B&W 683 ή Klipsch RF-82 II

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: B&W 683 ή Klipsch RF-82 II

1. Πλέον ναι. Πας στη σελίδα της klipsch με τα subwoofers, και ξεκινάς από πάνω προς το κάτω, ανάλογα με τις απαιτήσεις και το budget σου. To SW-112 είναι μια καλή, προσιτή επιλογή, στα 740 τιμή skroutz ή στα 500 από Γερμανία.
2. Για τα πίσω αν θες επιδαπέδιες βάσεις, καλή εμπειρία έχω με τις Ultimate Support, που προσφέρονται σε 92 και 115 εκ. ύψος. Συνήθης πρακτική είναι η στερέωση των ηχείων πάνω στις βάσεις με blu-tack. Βιδώνουν τα ηχεία μόνο σε βάσεις του ίδιου κατασκευαστή. Η Klipsch δεν βγάζει βάσεις.
3. Για τα πίσω ηχεία θα πρότεινα τα RS-52II. Τα δοκίμασα έναντι των 61/51 και τα RS υπερίσχυσαν σε όλους τους τομείς. Ακόμη και όταν τοποθετούνται πίσω σου και όχι πλάι. Φίλος τοποθέτησε τα RS-52ΙΙ πάνω σε βάσεις 92εκ. Ultimate Support πίσω του και λίγο πλάγια και είχε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μειονέκτημα, ο κίνδυνος να ρίξει κάποιος όλη τη βάση κάτω, αν είναι πέρασμα...

Reaction score
6
Απάντηση: B&W 683 ή Klipsch RF-82 II

το χρωμα του sub με χαλαει αρκετα, μιας και θα ειναι παρατερο με τα υπολοιπα, και γενικα με το χωρο.

τα πισω ηχεια θα εχουν καποια αποσταση απο τη θεση ακροασης, οποτε απ'οτι εχω καταλαβει σε τετοιες περιπτωσεις, καλυτερα θα ηταν τα rb-61ii, σωστα;

στο θεμα βασης, υπαρχει καποιο λινκ που να μπορω να δω ολες τις βασεις που ειναι συμβατες με Klipsch ηχεια;

Reaction score
5.614

1) Μόνο σε μεταχειρισμένο αν βρεις ένα cherry RT-10d, που είναι μάλιστα και πολύ καλό. Έχε τον νου σου στο ebay.de.
2) Θεωρητικά ναι, αλλά το RS-52II είναι τόσο καλό που θα το προτιμούσα έναντι του RB-61II ανεξάρτητα από το σημείο τοποθέτησης και την απόσταση.
3) Δεν υπάρχουν "ειδικές για Klipsch" βάσεις. Απλά για surround θέλουμε λίγο ύψος, γι' αυτό σου πρότεινα τις Ultimate Support, ή οποιεσδήποτε άλλες στουντιακές.

Reaction score
6

1) θα κοιταξω για το μοντελο που μου λες, αλλα μιας και θα μπει κατω και οσο να 'ναι δε θα κανει τοσο "μπαμ" οσο τα ηχεια, ας ειναι μαυρο αν ολα τα καινουρια βγαινουν μαυρα, τι να κανουμε;

2) κατα πασα πιθανοτητα, τελικα, θα παω σε rb61ii, και rc62ii λογω χρωματος, μιας και θα φαινονται τα ηχεια και δε μ αρεσει να ειναι παρατερα, αλλα παραλληλα με προβληματιζει κιολας αυτο που λες. τα rs52ii ειναι ΤΟΣΟ καλυτερα απο τα rb61ii, που δεν υαπρχει καν συγκριση, ή μιλαμε για 2 πολυ καλα ηχεια, αλλα με τα rs52ii να εχουν το κατι παραπανω;

3)μαλλον δεν το διατυπωσα καλα. εννοω αν ξερεις συγκεκριμενες μαρκες ή μοντελα που βγαζουν βασεις για klipsch, περα απο αυτες που μου ειπες, ωστε να δω τις εναλλακτικες που εχω. σε υψος, τις θελω γυρω στους 80 με 90 ποντους.

Reaction score
5.614

....Τα rs52ii ειναι ΤΟΣΟ καλυτερα απο τα rb61ii, που δεν υπάρχει καν συγκριση, ή μιλαμε για 2 πολυ καλα ηχεια, αλλα με τα rs52ii να εχουν το κατι παραπανω;
Στην πράξη μιάμιση φορά καλύτερα για χρήση surround κατά τη γνώμη μου. Στην ουσία είναι τέσσερα "51".

3)Μάλλον δεν το διατυπωσα καλα. εννοω αν ξερεις συγκεκριμενες μαρκες ή μοντελα που βγαζουν βασεις για klipsch, περα απο αυτες που μου ειπες, ωστε να δω τις εναλλακτικες που εχω. σε υψος, τις θελω γυρω στους 80 με 90 ποντους.
Λίγες επιλογές υπάρχουν σε αυτό το ύψος. Μόνο στουντιακές ή φτιαχτές.
http://www.thomann.de/gr/accessories_for_studio_monitors.html

Reaction score
6

τελικα εκλεισα τα rb61ii(ελπιζω να μη με απογοητευσουν) και rc62ii σημερα το πρωι, και σε ενα δυο μερες τα περιμενω.:105:

Reaction score
6

σημερα το πρωι παρελαβα και το 2ο πακετο ηχειων!! βαζοντας δοκιμαστικα καποια ταινια να παιξει, και χωρις να εχω ακομα subwoofer, μπορω να πω πως το αποτελεσμα ηταν αρκετα εντυπωσιακο. τρεχοντας το audyssey στον ενισχυτη, εβαλε σαν large τα μπροστα και πισω ηχεια, και σαν small το κεντρικο.

ευχαριστω πολυ ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια σας.:105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Καλορίζικα και καλοάκουστα!

Για πέρνα και απο εδώ να βάλεις μερικές φώτο..

Reaction score
6

σ' ευχαριστω πολυ!

θα ανεβασω και φωτογραφιες συντομα!

Reaction score
1.187

τελικα εκλεισα τα rb61ii(ελπιζω να μη με απογοητευσουν) και rc62ii σημερα το πρωι, και σε ενα δυο μερες τα περιμενω.:105:
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσουν αυτά τα ηχεία. Πολύ καλή επιλογή!

Reaction score
6

σ' ευχαριστω πολυ. ειχα κρατησει την πολυ καλη γνωμη του gstriftos, αλλα και το "ναι μεν, αλλα..." του flash. χωρις να εχω ακουσει τα rs52ii παντως, μου αρεσουν πολυ τα rb61ii.

Reaction score
6

Καλησπερα και παλι, και Καλο Πασχα σε ολους ευχομαι!

μιας και με επιασε η κουβαρντοσυνη μου :116: λεω να κλεισω και το sub να τελειωνουμε. στο ματι λοιπον εχει μπει το sw-112. τι λετε;

επισης, δεν ειναι στο σωστο θεμα αλλα για να μην ανοιγω καινουριο, σαν bluray, τι λετε για το marantz ud 5005;
θα παιζει για λογαριασμο μιας 3d tv, και θελω το εξης:
-να παιζω γνησια cd μουσικης
-αντεγραμενα δικα μου ή φιλων απο υπολογιστη
-γνησια dvd και bluray
-αντεγραμενα bluray απο υπολογιστη

Reaction score
29.555

Εγω θα σου πρότεινα svs για σαμπ.
Για player μπορείς να δείς διάφορα, αλλά σκέψου και την λύση ενος media player. Πχ dune.

Reaction score
6

τα oppo και svs υπαρχουν στην ελληνικη αγορα; ρωταω γιατι δεν ασχολουμαι με καρτες, οποτε απο εξωτερικο ειναι αδυνατη η αγορα. επισης, ποιες οι διαφορες σε σχεση με το marantz και klipsch αντιστοιχα;

το sw 115, επισης δεν μπορω να το βρω σε ελληνικο καταστημα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το οπο ναι
το svs οχι ( με οτι συνεπαγει μια αγορα που δεν εχει αντιπροσωπια εδω)
το κλιπς μαλλον με παραγγελια σε καταστημα, (ντοπιο)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αλλη λυση για σαμπ ειναι τα earthquake.......

Reaction score
216

Θα σου προτεινα για τα ηχεια που εχεις , 15" subwoofer
Η χρηση του θα ειναι σε ταινιες οποτε οσο πιο χαμηλα , τοσο πιο καλα....
Στην μουσικη δικαναλα να υποθεσω παιζεις , και τα ηχεια αυτα ειδικα με maranz που ειναι γλυκος , κελαηδανε.
Δεν σε προλαβα πριν παρεις τα πισω , να σου πω οτι εχω και "αραζει" ενα ζευγαρι cherry RF3-ii , απο τοτε που πηρα τα rf7 μου

Καλες ακροασεις

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οσο πιο πολυ διαβαζεις τοσο λιγοτερο κοροιδο πιανεσαι.....αν καταλαβαινεις τι διαβαζεις βεβαια, και που ειναι το αυτο........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis