B&W CT 700...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
αυτα ειναι για σας...τους μεγαλους "παιχτες"...με τα dedicated και τους γειτονες στο 1,5 χλμ

για μας σε διαμερισματα, ετσι που παει, μονο με ακουστικα θα φχαριστιομαστε μια ταινια χωρις γκρινιες γενικα...

ουτε τελικους χρειαζομαστε...τον εχεις εκει διακοσμητικο στοιχειο, να τον βλεπεις να καιει ρευμα και να παιζει οπως παιζει ενας av (σε εντασεις) :D
Καλα τα λες Γιώργο να πουλήσετε οτι δεν σας χρειάζεται κρίμα τους ενισχυτές!!!:p:D
Πέρα απο την πλάκα οταν είσαι σε διαμέρισμα ειναι πεταμένα λεφτά
Εκτός και αν εχεις συνεννοηθεί οτι κάθε μερα 2000-2200 θα γίνεται
Της π......ας .:o
Ούτε τεράστια sub χρειάζεστε μιας και ποτέ δεν θα μπορέσουν να δουλέψουν σωστά.
Συγνώμη που σας στεναχωρώ αλλα ειναι η πικρή αλήθεια.
Το έζησα με πολυ έντονους καβγάδες και είπα ποτέ ξανά.
Αν είστε σε ενοίκιο τώρα ειναι ευκαιρία που έχουν πέσει οι τιμες
Να πάτε σε μονοκατοικία !!!!
Αλλιώς ενα καλό av με ευαίσθητα ηχεία και τέλος !!!
Κάνετε αποταμίευση και οταν έρθει η ώρα ....... Ξέρετε εσείς !!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αυτα ειναι για σας...τους μεγαλους "παιχτες"...με τα dedicated και τους γειτονες στο 1,5 χλμ

για μας σε διαμερισματα, ετσι που παει, μονο με ακουστικα θα φχαριστιομαστε μια ταινια χωρις γκρινιες γενικα...

ουτε τελικους χρειαζομαστε...τον εχεις εκει διακοσμητικο στοιχειο, να τον βλεπεις να καιει ρευμα και να παιζει οπως παιζει ενας av (σε εντασεις) :D

μηπως δεν χρειαζεται να μην εχει καθολου χομ σινεμα (οχι εσυ) ?
αυτος που δεν εχει εκπαιδευσει τους γειτονες να ζουν σε μεγαλες εντασεις ?
αμα ειναι να μας τρωει η γκρινια αλλαζουμε χομπι
ειναι και ιδανικος ο καιρος για ψαρεμα περκας........

μηπως να κουμπωσουμε το μπλου ρεει στην τελεοραση
μια και εξω
Γλυτωνουμε γκρινια ,
και μας μενουν λεφτα για να τα επενδυσουμε σε χοληστερολη και ζαχαρο ?

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
σπιτικο σινεμα,
η βαβουρα
τα καθισματα
με εχουν κρατησει 10 συναπτα ετη μακρια.....
και οσο παραξενευω , ουτε απ εξω δεν περναω...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Όχι βρε δεν το λέω για σένα ,εσύ είσαι ο μεγάλος παίχτης με τους γείτονες στο 1,5 xlm και το dedicated που λέει ο Gkat .
Για μας το λέω με τους γείτονες πάνω απ'το κεφάλι μας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
πρεπει να γνωρισεις τον παντελη (γειτονα)
τους κουναει ολους οτι ωρα θελει
Οπως λεει τους εχει εκπαιδευσει......
και σε 9 τμ παιζει με 2 15ιντσα και bw ηχεια........
ειναι οπως τους μαθεις,...
ή οπως τους ξεμαθεις

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
argi δεν ειναι οπως τοσο υπρβολικα τα λες, αλλα τεσπα λιγο πιο πανω απο τη διπλασια τιμη εχουν 9000$ dol...... Και αν το πας με λεφτα τα b&w ct800 εχουν 15000 ευρ οχι δολαρια, κ το ηχειο χωρις τα cross γιατι εχουν ξεχωριστα crossover και τα crossover αλλα 15000 χιλιαρικα πανε....... δεν ειναι ο μονο ο thx ολες η εταιριες το εχουν,οσα ηχεια ειναι για home cinema τα δινουν σαν LCR τα μπροστα και πανε με το κομματι, οχι το ζευγαρι, κατι παραπανο ξερουν........ εσυ τι συστημα εχεις????

