AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

εγω απαντησα στο thread το παρακατω περιεχομενο για το οποιο μαλλον ξερω το μελλον του.

how long do we have to wait for epg in greek language?

i am wondering where is all your attention concentrated at?

dts? still not solved
browser? nothing is done ever since i bought it
epg stability? thank god there are third party programmers that give some solutions
network speed? nothing is done , i get 2,8MB/sec in my gigabit lan with the box's "100mbit port" thus i am not sure if i will ever be able to stream,record or play videos through the lan, so i dont risk it.
overall STB speed ? thank god there is a buyukbang guy that produced priority manager.
Media player functions? still get the message "not implemented" or somthing similar

ever since you made http://fw.azupd.com/ web page (21-1-10) ther has been very little improvements

so

i really dont think you will be able to solve epg greek real soon :-[

και αν μου το κοψουν θα το βγαλω σε ολα τα φορουμ που ειμαι γραμμενος
To 1 σκελος δεν το γραφω γιατί θα το κόψουν από εδω μεσα , το δευτερο ειναι αυτο που ακολουθει και το 3ο εχει τις 14 γενιες
που παλι δεν γινεται να γραφτει

We post in your forum about the problem and either the moderator or the admin do not post the comments !! A lot of people asking why from the bug report on the 25 of April by pr2 who is the Admin refused to post the comment that nothing is happened all this time .
As of today 4991 fw again a so simple bug in NOT been fixed.
Could someone responsible can answer responsible why this is not fixed and WHY our post are not been shown on the forum ?

Reaction score
171
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Η εταιρία έχει αποδείξει ότι δε σέβεται τους πελάτες της. Συνεπώς τα ε-μαιλ είναι χαμένος κόπος. Οι Azbox πέτυχαν κάτι επαναστατικό. Αριστες επιδόσεις ως media players και πολύ καλές επιδόσεις ως δορυφορικοί δέκτες με υποστήριξη και DVB-T. Αν κρυβόταν μια ικανή εταιρία πίσω από αυτή την προσπάθεια τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Reaction score
2

Βγηκε νεο update azbox-0.9.5006-patch.bin (updated youtube | updated sat network infos).
Και με αφορμη τη συνεχη παρουσια νεων patches, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε με καποιο τροπο backup των ρυθμισεων (δηλαδη των settings, οχι των καναλιων), ωστε να μη χρειαζεται καθε φορα να ξαναρυθμιζω το δεκτη.

Reaction score
1

Η εταιρία έχει αποδείξει ότι δε σέβεται τους πελάτες της. Συνεπώς τα ε-μαιλ είναι χαμένος κόπος. Οι Azbox πέτυχαν κάτι επαναστατικό. Αριστες επιδόσεις ως media players και πολύ καλές επιδόσεις ως δορυφορικοί δέκτες με υποστήριξη και DVB-T. Αν κρυβόταν μια ικανή εταιρία πίσω από αυτή την προσπάθεια τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ φίλε ΑΛΕΧ Τ είναι η μοναδική που κατάφερε να φτιάξει ένα δέκτη που κάνει αποκωδικοποίηση feeds 4¨¨2¨¨2

δεν υπάρχει άλλος δέκτης που το κάνει αυτό νέας γενιάς άμεσα στην tv σου

σκεπαζεις την φανταστικη δυνατοτητα του δεκτη με ασυναρτησιες

Reaction score
7.353
Φιλε teomad δεν ειναι αναγκη να εισαι τοσο επιθετικος ο Αλεξανδρος μεσα σε 4 γραμμες περιεγραψε πληρως τον δεκτη δηλαδη οτι ειναι ενας πολυ καλος δεκτης σε επιπεδο hardware (που ειναι αληθεια) αλλα υστερει σε υποστηρηξη software (που και αυτο ειναι αληθεια) το οτι δεν ανεφερε η ξεχασε να αναφερει την δυνατοτητα του δεκτη να αποκωδικοποιεί feeds 4:2:4 δεν νομιζω οτι σου δινει το δικαιωμα να τον προσβαλεις λεγοντας οτι λεει ασυναρτησιες

αυτα τα λιγα χωρις να θελω σε καμια περοπτωση να σε θιξω αλλα με γνωμονα οτι τα περισοτερα forum εχουν δημιουργηθει και λειτουργουν με σκοπο ο καθε χρηστης να λεει ελευθερα την γνωμη του (αλλα με ευπρεπεια) και να βοηθαει ο ενας τον αλλο

Reaction score
171

Η ΕΤΑΙΡΙΑ φίλε ΑΛΕΧ Τ είναι η μοναδική που κατάφερε να φτιάξει ένα δέκτη που κάνει αποκωδικοποίηση feeds 4¨¨2¨¨2

δεν υπάρχει άλλος δέκτης που το κάνει αυτό νέας γενιάς άμεσα στην tv σου

σκεπαζεις την φανταστικη δυνατοτητα του δεκτη με ασυναρτησιες
Καταρχήν είσαι ανενημέρωτος και κατά δεύτερον η γλώσσα σου προτρέχει..

Υπάρχουν δεκάδες αναφορές σε πολλά φόρουμ με παράπονα κατόχων οι οποίοι έστειλαν ε-μαιλ στην εταιρία και ουδέποτε έλαβαν απάντηση.

Επίσης, παραμένει ο μοναδικός δέκτης που δεν υποστηρίζει ελληνικό EPG στο μπουκέτο της Νοva. Και αυτό μετά από δεκάδες οχλήσεις χρηστών προς την μαμά εταιρία. Η δε εταιρία Κalemis Bross τον καιρό που αντιπροσώπευε τους δέκτες, είχε συμβάλλει στον τομέα αυτό χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση.

Παραβλέπεις το γεγονός ότι ακόμα, δηλαδή 1,5 έτος μετά τη κυκλοφορία του παραμένει με beta λογισμικά, ενώ η Opensat έχει αναγγείλει εδώ και τόσους μήνες (ή μήπως έτος?) την σταθερή και πλήρη έκδοση 1.0

Αν τα παραπάνω δεν συνιστούν έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη που έδωσε τα χρήματα του για για να αποκτήσει τον δέκτη τους τότε τι είναι?
Το ότι ο δέκτης ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά έχει γραφεί από εμένα πολλάκις. Το ότι έχει αρκετές αδυναμίες επίσης.

Το περιεχόμενο του μηνύματος σου προϊδεάζει για μειωμένη αντίληψη του συντάκτη του..

Reaction score
0

Ο AZbox είναι άλλο ένα παράδειγμα εκπληκτικού μηχανήματος που "θάβεται" από τον ίδιο το κατασκευαστή του. Και ειλικρινά με κάνει να απορώ για πιο λόγο κατασκεύασαν ένα τόσο εξαιρετικό μηχάνημα εάν δεν είχαν σκοπό να το υποστηρίξουν καταλλήλως...

Με μία πιο σοβαρή υποστήριξη αυτή τη στιγμή θα ήταν best seller. Εδώ έγιναν best seller οι dreambox, που κατά γενική παραδοχή το hardware τους ήταν πάντα υποδεέστερο από άλλους δέκτες ίδιας κατηγορίας. Η υποστήριξη όμως σε επίπεδο λογισμικού είναι το Α και το Ω και τους έκανε αυτό που όλοι ξέρουμε...

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι ο VU. Εξαιρετικό hardware και ποιότητα κατασκευής, ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα αλλά μέσα σε λίγους μήνες έχουν διορθωθεί τα περισσότερα εξ'αυτών ενώ η εταιρία τον υποστηρίζει με συνεχή drivers updates. Πως να μην πουλάει σαν "ζεστό ψωμί";

Με παράδειγμα όλα αυτά, δεν είναι αλήθεια ότι η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία δεν είναι ικανή να υποστηρίξει το μηχάνημά της;

Reaction score
114

Εγω πιστευω οτι ο ΑΖΒΟΧ ειναι καλυτερος και απο τον Dreambox και απο τον VU.
Eχει καποια προβληματα,που ισως ενας απλος χρηστης να μην μπορει να τα εντοπισει καν, αλλα αυτα δεν εμποδιζουν την λειτουργια του ουτε σαν Δορυφορικο,ουτε σαν media player.

Reaction score
0

Εγω πιστευω οτι ο ΑΖΒΟΧ ειναι καλυτερος και απο τον Dreambox και απο τον VU.
Eχει καποια προβληματα,που ισως ενας απλος χρηστης να μην μπορει να τα εντοπισει καν, αλλα αυτα δεν εμποδιζουν την λειτουργια του ουτε σαν Δορυφορικο,ουτε σαν media player.
Συμφωνούμε σε αυτό.
Προσωπική μου άποψη όμως, που έχει να κάνει γενικότερα με τα προϊόντα που αγοράζω, είναι ότι η κάθε κατασκευάστρια εταιρία πρέπει να υποστηρίζει ό,τι κατασκευάζει. Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Ένας χρήστης "εραστής" των δορυφορικών δεν θα είχε πρόβλημα να σσχοληθεί όσο χρειάζεται με το δέκτη για να κάνει αυτά που θέλει. Ένας mainstream χρήστης όμως, πόσο πολύ θα ήθελε να βάλει στο σαλόνι του ένα δέκτη που δεν θα μπορεί πχ να δείξει το epg στα ελληνικά;

Reaction score
114

Δεν ειναι μεγαλο προβλημα.
Τα καναλια μας βαζουν αλλωστε πολλες ξενες σειρες,που δεν μεταφραζονται.Και στα Ελληνικα να εχεις το epg,αυτες εμφανιζονται Αγγλικα.
Επισης,υπαρχει teletext ,για το προγραμμα των καναλιων.

Reaction score
0

Δεν ειναι μεγαλο προβλημα.
Τα καναλια μας βαζουν αλλωστε πολλες ξενες σειρες,που δεν μεταφραζονται.Και στα Ελληνικα να εχεις το epg,αυτες εμφανιζονται Αγγλικα.
Επισης,υπαρχει teletext ,για το προγραμμα των καναλιων.
Εδώ διαφωνώ.
Δεν έχω συναντήσει καμμία σειρά με epg αποκλειστικά στα αγγλικά, όσον αφορά τις μεταδόσεις του ελληνικού παρόχου. Επίσης η χρήση teletext για να δει κανείς το πρόγραμμα δεν είναι κατά τη γνώμη μου ενδεδειγμένη. Φυσικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι, εντάξει, το epg δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, αλλά όταν ο δέκτης τοποθετηθεί για κοινή θέαση από όλα τα μέλη της οικογένειας τότε έχει και αυτό τη σημασία του...

Νομίζω όμως ότι ξεφεύγουμε από την ουσία. Και η ουσία είναι ότι ένα εξαιρετικό προϊόν αδικείται από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρία του...

Reaction score
1

Καταρχήν είσαι ανενημέρωτος και κατά δεύτερον η γλώσσα σου προτρέχει..

Υπάρχουν δεκάδες αναφορές σε πολλά φόρουμ με παράπονα κατόχων οι οποίοι έστειλαν ε-μαιλ στην εταιρία και ουδέποτε έλαβαν απάντηση.

Επίσης, παραμένει ο μοναδικός δέκτης που δεν υποστηρίζει ελληνικό EPG στο μπουκέτο της Νοva. Και αυτό μετά από δεκάδες οχλήσεις χρηστών προς την μαμά εταιρία. Η δε εταιρία Κalemis Bross τον καιρό που αντιπροσώπευε τους δέκτες, είχε συμβάλλει στον τομέα αυτό χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση.

Παραβλέπεις το γεγονός ότι ακόμα, δηλαδή 1,5 έτος μετά τη κυκλοφορία του παραμένει με beta λογισμικά, ενώ η Opensat έχει αναγγείλει εδώ και τόσους μήνες (ή μήπως έτος?) την σταθερή και πλήρη έκδοση 1.0

Αν τα παραπάνω δεν συνιστούν έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη που έδωσε τα χρήματα του για για να αποκτήσει τον δέκτη τους τότε τι είναι?
Το ότι ο δέκτης ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά έχει γραφεί από εμένα πολλάκις. Το ότι έχει αρκετές αδυναμίες επίσης.

Το περιεχόμενο του μηνύματος σου προϊδεάζει για μειωμένη αντίληψη του συντάκτη του..

Έχεις κολλήσει με την nova λες και η νοva είναι το μεγάλο πακέτο χα χα χα

Πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι η δορυφορική τηλεόραση δεν είναι μόνο η nova!!

Η εταιρία φίλε έχει σεβαστεί τον πελάτη της με το να έχει φτιάξει έναν δέκτη ξεκινιντας πρώτα από όλα από το hardware

1)tuner που κατεβάζει χαμηλές και πάρα πολύ υψηλές συχνότητες
2)κίνηση disec1.2- λειτουργια1.1
3)εικόνα καλή

όταν με το καλό τα φτιάξουν και οι άλλες εταιρίες αυτά (ξέρεις για ποιες λέω)έλα να τα πούμε

άμα θες να παραπληροφορείς τον κόσμο θα σου πρότεινα να πας στο άλλο το forum

εδώ μιλάμε τεχνικά και λόγο της τεχνικής εμπειρίας που έχουμε τα βλέπουμε διαφορετικά

αν τώρα κάποιος θέλει να βλέπει epg στην nova να πάρει άλλο δέκτη

και αν τα μέλη που τον έχουν έχουν πρόβλημα πραγματικό με τον δέκτη σε αυτό το θέμα έχουν τον σεβασμό μου και τους λέω ότι εύχομαι να λυθεί :145:

Reaction score
114

Δηλαδη π.χ. η σειρα Tree Hill πως εμφανιζεται ?
Το ιδιο εμφανιζεται ειτε εχεις επιλεξει απο το μενου Ελληνικα ειτε Αγγλικα.
Η περιληψη της σειρας εμφανιζεται στα Ελληνικα.
Το αδικειται δεν ειναι απολυτως σωστο.
Οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερη,θα μπορουσε.
Αλλα αυτο ισχυει και για ολους τους αλλους δεκτες.
Η Dreambox που ειναι τοσα χρονια στο Δορυφορικο χωρο,και με πανακριβους δεκτες,δεν τα καταφερνει καλυτερα.
Απλως 'ξεγελαει' με το Enigma.

Reaction score
0

Μην παίζουμε με τις λέξεις...
Φυσικά και δεν εννοώ την εμφάνιση του ονόματος του προγράμματος αλλά την περίληψη στα ελληνικά. Αυτό για εμένα έχει σημασία...

Anyway, έχουμε διαφορετική προσέγγιση και αυτό δεν είναι κακό...

Reaction score
114

-Εγω μπορω να γραψω τι ακριβως κανει,και τι δεν κανει,κυριως Δορυφορικα,γιατι τον δεκτη τον εχω αρκετο διαστημα.

-Οσο για την διαφορετικη προσεγγιση,αυτη υπηρξε και στο παρελθον, σε αλλο φορουμ,και εσυ και καποιοι αλλοι ειχατε ζητησει την αποβολη μου που και πετυχατε,μαζι με τον ΑlexT ,που ηταν ο Mod της κατηγοριας ,που παρεβρισκεται τωρα και εδω.
Τωρα πως θελετε να συζητατε με ατομο,που το εχετε χαρακτηρισει αρκετα στο παρελθον,ειναι ενα θεμα.

Reaction score
171

Δεν θα εμπλακώ σε κοκορομαχίες. Προτιμώ συνομιλητές υψηλού επιπέδου..

Τον Azbox τον έχω στην κατοχή μου σχεδόν από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε. Συνεπώς γνωρίζω πολύ καλά (και τα έχω γράψει) τόσο τα θετικά του όσο και τα αρνητικά του.
Εξάλλου όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ..Spiderbox! Εχει ακόμα αδυναμίες και ελλείψεις.

Reaction score
114

Δεν θα εμπλακώ σε κοκορομαχίες. Προτιμώ συνομιλητές υψηλού επιπέδου..

Τον Azbox τον έχω στην κατοχή μου σχεδόν από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε. Συνεπώς γνωρίζω πολύ καλά (και τα έχω γράψει) τόσο τα θετικά του όσο και τα αρνητικά του.
Εξάλλου όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ..Spiderbox! Εχει ακόμα αδυναμίες και ελλείψεις.
Ουτε και εμενα μ αρεσουν και απορω γιατι ηρθες απο εδω.
Για αυτους τους συνομιλητες τραβα στο φορουμ σου.
Εδω στο φορουμ για τον ΑΖΒΟΧ δεν εχεις γραψει τιποτα.
Αλλου μπορει.....

Reaction score
1

παλι δεν καταλαβες χμμ

δεν εχω γραψει ποτε μου οτι ο spiderbox ειναι ο καλυτερος δεκτης

εχω πει οτι στις αγορες μας διαβαζουμε πρωτα τι θελουμε να κανουμε και μετα αγοραζουμε

ο καθε ανθρωπος ζηταει καποια πραγματα εμεις εδω στον forum δεν εχουμε κανενα μα κανενα δικαιωμα να του πουμε παρε spiderbox επειδη καποιοι απο εμας καναν αυτην την επιλογη

πρωτα ρωταμε τι θελει να κανει , τι θελει απο εναν δεκτη και τι ειναι αυτο που θελει να πετυχει

ειναι δυνατον να ρωτησει κανενας και να πει πχ θελω τον δεκτη με το καλυτερο Media player λες να του πω εγω παρε spiderbox

θα γελασει και το παρδαλο κατσικι:142:

@αλεχ τ

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Λοιπόν θα παρακαλούσα να σταματησουν εδω οι αντεγκλήσεις τετοιου είδους.
Το AVSite είναι ελεύθερο για να εκφράζονται οι απόψεις του καθενός μέλους χωρίς να παραβαίνουν τους κανόνες.

Συνεπώς ψυχραιμία...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.738
Members