b&w ηχεια

Reaction score
0
θελω καποιες πληροφοριες απο τους γνωστες του forum.εχω για μπροστινα ηχεια τα tls-300 της AUDIO SPECTRUM αγνωστον λοιπων στοιχειων,κεντρικο b&w cc6 και πισω διπολα b&w ds6,απο τα οποια καλα ακουω δεν εχω παραπονο.με δεδομενο οτι αντικατεστησα τον παλιο μου YAMAHA και περιμενοντας τον avr-255 hk σκεφτομαι να αλλαξω τα AUDIO SPECTRUM με καποια καλυτερα της <οικογενειας> b&w .Ποια κατα την γνωμη σας να παρω ωστε να εχω καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα? Ευχαριστω.

Reaction score
2
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μια βόλτα σε καταστήματα να ακούσεις και να επιλέξεις αυτά που σου αρέσουν περισσότερο!

Reaction score
0
τα AUDIO SPECTRUM υπηρχαν τα αλλα τα αγορασα μετα οταν πηρα τοτε εναν ενισχυτη για dolby surround που στην πορεια τον αλλαξα με εναν αλλο για dolby digital και φτασαμε τωρα που πηρα τον avr-255hk και θελω να δω τι καλυτερο μπορω να κανω(ακουσω) ιδεες προτασεις?

Reaction score
81
Υπάρχουν αρκετά καταστήματα στην Αθήνα στα οποία μπορείς να ακούσεις - μεταξύ άλλων - ηχεία της B&W.

Θα συνιστούσα να ακούσεις ηχεία της σειράς 600 ( 683,684,685 ) τα οποία έχουν μακρινή συγγένεια με το CC-6.

Οπως σωστά αναφέρθηκε, θα πρέπει να ακούσεις πρώτα και μετά να αποφασίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.249
Members
38.543