αστα κ εγω σε διαμερισμα ειμαι, ειμαι στον πρωτο κ κανει παραπονα στον πεμπτο!:):):p

Last edited by a moderator:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.086
Νομίζω ότι θα πρέπει όσοι έχετε πρόβλημα με γείτονες να τους κάνετε σαφές και ξεκάθαρο ότι τις ώρες της κοινής ησυχίας έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται.
Τις υπόλοιπες όχι.
Μιλάω εγώ βέβαια που μένω σε μονοκατοικία, αλλά δεν θα δεχόμουν με τίποτα να μου πει ο γείτονας να το χαμηλώσω στις 10 το βράδυ.
Από τις 11 και μετά, βεβαίως.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
argi δεν ειναι οπως τοσο υπρβολικα τα λες, αλλα τεσπα λιγο πιο πανω απο τη διπλασια τιμη εχουν 9000$ dol...... Και αν το πας με λεφτα τα b&w ct800 εχουν 15000 ευρ οχι δολαρια, κ το ηχειο χωρις τα cross γιατι εχουν ξεχωριστα crossover και τα crossover αλλα 15000 χιλιαρικα πανε....... δεν ειναι ο μονο ο thx ολες η εταιριες το εχουν,οσα ηχεια ειναι για home cinema τα δινουν σαν LCR τα μπροστα και πανε με το κομματι, οχι το ζευγαρι, κατι παραπανο ξερουν........ εσυ τι συστημα εχεις????

αστα κ εγω σε διαμερισμα ειμαι, ειμαι στον πρωτο κ κανει παραπονα στον πεμπτο!:):):p

κοιτα τα πρωτα hc ηχεια ειχαν 2 ηχεια (βασης ή δαπεδου) και ενα ξαπλωμενο κεντρικο
τα thx ηχεια εχουν παψει να υπαρχουν εδω και πολλα χρονια,
βασικα εξελιξη δεν υπαρχει, εφυγε ο χολμαν σχολασε ο γαμος,
τα περισοτερα ηχεια (σειρες) απο ολες τις εταιριες , εχουν αλλο κεντρικο και αλλα lr
Εγω απο το 1996 μεχρι σημερα
αγορασα
bose
magnat
canton
roister
athena
mirage (διαφορες σειρες)
jamo D6-7
teufel 10
klipsch rf7 (clasic) -II
(ηχεια ετσι)
και σαμπ
bose
magnat
2 canton
sunfire
earthquake
teufel
klipsch thx (4 τεμαχια)
1 svs ultra
2 electrovoice
1 earthquake 15 mkv

To εχουμε πει πολλες φορες εδω μεσα, - χρονια
το #1 καψιμο ηχειο ειναι το κεντρικο
εχει την περισοτερη πληροφορια, και τις περισοτερες απιτησεις (πιστικοι διαλογοι εφε)
τα lr , ειναι 2 ηχεια που οπως εχει ξαναγραφτει εδω μεσα
ειναι 2 ηχεια που το L ειναι το ηχειο αναφορας
γιαυτο οταν αγοραζεις ηχεια ρωτας ποιο απο τα 2 ειναι το αναφορας :lol: (ρε τι διαβαζει κανεις εδω μεσα)
με καταλαβες ? ελπιζω........

Reaction score
767
καλα ολα αυτα...σας προσγειωνω σε μας εδω...τους παιχτες του "παγκου" ή αναπληρωματικους...

για πειτε λοιπον...τα kef r300 + r600 κεντρικο + dipole, με ονομαστικα 88, 89 και 85dbια αντιστοιχα, οδηγουνται απο εναν ικανο av ή θελουν το κατιτις τους?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
καλα ολα αυτα...σας προσγειωνω σε μας εδω...τους παιχτες του "παγκου" ή αναπληρωματικους...

