B&W matrix 802 series ΙΙΙ πωλειται!!!!

Reaction score
36
πωλειται 802 matrix series III με καινουργια γουφερ του μαϊου 2006 και καινουργια τουιτερ του δεκεμβριου 2007 . τιμη θα ποσταρω συντομα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: B&W matrix 802 series ΙΙΙ πωλειται!!!!

πωλειται 802 matrix series III με καινουργια γουφερ του μαϊου 2006 και καινουργια τουιτερ του δεκεμβριου 2007 . τιμη θα ποσταρω συντομα.
Καλά θα κάνεις να βιαστείς γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας αγγελιών του avsite θα πρέπει να ορίσεις μία τιμή.

Reaction score
1.685

Αν επιτρεπεται, γιατι αλλαξες αυτα τα μεγαφωνα? Καποιο προβλημα η απλα συντηρηση?

Reaction score
36
απλα συντηρηση και γιατι ειχε αλλαξει η αποσβεση στα τουιτερ λογω ferofluid .τωρα με τα αναβαθμισμενα τουιτερ απλα κελαηδανε

Reaction score
1.685

Απλη συντηρηση σε γουφερ και τουιτερ, κατι δεν μου καθεται καλα.
Τα τουιτερ χανουν SPL κατα μισο db απο το πηξιμο του ferofluid αλλα δεν χρειαζονται αλλαγη. Ο Δημητρης δε, προτεινει ενα σωρο αλλες λυσεις για αυτο. Τα γουφερ δεν παθαινουν το παραμικρο.
Με τι ενισχυτη επαιζαν? Μηπως τα εκαψες? Δεν ειναι κακο να μας πεις.

Reaction score
36
φιλε μου κωστα πρωτον οσο αφορα τα γουφερ εχεις δικιο οτι δεν παθαινουν τιποτα αλλα οταν τα οδηγεις με σωστα ενισχυτικα.Στην δικη μου περιπτωση τα οδηγουσα με μικρο ενισχυτη ο οποιος εκτος απο λιγα βατ ειχε και χαμηλο συντ.αποσβεσης με αποτελεσμα τα γουφερ να μην οδηγουνται σωστα και να κανουν ανεξελεγκτες διαδρομες και να χτυπουν σε υψηλες σταθμες.
οταν τα οδηγησα με τον τελικο της bryston που εχει και ισχυ αλλα και πολυ υψηλο συντ.αποσβεσης (500 στα 20hz )καταλαβα το προβλημα , αλλα ηταν πλεον αργα εφοσον οι αναρτησεις ειχαν μαλακωσει συνεχιζοντας σε υψηλες μονο σταθμες να χτυπουν και ετσι θελησα να τα αλλαξω και για ψυχολογικους λογους αλλα και για να χαρω το ηχειο με σωστη οδηγηση.
Τωρα οσον αφορα τα τουιτερ δεν εισαι καλα ενημερωμενος διοτι το 2001 σταματησε η παραγωγη του ηχειου και οχι η παραγωγη μεγαφωνων τα οποια στην δικια μου περιπτωση εχουν ημ.παραγωγης δεκεμβριο 2007 και στο σαιτ με τα ανταλακτικα της εταιριας : http://www.bwgroup-support.com/downloads/reference/bw/BW Parts List.pdf δεν γραφει πουθενα οτι ειναι discontinued. εχεις δικιο οτι τα τουιτερ στα matrix δεν παθαινουν τιποτα σε αντιθεση με αλλα ηχεια της εταιριας (πχ cdm1 ) και μπορω να το επιβεβαιωσω γιατι εχω και ενα ζευγαρι 805 του 1995 και τα τουτερ ειναι αψογα ,αλλα στα 802 το spl ειχε πεσει αρκετα κατω απο το οριο του μισου db και το ανακαλυψα με white noise. αλλαξα πρωτα το ενα και μετα ειδα οτι και το αλλο ειχε χαμηλοτερη σταθμη απο το καινουργιο οποτε σε συνενοηση με τον δημητρη και αφου εψαξα ολες τις ενναλακτικες που υπονοεις και εσυ, το αλλαξα και αυτο με ιδια παρτιδα παραγωγης.
τα τουιτερ δεν ηταν καμενα αλλα υποψιαζομαι οτι με τον παλιο ενισχυτη και λογω κακης οδηγησης μπορει σε καποια σημεια να κλιπαρε και απλα να ειχαν αρπαξει τα πηνια με αποτελεσμα την χαμηλοτερη σταθμη .παντως μετρημενα η αντισταση ηταν σωστη (4,6 περιπου) αλλα με απλη μετρηση με πολυμετρο δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα.

Reaction score
1.685

Μας καλυψες πληρως χωρις να μενουν αμφιβολιες, με την μονη την ημερομηνια κατασκευης των τουιτερ στην οποια και εχω "επιφυλαξεις".

Ο λογος του off topic ηταν για να μην περασει το νοημα οτι αυτα τα ηχεια χρειαζονται υποχρεωτικα ανταλακτικα μετα την 10ετια τους.

Τι χρωμα εχουν?

Reaction score
1.685

Ισως να ξεκινησε παλι η παραγωγη, τι να πω?
Περυσι ψαχναμε με το Δημητρη παντως για να τα εχω στην "ακρη" και βρισκαμε μονο "παλαιοτερα".

Reaction score
36
η αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να βαλεις μεγαφωνα στην ακρη γιατι απλα το ηχειο με σωστη χρηση και σωστα ενισχυτικα ειναι αθανατο. τωρα παντα υπαρχει και ο απροβλεπτος παραγοντας ,αλλα παλι και σε αυτο η b&w δειχνει ποσο σοβαρη εταιρια ειναι, αφου παραγει ανταλακτικα για τουλαχιστον μια δεκαετια μετα και στοκαροντας για αρκετα χρονια ακομα .
φαντασου οτι χρειαστηκα την πλαστικη βαση για το τουιτερ του 805 και την βρηκα,13 χρονια μετα την αγορα του!!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934