Batman v Superman: Dawn of Justice Blu-ray release

Θα το αγοράσετε;

  • θείος και φρέσκο ψωμί

    Votes: 0 0,0%
  • τι είναι ο θείος;

    Votes: 0 0,0%
  • δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    5

Mufasa

Top teaser
Μηνύματα
673
Reaction score
2.149
batman.jpg


Δεν πρόλαβαν να γεμίσουν (...ή να μείνουν άδειες) οι αίθουσες από την προβολή της ταινίας και ήδη ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για την Bluray έκδοση της ταινίας.

Σύμφωνα με το Amazon η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 27 Ιουλίου. Η σπιτική έκδοση θα περιέχει 30 λεπτά επιπλέον υλικού εν σχέσει με την κινηματογραφική εκδοχή. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

πηγή
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.882
Reaction score
20.368
Τι λες ρε παιδί μου... 30 λεπτά επιπλέον υλικό;;; Ε, τότε δεν θα το δω στο cinema, θα πάω το Bluray και θα πάω να το δω στο home cinema του Stathis!:lol::lol::lol:

Πέραν της πλάκας, διάβασα την είδηση, αλλά δεν γράφει εάν αυτά τα 30 λεπτά θα είναι "ενσωματωμένα" στην ταινία (όπως π.χ. στα Lord of the Rings) ή θα είναι επιπλέον σκηνές. Εάν ξέρεις, διαφώτισέ μας, please.
 

Mufasa

Top teaser
Μηνύματα
673
Reaction score
2.149
Η blu-ray έκδοση θα περιέχει επιπλέον σκηνές δράσης μόνο, γι'αυτο και είναι R rated -- εν αντιθέσει με τη version που βρίσκεται στους κινηματογράφους η οποία είναι PG-13.

Δεδομένου ότι μία από τις προηγούμενες ταινίες του Snyder κυκλοφόρησε σε πλήρες Director's cut με ολόκληρο sub-story μέσα συν ότι το συνολικό υλικό της ταινίας είναι τέσσερις ώρες, one can only hope.

znap.jpg
 

MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Η προπαραγγελία δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.524
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top