BBQ Weber Spirit and other grills in action

melina

Cargo 200
Reaction score
45.777
Ναι, το έχω μάθει για τις prime ότι θέλουν το δικό τους κουμπωτό σύστημα και δίνουν δικό τους ρυθμιστή για αυτό μάλλον δεν θα πάω σε prime εκτός και ταιριάζουν τα στοιχεία του ρυθμιστή.

Reaction score
25.725
εγώ άλλαξα σε prime γιατί εδώ στην περιοχή είναι πιο εύκολο να βρεις prime παρά την κλασσική μεταλλική μπουκάλα. μλκς με ζάχαρη...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.777
Σπείρωμα ρυθμιστή-μπουκάλα checked.
Δεν είχε προπανίου πρόχειρη, οπότε παραγγείλαμε, θα την έχω αύριο μάλλον τη μπουκάλα. Ελπίζω να μην έρθει άλλο σπείρωμα :o.
Ψησταριά δεν έχει στηθεί ακόμα :biggrin:.

Τώρα πρέπει να βρω φιμπεράκια, όχι της μπουκάλας που τα έχει ο "μπουκαλάς" αλλά από την άλλη μεριά που συνδέεται το λάστιχο και το λάστιχο στη ψησταριά, είναι έτοιμο το λάστιχο με τα ρακόρ του.
Ελπίζω το leroy να με σώσει.
(τώρα που ξεμπέρδεψα με την τεχνική υποστήριξη της vodafone, γ@μω τον tobi mesa, έχει πέσει το δίκτυο οπτικής ίνας και κάνω hot spot από το κινητό).

melina

Cargo 200
Reaction score
45.777
καθώς ζοριζόμουνα να βρω φιμπεράκια για τις μικρές συνδέσεις ρώτησα το φίλο Γερμανό αν πρέπει να βάλω (θέσεις 1 και 2) και μου είπε,
nein musst du nicht!
einfachn zusammen Schrauben! :biggrin:

IMG_5688 copy.png

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.884
Εγώ πιστεύω ότι οι κινέζικες είναι καλύτερες. Οι Γερμανοί είναι αναξιόπιστοι και θα κλείσουν όλοι ίσαμε το '27.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.777
Εγώ πιστεύω ότι οι κινέζικες είναι καλύτερες. Οι Γερμανοί είναι αναξιόπιστοι και θα κλείσουν όλοι ίσαμε το '27.
Να σου πω, η καρδιά του μηχανήματος aka gas regulator κινέζικος είναι.
Ίσως τη γλιτώσω κάπως.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.307
Αυτό δεν θα γίνει γιατί οι Κινέζοι ασχολούνται κυρίως με προϊόντα που βασίζονται στα specs. Βγάζουν ένα κινητό με τάδε benchmarks, βγάζουν ένα EV με τάδε αυτονομία κλπ. Το πουλάνε φτηνά και λες "τι έβγαλαν ρε οι πστδες οι Κινέζοι, τέτοια specs με τέτοια τιμή;".

Ξέρεις ότι τα specs είναι λίγο "κινέζικα", αλλά η τιμή είναι φοβερή, οπότε κάποιοι το παίρνουν, δημιουργείται η ζήτηση και το buzz, βγαίνουν επόμενα μοντέλα με όντως καλύτερα specs κ.ο.κ.

Οι ψησταριές τι έχουν; Τα kW; Κλάιν. Αυτά δεν λένε πόσο καλά ψήνουν το κρέας.

Εμένα η ψησταριά μου έχει 299€. Δεν είναι Κινέζικη μάρκα αλλά μάλλον είναι made in China, δεν ξέρω. Άσε αυτές που κάνουν 1.500€ σου λέω εγώ. Σε σχέση με την αντίστοιχη Weber που έχει τα διπλά λεφτά μπορεί κανείς να πει αν ψήνει καλύτερα ή χειρότερα και πόσο; Σιγά μην μπορεί.

Οπότε τι κάνεις; Παίρνεις τη Weber. Για "σιγουριά" (και καλά, στην πραγματικότητα για να κάνεις το ψώνιο σου) ή γιατί σου την πρότειναν και είσαι άσχετος.

Εκτός αν δεν έχεις λεφτά (ή είσαι εγώ) οπότε παίρνεις κινέζικη αναγκαστικά. Αλλά έτσι δεν δημιουργείται "ρεύμα", υπάρχουν απλά κάποιες φθηνές κινέζικες ψησταριές και υπάρχουν και οι "καλές". Θα μπορούσε και ο Κινέζος να βγάλει μία το ίδιο καλή ή καλύτερη; Φυσικά, αλλά δεν θα πουλήσει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.169
Ο Γερμανός φτιάν καλύτερες ψησταριές. Άρα και αμάξια. :roflmao:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.336
Δηλαδη θα λεει : Παω να αναψω την schickling 😮 να ψησω κατι σουβλακια? Ημαρτον!!

Αν το νημα ηταν BBQ schickling and other grills in action θα ειχε τρια Posts ........

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe