BD player LG BX 580

Reaction score
0
Αγοραστείκε πριν λίγες μέρες λόγο πληθώρας ευκολιών (wi-fi,DLNA,mkv κτλ) και βέβαια λόγο της χαμηλής τιμής του. Δοκιμάστηκε σε 3D προβολή με την LG 6500 και το δισκάκι που περιέχει η συσκευασία του με πολύ καλά αποτελέσματα.
Όλλα μια χαρά μέχρι να γυρίσω από το video club με 3D ταινία της odeon.
Δεν την αναπαράγει σε 3D!!!!! Σκεύτομαι θέλει update ;-) κανω λοιπόν update και...........ΤΙΠΟΤΑ!!! Eπικοινόνισα με την LG και μου είπαν να περιμένω update.
Έχω κανει δύο update από τότε αλλά αποτέλεσμα μηδέν.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.819
Φαίνεται πως πρόκειται για άλλο ένα επιτυχημένο bd player από την LG.....:141:

Ακούς Madpax?

Reaction score
1
Απάντηση: BD player LG BX 580

Κι όμως δεν φταίει το player !!!! το ΒΧ580 είναι από τα καλύτερα μηχανάκια που έβγαλε η εταιρεία, δεν μας λέει ο συμφορουμίτης πιο δισκάκι είναι.Αν είναι το πιράνχα υπάρχει θέμα, το έχουμε ξανασυζητήσει...

Reaction score
0
Πράγματι είναι ενα πολύ καλό μηχανάκι. Το πρόβλημα είναι με όλλα τα 3D δισκάκια της odeon.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: BD player LG BX 580

Το πρόβλημα είναι με όλλα τα 3D δισκάκια της odeon.

Είπες τη μαγική λέξη :116: ...

Θα βγάλει νέο λογισμικό η LG για τα συγκεκριμένα, πρός το παρόν πάρε το Alice in Wonderland να ευχαριστηθείς 3D...

Reaction score
84

Εγώ το έχω από τα Χριστούγεννα και εκτός από 3D ταινίες μια και δεν έχω 3D TV παίζει καταπληκτικά και BD & DVD & MKV.

Reaction score
0

Εχω μια ερώτηση για τους ιδιοκτήτες του LG BX580.

Βλέποντας ταινία (dvd) και όταν αλλάζει chapter χάνεται για λίγο ο ήχος. Σαν να πατάς για 2-3 msec την παύση. Το ίδιο παρατήρησα και σε audio cd. Οταν τελειώνει το ένα τραγούδι και πάει στο επόμενο, κάνει μία παύση στον ήχο και καμιά φορά ξεκινάει από το δεύτερο δευτερόλεπτο του επόμενου τραγουδιού. Ειδικά σε cd που αποτελούν ένα ενιαίο έργο και ακούγονται χωρίς διακοπή, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό.
Είμαι στο τελευταίο firmware (BD.8.42.118.D)
Οσοι φίλοι έχετε το LG κάντε ένα check και ενημερώστε, να δούμε είναι γενικό ή έχει η συσκευή μου πρόβλημα?

Περιμένω feedback

Reaction score
1

Παραπονεμένος ήχος μπουζουκιού ακούγεται από το βάθος της ταβέρνας...

Φίλε μου καλως ήρθες στο θαυμαστό κόσμο των πονεμένων με τα LG...:142:

Θέμα φιρμ είναι θα το διορθώσουν, στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 5ΧΧ το διόρθωσαν ήδη αλλά περιμέναμε 4 μήνες...Η σειρά αυτή δεν τους βγήκε καλή γι' αυτό και την αντικατέστησαν τόσο γρήγορα με τη σειρά 6ΧΧ...αυτό βέβαια δεν μειώνει το πόσο καλό μηχανάκι είναι το 580 αφού γενικά όλη η σειρά 5ΧΧ έχει πλέον τιμές χώμα και τα καλύτερα media player σε μία συσκευή.

Reaction score
0

Αρα το έχεις παρατηρήσει και εσύ? Εχει κάνει κανείς ερώτηση στην αντιπροσωπεία για το συγκεκριμένο πρόβλημα ή να κάνω εγώ την αρχή από βδομάδα?

Reaction score
1

Ναι εγώ το έχω παρατηρήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο :142: αν πας στο θέμα με το 570 θα το δείς...δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τηλέφωνο η απάντηση θα είναι ότι θα βγεί νέο φιρμ, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις.Εχεις κάνει αναβάθμιση και στο φιρμ του drive εκτός από το φιρμ της συσκευής έτσι ;

Reaction score
0

Κοίτα, όταν το πρωτοέβαλα να παίξει (πριν 15 μέρες) μπήκε κατευθείαν internet και έκανε update. Εκτιμώ ότι τα έκανε όλα. Πάντως όταν κάνω έλεγχο για νέο update από τα μενού του, μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι νεώτερο.

p.s. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το βράδυ θα κοιμηθώ καλύτερα, ξέροντας ότι δεν είμαι ο μόνος με το πρόβλημα.

Reaction score
1

Εκπληκτικό!:142:
Το βγάλανε και τραγούδι και το έχουν μέσα στο φιρμ των LG 5XX για να λέμε τον πόνο μας :204:

ευτυχώς που δεν βλέπουν την κατηγορία οι νότιοι γιατί θα βγάλουν φλύκταινες με τον Νταλάρα :143:

Last edited by a moderator:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members