BBQ Weber Spirit, Schickling and other grills in action

minas

Πισιά
Reaction score
4.317
Γιατί να ψεκάσεις το κρέας με λάδι κατά το ψήσιμο ?
Και τι λάδι θα είναι αυτό ?
Όταν δεν έχει αρκετό δικό του λιπάκι, το βοηθάει στο ψήσιμο.
Για μέχρι ~200°C μια χαρά είναι και το ελαιόλαδο.
Ένα ερώτημα είναι εάν εμπιστεύεσαι μαγειρικά σκεύη από το Temu. Εδώ επώνυμα τύπου IKEA κλπ έχουν περιστασιακά ανακλήσεις.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.273
Ένα ερώτημα είναι εάν εμπιστεύεσαι μαγειρικά σκεύη από το Temu. Εδώ επώνυμα τύπου IKEA κλπ έχουν περιστασιακά ανακλήσεις.
Έχεις ένα δίκιο αλλά και τα 9 στα 10 μαγειρικά είδη που κυκλοφορούν στην αγορά από τα ίδια εργοστάσια βγαίνουν.

Αγοράζεις από temu?
Δεν έχω τολμήσει ακόμα, είναι και παραδοσιακός, κολλημένος με Amazon, άντε και κάνα σκρουτζομαγαζο εδώ.
Η σύζυγος παραλαμβάνει μέσο όρο 2 πακέτα/βδομάδα από Temu. Όποτε θέλω κάτι το βάζω στην παραγγελία της.

Το Amazon έχει γίνει κι αυτό κινεζομάγαζο αφού στα πιο "δύσκολα" είδη (πχ του καφέ) οι πωλητές είναι όλοι Κινέζοι που πουλάνε σε ευρωπαϊκές τιμές.

Το Skroutz έχει γίνει σαν το fb. Μόνο μεσήλικες και γέροι ασχολούνται. :biggrin:

Υ.Γ. Νομίζω ότι και στα Jumbo έχει ψεκαστήρι λαδιού.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.273
Μ’ αρέσει που με λες μεσήλικα και όχι κωλόγερο. 😇
Προχθές είχε γενέθλια ο πεθερός μου. 87 ετών. Αν σε πω κωλόγερο εκείνος τι είναι; :lolsign:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.663
Το ψεκαστηρι ειναι μαπα , εχω δοκιμασει και τα εχω πεταξει.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.655
Δεν θα ενδώσω ποτέ να παρασυρθω σε αυτά τα χαμηλής ποιότητας, από κάθε άποψη, βιντεοσκοπικα καμώματα.

Ασε που δεν ξαποστάρω ούτε φωτορεπορτάζ ψησιματος αν δεν δω αλλαγή τίτλου στο νήμα.

ΥΓ το ψεκαστικό λαδιού που χρησιμοποιείς ποιο ειναι; 😀
Το Temu έχει πολλές επιλογές. Δες το δικό μου:

View attachment 380367
Εγώ από τον Αλή. Τεμού έχει φάει μπλοκ γιατί θέλει να κατεβάσεις εφαρμογή.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.996
YARRAMATE 2 Pack 2-in-1 Sprayer for Cooking Oil, 470 ml Spray Bottle, Food Grade Cooking Oil Sprayer, High Quality Oil Sprayer, Hot Air Fryer Sprayer (White & Black)

Το πηρα για το Gravity Sensor που ρυθμιζει την ροη αναλογα με το τοπικο βαρυτικο πεδιο !

View attachment 380379

Χάθηκε να το πεις 3-4 μέρες πιο πριν! τώρα πρέπει να περιμένω την επόμενη παραγγελία, μόνο του δεν αξίζει τα μεταφορικά. Εχει και newer version, με φυμέ για να κόβει UV λέει (καλό είναι το ελαιόλαδο να προστατεύεται από την ηλιακή ακτινοβολία).

Πιο πολύ το θέλω για γκατζετιά, όπως ειπώθηκε και παραπάνω δεν βλέπω το λόγο να ψεκάζει κανείς, ειδικά πάνω στην ψησταριά, τα κρέατα. Το πινελάκι είναι καλύτερη λύση για τέτοια χρήση. Αλλά για σαλάτα ή ελαφρύ λάδωμα κρέατος πριν το seasoning ή ταψιών κλπ νομίζω ότι θα είναι σούπερ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.399
Members