B&W DM 603 S3 - KEF Q 900

Reaction score
122
Καλησπερα. Βρισκομαι σε αναζητηση νεων ηχειων και εχω βρει μεταχειρισμενα τα ηχεια του τιτλου. Θα ηθελα βοηθεια απο μελη του forum που εχουν αποψη για αυτα τα ηχεια ή ακομη καλυτερα απο μελη που τα εχουν στην κατοχη τους. Για αρχη θα οδηγουνται απο δικαναλο ΟΝΚΥΟ ARV 401(2χ80rms) και αργοτερα απο πολυκαναλο τελικο (βρισκομαι σε διαδικασια αναζητησης). Η μουσικη που ακουω ειναι περισσοτερο rock-hard rock. Ο χωρος ακροασης ειναι το σαλονι διαστασεων 7χ5,5 μετρα αλλα ο "καθαρος χωρος ακροασης" ειναι περιπου 3,5χ5,5 μετρα. Ευχαριστω!

Reaction score
28
Καλησπέρα και τα δύο ηχεία θέλουν watt.Είχα B&W και τα KEF τα έχω ακούσει σε φίλο μου.Βέβαια είναι διαφορετικά ηχεία,αλλά αξιόλογα και τα δύο.

Reaction score
5.627
Κατά την γνώμη μου τα συγκεκριμένα kef δεν κάνουν για το είδος μουσικής που ακούς,ο λόγος είναι ότι είναι σκληρα,στο κομμάτι των μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων, τα είχα κάνει ακρόαση και δεν. Από την άλλη πλευρα τα b&w 602 s3 είναι μικρά για τον χώρο σου, και λόγο του είδους μουσικής που ακούς σου προτείνω να πας σε δαπεδου.

Reaction score
122
Παιδια χιλια συγγνωμη αλλα τα B&W ειναι τα DM 603 S3 και ειναι δαπεδου. Ευχαριστω τον coolmind για το σχολιο του και ηταν η αφορμη να δω το λαθος μου. Οποτε coolmind πιστευω να με καλυπτουν τα B&W DM 603 S3. Γνωριζει κανεις πως μπορω να διορθωσω το τιτλο θεματος?

Reaction score
5.627
Οπως λεει και η γνωστη εταιρια αθλητικων ειδων just do it !!!!!!!!!
Ειναι πολυ καλα ηχεια και οσο καλυτερα συνοδα τους βαλεις ,τοσο καλυτερα θα αποδιδουν.

Reaction score
28
Τα B&W έχουν πιο αυστηρό,μόνιτορ ήχο και τα συγκεκριμένα στα υψηλά είναι λίγο πιο έντονα,φωτεινά.Μπάσο έχουν αρκετά καλό αν ταιστούν κατάλληλα (120-150 watt) καλό θα ήταν να υπάρχουν.
Τα KEF από την άλλη έχουν λιγότερο φωτεινό ήχο ψηλά και αρκετά πλούσια μεσαία,ίσως λιγοτερο μπάσο.Μην λυπηθείτε τα watt και σε αυτά.
Από ενισχυτές θα επέλεγα Rotel,Nad,Marantz για τα B&W και Ηarman Kardon,Yamaha,Technics για τα KEF.
Φυσικά οι προτάσεις μου δεν είναι απόλυτες και βασίζονται σε προσωπική εμπειρία.Οι επιλογές σας είναι πολλές
και εξαρτάται από τα γούστα σας και την τσέπη σας.

Reaction score
5.627
Τα B&W έχουν πιο αυστηρό,μόνιτορ ήχο και τα συγκεκριμένα στα υψηλά είναι λίγο πιο έντονα,φωτεινά.Μπάσο έχουν αρκετά καλό αν ταιστούν κατάλληλα (120-150 watt) καλό θα ήταν να υπάρχουν.
Τα KEF από την άλλη έχουν λιγότερο φωτεινό ήχο ψηλά και αρκετά πλούσια μεσαία,ίσως λιγοτερο μπάσο.Μην λυπηθείτε τα watt και σε αυτά.
Από ενισχυτές θα επέλεγα Rotel,Nad,Marantz για τα B&W και Ηarman Kardon,Yamaha,Technics για τα KEF.
Φυσικά οι προτάσεις μου δεν είναι απόλυτες και βασίζονται σε προσωπική εμπειρία.Οι επιλογές σας είναι πολλές
Συγνωμη που ρωτω αλλα εχετε ακουσει τα q900 και εχουν λιγοτερο φωτεινο ηχο,απο τα dm; η μηπως αναφερεστε γενικα σε kef.

τα watt ειναι ωραια να υπαρχουν,και αν ειναι πολλα ακομη καλυτερα.

Reaction score
28
Πιο γενικά αναφερόμουν στα KEF,κυρίως τις προηγούμενες σειρές της είχα στο μυαλό μου,iq 9 και iq 90.Τα 900 δεν έτυχε να τα
ακούσω.Αν διαφοροποιηθηκε σημαντικά ηχητικά ο χαρακτήρας της KEF σε αυτήν την σειρά,για όποιον λόγο,δεν το γνωρίζω.

Reaction score
290
Θά συμφωνησω μέ τόν φιλο!

Reaction score
122
120-150 watt ανα καναλι ή συνολικα του ενισχυτη?

Reaction score
5.627
Ανα καναλι,αλλα μην σε αγχωνει αυτο. Τωρα θα παιξεις με αυτα που εχεις. Και θα ειναι καλα. Μετα απο καιρο που θα μπορεσεις να διαθεσεις χρηματα αλλαζεις και ενισχυτη.

Reaction score
122
Ψαχνοντας στις αγγελιες σημερα βρηκα ενα ζευγος B&W 683 S1 με μονο αρνητικο ενα βαθουλωμα στο τουιτερ. Γνωριζεις κανεις αν επισκευαζεται και που? ή αν υπαρχουν ακομα καινουργια στην αγορα? Απο reviews που βρηκα πρεπει να ειναι καλυτερα απο τα 603 S3. Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο?

Reaction score
122
Ευχαριστω coolmind για το ψαξιμο, αλλα τα 683 πουληθηκαν. Οποτε παμε για αλλα!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney