b&w home theater

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Re: Απάντηση: b&w home theater

τι να αγοραζα πρωτα; τα δυο μπροστινα και το γουφερ?
Ναι.

ααα και κατι τελευταιο.
ζιζικ,ειπες οτι θα εβαζες τα 685 και για surrounds. Δεν μουπες ομως γιατι αυτο αντι των 686 πουχει το σετ?
Δεν χρειάζεται, αλλά σκεφτόσουν σετ των 3.000, οπότε πρότεινα ίδια με τα μπροστινά σαν πιθανότητα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
Απάντηση: b&w home theater

Παιδια εχω δυο ερωτησουλες...
1)επειδη σε 2 χρονια το αργοτερο θαχω μετακομισει καιθαχω παει σε μεγαλυτερο χωρο η συνθεση αυτη που εχουμε φτιαξει μεχρι ποσα τ.μ. με καλυπτει;
2)η συνθεση αυτη που φτιαξαμε, που δεν ειναι καποια "στανταρ" αλλα εντελως δικια μας... ποιος θα μπορει να μου τη ρυθμισει τελεια οταν με το καλο τα αγορασω;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

1)Τα ηχεία μια χαρά θα είναι και σε 2πλάσιους+ χώρους.
Το θέμα είναι τα sub.Αυτά τα 2 θα σε καλύψουν,σχετικά,σε έναν χώρο μέχρι και περίπου 40τμ.
Βέβαια εμείς είμεθα freaks οπότε μην μας λαμβάνεις και πολύ υπόψιν στο θέμα των χαμηλών:116:

2)Άνθρωποι υπάρχουν αλλά δεν το κάνουν δωρεάν αν ελπίζεις για κάτι τέτοιο.
Πάντως για αρχή παίξε με την ισοστάθμιση του ενισχυτή.Ιt's free and fun!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
Απάντηση: Re: Απάντηση: b&w home theater

1)Πιθανων να μεταφερθω σε σαλονι 40 περιπου τ.μ. οποτε θαμαι οκ απο ηχεια... ευχαριστω!
2)σιγουρα δεν ελπιζω για δωρεαν. αλλα φανταζομαι δε θα θελουν και 400 ευρω για μια ρυθμιση...θελω να πιστευω!! Οσον αφορα την ισοσταθμιση,τι ακριβως ειναι δεν εχω ιδεα?
3)επειδη μπορω να παω μονο 2 κομματια αρχικα. να παρω τα μπροστινα ηχεια και το γουφερ ή
τα μπροστινα ηχεια και τo κεντρικο ηχειο;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Δεν ξέρω τι τιμές παιζουν αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο υψηλές.
Όταν αγοράσεις τον ενισχυτή θα τα πούμε περί ισοστάθμισης(γενικά είναι συστήματα για ρύθμιση που έχουν επάνω οι σύγχρονοι ενισχυτές.Και αυτόματα και χειροκίνητα).
3.Μπρός και 2 sub.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν μενεις νοτια στο φτιαχνω τιμης ενεκεν,

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206

gstriftos, να σε ρωτησω κατι. αν στο συνολο που φτιαξαμε βαλω για μπροστινα τα 684 πως θα σου φαινοταν;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206

Nαι φιλε μου. Σε ευχαριστω πολυ. ΑΑααα εχεις ΡΜ!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206

Παιδια επανερχομαι στο θεμα για μια ερωτηση....
σε ξενα φορουμς διαβασα οτι τα subs της b&w ειναι υπερτιμημενα... και οτι στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις ενα αρκετα πιο καλο sub. p.x. Velodyne.
εχει καποιος να μου πει κατι πανω σαυτο;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

καλα σαμπ τα βελο, καλες και οι ζημιες τους..................

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206

και για SVS μουπανε και καποια ακομα εταιρια που δεν θυμαμαι.
Αλλα ας μη κολλαμε σε λεπτομεριες. γενικοτερα, ειναι οντως υπερτιμημενα τα b&w subs οποτε στα ιδια λεφτα να μπορω να παρω κατι καλυτερο; αν ναι,ακουω προτασεις!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Όχι απαραίτητα.
Πλέον τα b&w προσφέρουν πρωτάκουστα ελεγχόμενο χαμηλό για τις κατηγορίες τιμής του,με κάποιο τίμημα στο βάθο του.
Θέμα προτεραιοτήτων είναι.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206

λοιπον φιλοι μου επανερχομαι γιατι πλησιαζει η μερα της αγορας. Τα μπροστινα τα εχω παραγγειλει και ειναι τα 684. το γουφερ αποφασισα ναναι το asw610. Αυτα που αναρωτιεμαι τωρα ειναι τα εξης: α) αν για πισω παρω τα 686 αντι για τα 685 που λεγαμε σε τι θα χασω? Β)αν για κεντρικο παρω το htm62 αντι για το htm61 που λεγαμε τι θα χασω?μονο για ιποτιτλουσ δεν ειναι το κεντρικο? λαβετε υποψην οτι η χρηση θαναι 80% ταινιες και 20% μουσικη. Οπως επισης και οτι με τις αλλαγες αυτεσ γλυτωνω 350ευρω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Για πίσω μια χαρά είναι το 686.
Για κεντρικό θα παρέμενα στο 61.Είναι σημαντικά καλύτερο ηχείο απ το 62.
Γιατί το κεντρικό ηχείο τρώει το περισσότερο ξύλο.

Reaction score
15.548

Aν ειχε και καλυτερο κεντρικο να το επαιρνες..κανει την ποιο σοβαρη δουλεια....αξιζει.

Τα 686 εχουν 4db διαφορα απο τα 684 και το οποιο σημαινει οτι για να παιξεις σε δυνατες εντασεις θα παιζεις σχεδον στα ορια τον ενισχυτη σου.....

Θα ελεγα να πας στα 685......ειναι ποιο κοντα σε ευαισθησια με τα 684

Και μην ξεχνας.......2 γουφερακια θελεις..οχι ενα..:403:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206

οκ οποτε για κεντρικο εκλεισε το htm61. Οσον αφορα τα πισω ηχεια η σειρα 684 theatre εχει τα 686 για πισω οποτε ελεγα μηπως γλυτωνα μερικα λεφτα αν δεν ειχαν να μου προσφερουν κατι αρκετα καλυτερο τα 685. Οσον αφορα τα γουφερ αν δω οτι δε με ικανοποιει το ενα θα παω κ σε δευτερο. Αλλα ηδη νομιζω αν παω απο ηχοσυστημα των 200ευρω σαυτο των 2.500ευρω θα παθω πλακα και μενα γουφερ

Reaction score
15.548

Mε 685 + 686 κερδιζες ενα ακομα asw610 ...και το οποιο θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα λογω 2 sub.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