για πειτε λοιπον...τα kef r300 + r600 κεντρικο + dipole, με ονομαστικα 88, 89 και 85dbια αντιστοιχα, οδηγουνται απο εναν ικανο av ή θελουν το κατιτις τους?
Σίγουρα εχεις κάποιον/κάποιους στο μυαλό σου για πες για να ξεκινήσουμε
Τα Ναι Όχι ΙΣως....:D
Εγώ θα σου πω ναι αν πας σε αξιόλογο AV εγώ εδω και μια βδομάδα ακούω χωρις τελικούς και μπορώ να πω οτι δεν μου λείπουν μέχρι στιγμής.
Θα ξαναβαλω τελικούς σε μερικές μέρες και θα δω συγκεκριμένες ταινίες για σύγκριση σε διάφορες εντάσεις και θα σου στείλω πμ.
Βέβαια τα δικά μου ηχεία ειναι πιο ευαίσθητα απο αυτά που κοιτάς.
Εχω σχεδόν καταλήξει τι θα κάνω που να γουστάρω κιόλας!!!

Reaction score
6.034
Αποψη μου ειναι οτι ηχεία και να έχεις με τελικό πάντα θα παίζουν καλύτερα .
Σε οτι ένταση και να τα βάλεις , πάντα θα εχει διαφορα .
Προς το καλύτερο εννοείται .
Θα αποκτήσουν όγκο οι διάλογοι και θα γλυκάνουν οι φωνές χωριά που σε διάφορα εφέ δεν θα σου πάρουν τα αυτιά .
Ειναι σαν να συγκρίνεις 8 σαμπακι με 18 σαμπ .
Το μεγαλο γίνεται μικρό με ατάκα και έλεγχο ,το μικρό σε μεγαλο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτε οσο καλοσχεδιασμενο και να ειναι ( υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να γίνει αλλα θα σου κοστίσει εξωφρενικά πολλα χρήματα )

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879

Πολυ αξιόλογα ηχεία πρεπει να ειναι τα ηχεία που κοιτάς!!
Βέβαια εμένα μου πήρε το μυαλό το παράκατω κεντρικό:D
http://www.kef.com/html/gb/showroom.../fact_sheet/204.2/REFERENCE_CENTRE/index.html

Ελαφρύ πραμα μονο 45 κιλά...:o

Reaction score
767
τα kef μια χαρα κανουν τη δουλεια τους...μονο για ταινιες τα θελουμε...για μουσικη, ενεργα απ το pc...

απ οτι λενε τα specs, η αντισταση σε ολα τα ηχεια που λεμε, πεφτει στα 3,2Ω....

οποτε μιλαμε για καποιον av με 100+ watt με ολα τα καναλια οδηγουμενα ταυτοχρονα...οποτε ξεχναμε μαλλον καποιον σχετικα φτηνο

αξιζει λοιπον να δωσεις 2 χιλιαρικα τον τελικο και μετα να παρεις με 2 χιλιαρικα εναν av?

μ@λακια δεν ειναι?....εκτος και αν με ενα σχετικα φτηνο av, αφου δεν θελουμε-μπορουμε να εχουμε εντασεις λογο διαμερισματος, κανουμε δουλεια...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
Γιώργο έλα να ακούσεις τον 2040 χωρίς τελικούς να πάρεις μια ιδέα.
Έτσι τουλάχιστον θα έχεις πάρει μια ιδέα πως θα είναι με έναν μετρίου κόστους AV.
Μπορείς επίσης αν θες να φέρεις και τον parasound και να σχηματίσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα!!!

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Επειδή είχα παλιότερο μοντέλο της σειράς Aventage 2010, μπορώ να πω ότι έχει αρκετό ρεύμα καθώς οδηγούσε 9 ηχεία αρκετά άνετα και χωρίς να βράζει. Αν τα ηχεία είναι σχετικά εύκολα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως λέει κι ο Μάκης.
Μόνο μη του πας τον Parasound γιατί δε θα τον πάρεις πίσω :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.691
Νεότερο μέλος
εψοβασ