B&W 800 Diamond Series

Reaction score
4.250
Tweet me! High End - Ηχεία Κυριακή, 20 Δεκέμβριος 2009 14:43 Tα νέα Nautilus έρχονται

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ανάμεσα στους audiophile κύκλους. Είναι γνωστό ότι η B&W ετοιμάζει εδώ και καιρό τους νέους της «Nautilus». Τα νέα της ηχεία, ναυαρχίδες, της εταιρίας. Θα εμφανιστούν επίσημα στην έκθεση CES 2010.
Αυτή τη φορά δεν θα ονομάζονται Nautilus αλλά ούτε και D, θα ονομάζονται 800 Diamond. Πιο συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσουν έξι μοντέλα με κορυφαίο το 800 που θα κοστίζει 24.000 δολάρια το ζευγάρι.
Τα μικρότερα μοντέλα θα είναι τα 802 με 15.000 δολάρια, το 803 με 10.000 δολάρια, το 804 με 7.500 δολάρια, το 805 με 5.000 δολάρια και τα home cinema κεντρικά ηχεία ΗΤΜ2 με 5.000 δολάρια και το HTM4 με 2.750 δολάρια.
Τα ηχεία θα έχουμε πιάνο φινίρισμα, μεγάφωνα με πιο δυνατούς μαγνήτες, φυσικά τουίτερ «διαμαντιού», θα αντέχουν περισσότερη ισχύ, θα έχουν δυνατό και απύθμενο μπάσο, νέες δομές τις καμπίνες τους, θα είναι εμφανισιακά πιο όμορφα και άλλα που θα τα μάθουμε από τη CES 2010.
Kαλως να ορίσουν λοιπόν τα νέα B&W 800 Diamond.

Τα παραπανω κειμενο ειναι αντιγραφη απο το FullHD.gr. Επομενως αναμενεται τα μπαγιατικα τα μοντελα νε πεσουν αισθητα οι τιμες τους.

Reaction score
150
Χμμ αναρωτιέμαι από που πήραν τις πληροφορίες τους και αν όντως οι αλλαγές που αναφέρουν ισχύουν γιατί έχω διαβάσει διάφορα.

Σχετικά με τις τιμές των παλαιών μοντέλων αμφιβάλω αν θα πέσουν γιατί για να πέσουν πρέπει να υπάρχουν και αυτή τι στιγμή δεν υπάρχουν 800αρια ούτε για δείγμα εδώ και πολύ καιρό.

Επίσης το κεντρικό που δείχνει η φωτογραφία καταργείται (απ'όσο ξέρω) γιατί ήταν ασύμφορο (ακριβό) και δεν πούλαγε πολύ.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές στη σειρά θα είναι ότι θα έχουν όλα τα ηχεία Diamond Tweeters (και τα 805) αλλά θα ανέβουν και οι τιμές.

Θα δούμε στην έκθεση βέβαια γιατί όλα αυτά σπέκουλα είναι προς το παρόν.

Reaction score
29.517
Απάντηση: B&W 800 Diamond Series

Σωτήρη είσαι καλά?
Ωχ αμάν ρε γαμώτο και εγω τον μπρίζωνα για δυο τελικούς για τα δυο σαμπ..........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Σιγά μην βγούν φθηνότερα.Τον δανό ξυλουργό τον έχουν ακόμα ή την κοπάνησαν για Αγγλία μήπως και ρίξουν λίγο το κόστος;
Είπαμε δεν τους νοιάζει το κέρδος στην σειρά 800 αλλά μην το παρακάνουν..
Τελικά το 801 θα το συνεχίσουν ή πάπαλα;

Reaction score
150
Xaxaxa!

Καλά ρε δεν θα αρωστήσω!

Το 801 τέρμα

Το HTM1D τέρμα (όποιος πρόλαβε πήρε!!!!!:116: Μόνο το μικρό πια)

Επίσης ναι θα είναι ακριβότερα!!

Λοιπόν "ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 800D" σε τιμή ευκαιρίας λόγω ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ!!!!!!!!!

:138: Πλάκα κάνω αλλά για τα L&R ψήνομαι λίγο αλλά αργότερα. Το θέμα είναι ότι δεν ξαναβγάζουν το μεγάλο κεντρικό και μου τη σπάσανε!

Reaction score
80

Εντός των ημερών η Bowers & Wilkins θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες γιο την νέα σειρά.

Το εμβληματικό ηχείο 801 από ότι φαίνεται μας εγκαταλείπει οριστικά. :101:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Άλλοι καιροί,άλλα ήθη,άλλα έθιμα.
Πάντως κάτι μου λέει ότι το 802 το έφαγε το 801 μπαμπέσικα.

Reaction score
10
Σιγά μην βγούν φθηνότερα.Τον δανό ξυλουργό τον έχουν ακόμα ή την κοπάνησαν για Αγγλία μήπως και ρίξουν λίγο το κόστος;
Τελικά το 801 θα το συνεχίσουν ή πάπαλα;
Ολόκληρο το εργοστάσιο μεταφέρθηκε στην Αγγλία...Το 801 καθώς και το HTM1D πάπαλα!!!!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: B&W 800 Diamond Series

Σωτήρη είσαι καλά?
Ωχ αμάν ρε γαμώτο και εγω τον μπρίζωνα για δυο τελικούς για τα δυο σαμπ..........

Βασικά το ξέρω εδώ και μήνες ότι θα τα αλλάξει..

Για να δούμε και κανένα review και φυσικά με το καλό να τα ακούσουμε να δουμε τι διαφορές έχουν.

Πάντως ευτυχώς που πήρα το HTM1D γιατί τώρα άντε βρες το. Κρίμα που το έκοψαν γιατί είναι τρελό κεντρικό.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: B&W 800 Diamond Series

Σωτήρη είσαι καλά?

Για να δούμε και κανένα review και φυσικά με το καλό να τα ακούσουμε να δουμε τι διαφορές έχουν.

Πάντως ευτυχώς που πήρα το HTM1D γιατί τώρα άντε βρες το. Κρίμα που το έκοψαν γιατί είναι τρελό κεντρικό.

Photos

http://bwgroup.keycast.com/default.aspx?websiteid=9&infid=4604&cpflgs=1110

Πάντως δεν φαίνεται να έχουν καμία απολύτως διαφορά απ'έξω. Από μέσα όμως??

Σκάω για να τ' ακούσω.

Reaction score
4.250

Η αποφαση για να μην βγει το 801 μαλλον δειχνει ξεκαθαρα οτι το αγοραστικο κοινο προτιμαει να χασει λιγο απο την ποιοτητα του 801 αλλα απο την αλλη η εχει το πιο χλιδατο ηχειο, ειτε μιλαμε για 800 η για 802. Ειναι γεγονος οτι σε πολλα ηχεια αυτης της υψηλης κατηγοριας για να καταλαβεις τις οποιεσδηποτε ηχητικες διαφορες πρεπει να βαλεις δυο διαφορετικα ηχεια διπλα-διπλα με τα υπολοιπα συνοδα ιδια και να ακουσεις (αν ακουσεις) πολυ μικρες διαφορες. Οποτε αυτοι που δεν τα ψειριζουνε και τοσο πολυ καταληγουν σε κατι που τους αρεσει και αισθητικα. Αν δεν κανω λαθος τα πολυδιαφημιζομενα στουντιο Aby Road ειχαν τα 801, προφανως κατι θα ηξεραν.

Reaction score
150
To 801 ήταν απλά ένα πείραμα που απέτυχε στην αγορά και αυτός είναι ο λόγος που το σταματάνε.

Δυστυχώς το ηχείο δεν έπαιζε εύκολα σε νορμάλ χώρο ενώ δυστυχώς το 15ιντσο γούφερ του έχανε σε ταχύτητα ενώ κέρδιζε σε βάθος. Υπήρχε κόσμος που το γούσταρε δε λέω αλλά προσωπικά το βρίσκω αποκρουστικά άσχημο και προτιμώ τον ήχο του 800. Αν θες τόσο χαμηλά πας σε σαμπ.......αν καταφέρεις βέβαια να τα στήσεις σωστά με τα main αν και σε νορμαλ χώρο δύσκολο να θες για μουσική περισσότερο μπάσο από τα 800.

Η ναυαρχίδα της σειράς ήταν και είναι το 800 που επίσης θέλει χώρο για να παίξει και βαρβάτους ενισχυτές ενώ τα 10αρια γούφερ του είναι είναι η χρυσή τομή. Ο χώρος, τα ενισχυτικά για το 800 και μεγάλη διαφορά τιμής του είναι οι λόγοι που το 802 πουλάει περισσότερο απ'όλα και είναι το σήμα κατατεθέν της σειράς ανά τον κόσμο ενώ παίζει και πιο εύκολα σε μικρότερο χώρο.

Προσωπικά προτιμώ μακραν το 800 από το 801 (ναι το έχω ακούσει) το οποίο έχει και καλύτερο crossover απο τα υπόλοιπα της σειράς (μάλλον εσκεμένα) και για αυτό και το επέλεξα αν και πιο ακριβό.

Reaction score
29.517
Απάντηση: Re: Απάντηση: B&W 800 Diamond Series

Eδω ρε σωτήρη μου την σπάσανε εμένα , πόσο μάλλον εσένα.Το θεωρώ μέγα λάθος που το έκοψαν , ίσως είναι το θηριοδέστερο κεντρικό που εχει παραχθεί ποτέ.Οποιος πρόλαβε - πρόλαβε.Οι υπόλοιποι ebay αν το βρούνε και πόσο.
Οσο αφορά στο 801 και 800d, θεωρώ οτι το 800d, μπορεί και να έιναι λίγο καλύτερο , κυρίως λόγω του οτι τα 2 10ιντσα είναι πιο γρήγορα απο το ενα 15ιντσο και χωρίς απαραίτητα να χάνουν συγκριτικά με αυτό.Ιδωμεν.Σχετικό η άσχετο κάπου πόσταρε ο αργύρης μια υλοποίηση της earthquake που μοιάζει αρκετά με τα b&w , ρίξτε μια ματιά , και σε τιμές τρελές.Κάτι λέει για 29000$.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo