BBQ Weber Spirit, Schickling and other grills in action















spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
14.969
Reaction score
38.003
Για την ψησταρια καθαριστικο σχαρας ή φουρνου (τωρα ειχα fornet προχειρο ) αφου καθαρισω με πανια-χαρτια-πλαστικη σπατουλα τα πολλα, μετα καυτο νερο - καθαριστικο τριψιμο με οδοντοβουρτσα επι τρια.
Για τις σχαρες ειναι πιο ευκολο με ενα σφουγγαρι με ενισχυμενη την αγρια πλευρα και υγρο πιατων αφου με μια σπατουλα φυγουν τα πρωτα. Τις γωνιες τις βοηθαω με ενα παλιο μαχαιρι.
 

Μηνύματα
9.880
Reaction score
2.069
Baby pork Ribs χτες, με BBQ sauce φυσικά. 4 ώρες στους 100 βαθμούς και μαρινάρισμα από τη προηγούμενη μέρα με μπυρα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, μέλι και κάτι αλλά μαντζούνια.

68CFED89-43BA-42A5-8222-E0C179DAF6B2.jpeg
 


gonis

Luger
Μηνύματα
4.579
Reaction score
12.579
Πονεμένη ιστορία το καθαρισμα της Weber σε μπαλκόνι διαμερίσματος.Αν έχεις κήπο και την πλακώσεις με λιποδιαλύτες και κανένα πιεστικό γινεται πιο απλή και σύντομη η διαδικασία.
 

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
14.969
Reaction score
38.003
Ετσι νομιζα και εγω για το μπαλκονι. Αλλα αν εχεις καθαρισει τα πολλα και εισαι κοντα σε αποχετευση δεν υπαρχει κανενα προβλημα, περα απο οτι θελει πολυ ωρα.
Εγω για πρωτη φορα εβγαλα και το καπακι και το καθαρισα ξεχωριστα .
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Μηνύματα
3.059.212
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@
Top