Bass Peak Level

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: Bass Peak Level

Κάτι βρήκα. Βασικά η ρύθμιση είναι για να ορίζεις το level του subwoofer και είναι ξεχωριστή από τα άλλα ηχεία αλλά κάνει το ίδιο. Δεν έχει άλλο setting ο ενισχυτής για το level του σαμπ σύμφωνα με το manual και κανονικά το ρυθμίζεις με SPL meter.

Συνεπώς το έχεις είδη τέρμα κάτω κι τα "έχεις χώσει" από αλλού. Που είναι αυτό το αλλού τώρα. Είτε ο ενισχυτής του σαμπ που ανέφερα και παραπάνω ή δεν ξέρω αν έχεις κάτι άλλο με volume control που παρεμβάλεται όπως π.χ. κάποιο EQ.
Έχεις δίκιο στο ότι είναι εντελώς ξεχωριστή ρύθμιση, όμως (και αυτό είναι το περίεργο) με χαμηλωμένα όλα τα ρυθμιστικά, αυτό εξακολουθεί να χαλάει κόσμο όταν το επιλέξω για ρύθμιση manual ! και όχι, δεν έχω EQ, και ο τελικός δεν έχει απολύτως καμία ρύθμιση, το δε manual του AVR, δεν αναφέρει τίποτα απολύτως για αυτήν την ρύθμιση!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Bass Peak Level

Επίσης ο AVR έχει ρύθμιση για το level κάθε ηχείου ξεχωριστά, και για το sub!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Bass Peak Level

Το βρήκα βρε! (έχει 3 manual, που να φανταστώ ότι ήταν σε αυτό με τις συνδέσεις!) αλλά όπως λέει εδώ, θέλει ειδικό όργανο για να ρυθμιστή, και όχι με το αυτί, καλά κρασιά θα έλεγα εγώ!

ΥΓ. Το προλαβαίνεις βρε το ρημάδι, έχει άλλα 10 χρόνια ζωής!! :116:

Reaction score
150
Τι ειδικό όργανο βρε, ένα SPL meter θέλει όπως σου γράφω παραπάνω αλλά δεν έχει καμία σημασία γι'αυτό που σου συμβαίνει. Το όργανο το θέλει γιατί ειδικά σε αυτές τις χαμηλές συχνότητες το αυτί σου δεν μπορεί ν'ακούσει την ένταση όσο δυνατά παίζει γιατί έχει άλλη ακουστική ευαισθησία και θα νομίζεις ότι παίζει χαμηλότερα. Δεν συνδέεις κανένα όργανο για να κάνει κάτι, απλά μετράει την ένταση.

Το θέμα είναι ότι κλιπάρεις το σήμα. Πήγαινε στον ενισχυτή του σαμπ και χαμήλωσε το gain control στη μέση.

Επίσης δεν πιστεύω να έχεις τσιτώσει το σαμπ από κανένα player?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Bass Peak Level

Εσύ καλά το έγραψες, αλλά εγώ που να το βρω αυτό το SPL που λες βρε! με τι λεφτά βρε! ε? (Παπαγιαννόπουλος) :116::116::116:

Reaction score
150
Μα δεν το χρειάζεσαι για να μην γίνεται αυτό που γίνεται τώρα. Μου φαινεται πως πρέπει να έρθει ο Κεφάλας από 'κει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa