B&W 801 S3-TDL Monitor

Reaction score
322
Πωλούνται τα παρακάτω:
1) B&W 801 S3 σε καλή κατάσταση στο ποσό των 1400 ευρώ.
2) TDL Monitor transmission line (18-35000 Hz) στο ποσό των 800 ευρώ.
3) Υπογούφερ NHT Mod -3 μαζί με εξωτερικό τελικό NHT SA-3 σαν καινούργια ελάχιστα χρησιμοποιημένα στο ποσό των 800 ευρώ.

Reaction score
855
Απάντηση: B&W 801 S3-TDL Monitor

Ποιό ακριβώς μοντέλο είναι τα tdl ; κάποια φωτογραφία ; σε τι κατάσταση είναι ; δεν αναφέρεις, σε αντίθεση με τα άλλα δύο όπου αναφέρεσαι σε καλή κατάσταση ....

μήπως είναι αυτά ; :

Πωλούνται τα παρακάτω:
1) B&W 801 S3 σε καλή κατάσταση στο ποσό των 1400 ευρώ.
2) TDL Monitor transmission line (18-35000 Hz) στο ποσό των 800 ευρώ.
3) Υπογούφερ NHT Mod -3 μαζί με εξωτερικό τελικό NHT SA-3 σαν καινούργια ελάχιστα χρησιμοποιημένα στο ποσό των 800 ευρώ.

Reaction score
322

Είναι το αμέσως μικρότερο μοντέλο από το Reference.Το είχα αγοράσει καινούργιο και είναι σε άψογη κατάσταση τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά Δεν έχω τα κουτιά τους

Reaction score
322
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: B&W 801 S3-TDL Monitor

Και γιατί να μην συναντηθούμε.Είδα φώτο του συστήματος σου και έπαθα πλάκα.Τι έχεις φτιάξει βρε άνθρωπε....Παραείναι τούμπανο.........(Απλά δεν νομίζω να έχω δεί καλύτερο)

Reaction score
855

Αν μπορείς ανέβασε κάποια φωτο ... ευχαριστώ !

Είναι το αμέσως μικρότερο μοντέλο από το Reference.Το είχα αγοράσει καινούργιο και είναι σε άψογη κατάσταση τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά Δεν έχω τα κουτιά τους

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

πολυ ωραια σειρα εκεινα τα TDL. Η πραγματικη εννοια της υλοποιησης γραμμης μεταφορας, οχι οπως νοειται σημερα. Μπασσο απεραντο... Καλοπουλητα!

Reaction score
322

Προσπαθώ να στείλω αλλά δεν μπορώ.Μπορείς να μου πείς τη διαδικασία;

Reaction score
855

...γράφεσαι σε κάποια ιστοσελίδα διαχείρισης φωτογραφιών, πχ. photobucket .... είναι δωρεάν και αξίζει τον κόπο αφού θα σε βολέψει μελλοντικά και σε άλλες ''περιπέτειες σου'' ... ανεβάζεις τις φωτο σου εκεί σε δικό σου άλμπουμ ... στην συνέχεια με δεξί κλικ αντιγράφεις την διεύθυνση της φωτογραφίας σου, την οποία κολλάς στο κατάλληλο πλαίσιο που θα εμφανισθεί πατώντας το εικονίδιο εισαγωγής εικόνας, από το μενού που υπάρχει σε κάθε πεδίο για να ανεβάσεις μήνυμα στο avsite ...

Reaction score
81

Συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα στην φωτο των tdl το τουιτερ δειχνει χτυπημενο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas