο προηγούμενο που ήσουν.

Επίσης έχει έτοιμους τους driver για wifi για παιδιά που έχουν τον Elite και μπορείς να ανάψεις από εκεί τον driver από ότι είδα εφόσον έχεις πάρει κάποιο usbwifi stick από αυτά που έχει driver.

Όσο για τα mkv παίζει από τον δίσκο του τα πάντα ΟΚ και 1080p .. συγκεκριμένα είδα χτες το 2012 κάνα μισάωρο που είναι 16gb mkv και όλαν ήταν τζετ.

Από εξωτερικό δίσκο δεν βελτιώθηκε κάτι.. τα 720 τα παίζει.. τα 1080 δεν τα καταφέρνει λόγο τις καθυστέρησης σε διάβασμα από NTFS και δεν είμαι σε φάση να φορμάρω 10 δίσκους 1 τέρα να τους κάνω ext3 για την πάρτη του Azbox... συνεχίζω και βλέπω με το egreat μου μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση σε αυτό το θέμα.

Σημαντική είναι η ρύθμιση πάντως του control του sigma από ότι φαίνεται
Τελικά υπάρχει τρόπος και στο official fw να σταματήσεις τις service
απο κάπου?Νομίζω το διάβασα στο επίσημο απο σένα!

Reaction score
0

Λοιπόν το δοκίμασα το KGDimage.

Σε multimedia playback σε mkv είναι έτη φωτός μπροστά από τα άλλα firmware.

Kαμία υστέρηση σε υποτίτλους ή κυρίως σε ασυγχρονισμό video - audio σε αρχεία που είχα πρόβλημα και μάλιστα 1080p παίζοντάς τα από USB HDD .

Mπορώ πλέον να θεωρώ τους AZBox μου (γιατί έχω δύο) κανονικούς σχεδόν media streamers.

Θα εμβαθύνω όσο μπορώ περισσότερο αλλά ήδη περιμένω τις επόμενες εκδόσεις.

Reaction score
0

Γεια σας μολις γραφεικα.Ο λογος ειναι azbox lite .Τον οποιο ενδιαφερομε να αγορασω με τη πρωτη ευκαιρια! Θα ηθελα τη βοηθεια σας .Αν παρω τον lite μπορω με οποιοδηποτε usb stick wifi να κανω δυκτιο; Τωρα εχω ενα μαρκας crypto airdate 54 usb, κανη αυτο η χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο. Ευχαριστω την οποια απαντηση σας.

Reaction score
3.085
AZbox HD Premium. Πώς φοράμε εσωτερικό δέκτη DVB-T?

Ομολογώ, ότι ενώ έχω πάρει το δέκτη κάτι μήνες τώρα, τον έχω ακόμα στο κουτί του, περιμένοντας να τον στήσω όταν το υπόλοιπο σύστημα θα είναι έτοιμο.

Άρα, δεν παρακολουθώ και αυτό το νήμα (κακώς), διότι αυτά που θέλω να ρωτήσω ίσως να έχουν ήδη απαντηθεί ή συζητηθεί.

Σήμερα που μίλησα με τους Αδελφούς Καλέμη, μου είπαν ότι δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τον AZbox. Για να πω την αλήθεια, έπαθα ένα ταράκουλο, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Ελλαδιστάν, οπότε ηρέμησα.

Ρώτησα, λοιπόν, αν η συσκευή έχει ενσωματωμένο δέκτη DVB-T (δεν θυμόμουνα και ήμουν και στο δρόμο) και μου είπαν πως όχι, αλλά εντός των ημερών πρόκειται να προμηθευτούν κάποια κομμάτια και θα τα διαθέσουν στους χρήστες.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα:

- Αυτός ο έξτρα δέκτης, που τοποθετείται εσωτερικά, θα είναι συμβατός με MPEG-4?
- Και αν ναι, θα είναι HD?
- Θα είναι εύκολη η τοποθέτησή του και η περαιτέρω πλήρης ενσωμάτωσή του στη συσκευή, ώστε ο AZbox να λειτουργεί και σαν ψηφιακός επίγειος δέκτης απρόσκοπτα?
- Έχει κανείς κάνει τέτοια εγκατάσταση ήδη? Αν ναι, ήταν εύκολο, δύσκολο? Χρειάστηκε ειδική προσαρμογή στο λογισμικό?

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει?

Αν έχει ήδη γίνει συζήτηση, παρακαλώ αγνοείστε τις ερωτήσεις μου, μόνο μια παραπομπή στην αντίστοιχη σελίδα τπυ νήματος θα ήταν αρκετή.

Ευχαριστώ.
-

Reaction score
2
Re: AZbox HD Premium. Πώς φοράμε εσωτερικό δέκτη DVB-T?

.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα:

- Αυτός ο έξτρα δέκτης, που τοποθετείται εσωτερικά, θα είναι συμβατός με MPEG-4?
- Και αν ναι, θα είναι HD?
- Θα είναι εύκολη η τοποθέτησή του και η περαιτέρω πλήρης ενσωμάτωσή του στη συσκευή, ώστε ο AZbox να λειτουργεί και σαν ψηφιακός επίγειος δέκτης απρόσκοπτα?
- Έχει κανείς κάνει τέτοια εγκατάσταση ήδη? Αν ναι, ήταν εύκολο, δύσκολο? Χρειάστηκε ειδική προσαρμογή στο λογισμικό?

-
Για το πρωτο ερωτημα ναι
Για το δευτερο ναι
Πολύ ευκολη.
Ανοιγεις , το κουμπώνεις και κλεινεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος