Beatles - A Hard day s Night (1964)

Reaction score
59

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/4/2009

ET3 00:30 - Ξεφάντωμα με τους Μπιτλς (A Hard day's Night ) 1964

Σκηνοθεσία: Richard Lester

Παίζουν: John Lennon (John), Paul McCartney (Paul), George Harrison (George), Ringo Starr (Ringo), Norman Rossington (Norm), Victor Spinetti (Richard - T.V. Director), Deryck Guyler (Police Inspector), Edward Malin (Hotel Waiter (as Eddie Malin)), Lionel Blair (T.V. Choreographer)

Σενάριο: Alun Owen

Η ταινία που σημάδεψε την πορεία των Beatles. Ακόμα και τέσσερις δεκαετίες μετά, παραμένει ένας απαράμιλλος κεφάτος μύθος των fun του ροκ εν' ρολ.

Είναι η σπουδή μιας μέρας της διάσημης τετράδας που ξεκινάει με τους πρωταγωνιστές να τρέχουν για να αποφύγουν μια ομάδα θαυμαστών τους και να προλάβουν ένα τραίνο.

Σε πολλές σκηνές πρωταγωνιστούν τα εκατοντάδες κορίτσια που φωνάζουν τα ονόματα των ειδώλων τους καθώς δάκρυα κυλούν στα μάγουλα τους. Χαρακτηριστικά τα τραγούδια που ακούγονται όπως το "She loves you" και "you know you should be glad!" που στέλνουν το ακροατήριο σε άλλη διάσταση.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Beatles - A Hard day s Night (1964)

Χαρακτηριστικά τα τραγούδια που ακούγονται όπως το "She loves you" και "you know you should be glad!" που στέλνουν το ακροατήριο σε άλλη διάσταση.​

Εχμ, αυτοι οι στιχοι δεν προερχονται απο το ιδιο ασμα?:121:

Reaction score
4

πολυ προβοκατορικο ποστ :119:

ειδικα μετα απο τις ατελειωτες διαμαχες που προηγηθηκαν σε αλλο επικο θρεντ! :139::142:

πσστ, για τους παρεξηγιαρηδες της παρεας, αστειευομαι

Reaction score
6
Εγώ πάντως είμαι πολύ glad! :138:

και άλλο ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τραγούδι του Hard Days Night από το καλύτερο συγκρότημα του κόσμου (όπως προέκυψε και από εκείνο το thread :116:).

http://www.youtube.com/watch?v=GwokRK8P6D4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
40

Σιγά μην δούμε αυτή την ταινία τρόμου...μπλιάχ:419::601: αρκετά σκουπίδια βλέπουμε κάθε μέρα:142: και ακούμε:138:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Beatles - A Hard day s Night (1964)

όχι βρε Fedra, δεν παίζει η Βίσση στην ταινία! :142:
:136:
Που θα πάει? μπορεί και να παίξει....ικανή την έχω:142: για να κλείσει το καρέ της ποιότητας:139:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Beatles - A Hard day s Night (1964)

Που θα πάει? μπορεί και να παίξει....ικανή την έχω:142: για να κλείσει το καρέ της ποιότητας:139:
Ε, τι καρέ θα είναι τότε; :143:

Αν και θα μπορούσε να είχε παίξει αν κρίνω από την... ηλικία της! :138:

Reaction score
3

Μήπως όμως το θέμα είναι σε λάθος κατηγορία, αφού πρόκειται για ταινία στην TV και όχι για τον δίσκο των Beatles;

Reaction score
6
Μια χαρά είναι.
Βοηθάει και στην κουβέντα. :205:

Την είδε κανείς την ταινία;

Μιλάμε ότι κάθε κομάτι και επιτυχία αυτός ο δίσκος και κατ' επέκταση η ταινία. :116:

Reaction score
3

Την έχω δει πάρα πολλές φορές, αλήθεια σε Blu ray υπάρχει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης