BBQ Weber Spirit and other grills in action















spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
14.624
Reaction score
36.971
Για την ψησταρια καθαριστικο σχαρας ή φουρνου (τωρα ειχα fornet προχειρο ) αφου καθαρισω με πανια-χαρτια-πλαστικη σπατουλα τα πολλα, μετα καυτο νερο - καθαριστικο τριψιμο με οδοντοβουρτσα επι τρια.
Για τις σχαρες ειναι πιο ευκολο με ενα σφουγγαρι με ενισχυμενη την αγρια πλευρα και υγρο πιατων αφου με μια σπατουλα φυγουν τα πρωτα. Τις γωνιες τις βοηθαω με ενα παλιο μαχαιρι.
 

Μηνύματα
9.870
Reaction score
2.051
Baby pork Ribs χτες, με BBQ sauce φυσικά. 4 ώρες στους 100 βαθμούς και μαρινάρισμα από τη προηγούμενη μέρα με μπυρα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, μέλι και κάτι αλλά μαντζούνια.

68CFED89-43BA-42A5-8222-E0C179DAF6B2.jpeg
 


gonis

Luger
Μηνύματα
4.539
Reaction score
12.447
Πονεμένη ιστορία το καθαρισμα της Weber σε μπαλκόνι διαμερίσματος.Αν έχεις κήπο και την πλακώσεις με λιποδιαλύτες και κανένα πιεστικό γινεται πιο απλή και σύντομη η διαδικασία.
 

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
14.624
Reaction score
36.971
Ετσι νομιζα και εγω για το μπαλκονι. Αλλα αν εχεις καθαρισει τα πολλα και εισαι κοντα σε αποχετευση δεν υπαρχει κανενα προβλημα, περα απο οτι θελει πολυ ωρα.
Εγω για πρωτη φορα εβγαλα και το καπακι και το καθαρισα ξεχωριστα .
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Μηνύματα
3.031.807
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7
Top