JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.409
Aαα δεν ξέρω, εγώ κοίταζα τίς αγγελίες , με τα λάδια για diesel που πουλάει κάποιος . Μα τι διάολο , πόσα έχει πάρει?
Πάρε κανά σοβαρό ηχείο ρε παιδάκι μου και συ. !Παιδιαριζω ε;
χμ.... το "αδιορθωτος" ειναι καλο τωρα ή να ...θυμωσω;![]()
Δηλαδης το 805d δεν θεωρειται "σοβαρο" ηχειο; και ποια θα ηταν η προτασή σου στην τιμη αυτη (...λιγο παρακατω) δεδομενων των προβληματων χωρου (μπασσοπαγιδα ειναι!);Πάρε κανά σοβαρό ηχείο ρε παιδάκι μου και συ. !![]()
Kακιουλες πρωι πρωι Αναργυρε;
δε δοκιμαζεις και κανα τετοιο ?Μπορεί να μου πει κάποιος αν το συγκεκριμένο καλώδιο κάνει για τα B&W 683 S2, η' έχει να μου προτείνει κάποιο άλλο μέχρι 150 ευρώ?
http://www.alibaba.com/product-detail/Choseal-LB-5108-Hi-End-Speaker_528095518.html
Αστον Λάκη μου . Τι να ξέρει άνθρωπος που ακούει με klipsch.!Kαραμούζα για ηχείο δε λέει. Λέει?Kακιουλες πρωι πρωι Αναργυρε;
Standesign, 400 ευρουλάκια πήγε το άτιμο, σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να σαι καλά.ομορφα πραματα , καλες θεασεις -ακροασεις ... εχεις και το αγαπημενο μου rack (απ' οτι βλεπω )![]()
ναι, το κοιταζα τοση ωρα ,απωθημενο .... απο τα πιο ομορφα rack που εχω δειStandesign, 400 ευρουλάκια πήγε το άτιμο, σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να σαι καλά.
Να πάρετε Klipsch.Ατονο το νήμα...
Να πάρετε Klipsch.![]()