Behringer αξιζει?

Reaction score
4.250
Η ερωτηση ειναι για λογαριασμο φιλου μου που εχει τα B&W 683. Επειδη δεν εχει σκοπο να ξοδεψει πολλα, εχει διαβασει κολακευτικα λογια για τους ενισχυτες της συγκεκριμενης εταιριας οι οποιοι ειναι και οικονομικοι. Τελικος στα 500 watt γυρω στα 400 ευρω. Οι ενισχυτες αναφερονται οτι ειναι επαγγαλμετικοι. Τι μειονεκτηματα εχουν για οικιακη χρηση? Το προβλημα οτι ακουγεται το ανεμιστηρακι μαλλον λυνεται ευκολα.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Behriner αξιζει?

Εκ παραδρομης εγραψα λαθος το ονομα του ενισχυτη. Το σωστο ειναι "Behringer"

Reaction score
5
Re: Behriner αξιζει?

έχουν γραφεί τα καλύτερα για τον europower 1500, από άτομα που τον έβαλαν να οδηγήσει απαιτητικά ηχεία

πρόσεξε, όχι τον 2500, αυτός υστερεί μουσικά

Reaction score
313
Απάντηση: Behriner αξιζει?

Η ερωτηση ειναι για λογαριασμο φιλου μου που εχει τα B&W 683. Επειδη δεν εχει σκοπο να ξοδεψει πολλα, εχει διαβασει κολακευτικα λογια για τους ενισχυτες της συγκεκριμενης εταιριας οι οποιοι ειναι και οικονομικοι. Τελικος στα 500 watt γυρω στα 400 ευρω. Οι ενισχυτες αναφερονται οτι ειναι επαγγαλμετικοι. Τι μειονεκτηματα εχουν για οικιακη χρηση? Το προβλημα οτι ακουγεται το ανεμιστηρακι μαλλον λυνεται ευκολα.
Έχεις ΡΜ...:126:

Reaction score
5
εκτός από τον μπέρυ για τον οποίο έχουν τόσα γραφτεί, έχουν βγει παρομοια συμπεράσματα για άλλους επαγγελματικούς;

ο thomann έχει κάτι t.amp καθώς και alesis σε πολύ καλές τιμές και με αρκετά πειστικές προδιαγραφές (μεγάλη ισχύς, βαριά κατασκευή που παραπέμπει σε καλό τροφοδοτικό)

Reaction score
1
Πριν από λίγες μέρες αγόρασα έναν Behringer 1500 τροποποιημένο με πυκνωτές Nippon Chemicon 4x10.000μF/100V, και μπορώ να δηλώσω απερίφραστα ότι αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Τα ηχεία μου που είναι ψιλοαναίσθητα ζωντάνεψαν, η πηγή άρχισε να αποκαλύπτει τις ατέλειες στα mp3, η σκηνή απέκτησε παρουσία και ο ήχος είναι ζεστός καμία σχέση με επαγγελματικό μηχανάκι.

Δεν έχει βέβαια την ευκολία που προσφέρουν άλλοι τελικοί να ανοίγουν μόλις δεχτούν σήμα, το ανεμιστηράκι θέλει τροποποίηση αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα αρνητικό.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Behringer αξιζει?

Εγω τον ακουσα πριν καμμια βδομαδα αλλα δεν μ ενθουσιασε. Για την ακριβεια ναι με ειχε γκαζια ωστοσο σαν λιγο βρωμικος ηχος μου φανηκε, ακομη και στο χαμηλο. Το τι εφταιγε δεν ξερω. Ισως τα ηχεια ηταν λιγα για τον ενισχυτη, ομως οταν τον βγαλαμε και βαλαμε εναν πολυκαναλο ενισχυτη της ταξης του χιλιαρικου τοτε το τοπιο καθαρισε. Ναι μεν δεν ειχε την δυναμη του μπερυ αλλα και πολυ πιο καθαρος και μεστος ηχος. Τωρα αν ειναι θεμα απλως γουστου δεν ξερω, αλλα αυτη ηταν η προσωπικη μου εντυπωση.

Reaction score
1.772
Re: Απάντηση: Behringer αξιζει?

Εγω τον ακουσα πριν καμμια βδομαδα αλλα δεν μ ενθουσιασε. Για την ακριβεια ναι με ειχε γκαζια ωστοσο σαν λιγο βρωμικος ηχος μου φανηκε, ακομη και στο χαμηλο. Το τι εφταιγε δεν ξερω. Ισως τα ηχεια ηταν λιγα για τον ενισχυτη, ομως οταν τον βγαλαμε και βαλαμε εναν πολυκαναλο ενισχυτη της ταξης του χιλιαρικου τοτε το τοπιο καθαρισε. Ναι μεν δεν ειχε την δυναμη του μπερυ αλλα και πολυ πιο καθαρος και μεστος ηχος. Τωρα αν ειναι θεμα απλως γουστου δεν ξερω, αλλα αυτη ηταν η προσωπικη μου εντυπωση.

για προενισχυτη τη βαλατε;

κατι αλλο δεν πηγαινε καλα ειμαι σιγουρος.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Behringer αξιζει?

Για προενισχυτης ηταν ενας πολυκαναλος A/V ONKYO, αλλα δεν θυμαμαι το ακριβες μοντελο. Παντως με τον ιδιο πολυκαναλο σαν προ, δοκιμασθηκαν στο παρελθον κι αλλοι δικαναλοι με καλυτερα αποτελεσματα.

Reaction score
1.772
Re: Απάντηση: Behringer αξιζει?

Για προενισχυτης ηταν ενας πολυκαναλος A/V ONKYO, αλλα δεν θυμαμαι το ακριβες μοντελο. Παντως με τον ιδιο πολυκαναλο σαν προ, δοκιμασθηκαν στο παρελθον κι αλλοι δικαναλοι με καλυτερα αποτελεσματα.
φιλε μου επειδη τον ειχα χρονια θα σου πω το εξης.

οσο τον ειχα με προενισχυτη εναν πολυκαναλο sony ο ενισχυτης δεν επαιζε και η αιτια δεν ηταν τοσο η ποιοτητα του προ αφου ηταν σειρα ES και καλο μηχανακι για πολυκαναλο αλλα
το κακο matching ηλεκτρικα.

σε unbalanced συνδεση o behri εχει αντισαταση εισοδου 10k και απαιτη βαρβατο προενισχυτη

με χαμηλη αντισταση εξοδου για να τον οδηγηση σωστα.

οταν εβαλα εναν nakamichi δικαναλο προ ο ενισχυτης μεταμορφωθηκε.

Reaction score
658
Αν παραβλέψουμε τον θόρυβο από τιν ανεμηστίρα, αξιζει κάθε ευρώ, για όποιον χρειάζεται τόση ισχύ.

Reaction score
181
Ο Μπακ έχει απόλυτο δίκιο για την προενίσχυση.
Όσους γνωρίζω να τον χρησιμοποιούν έχουν πάρα πολύ καλό προ πάνω του...
(Οι παθητικοί αποκλείονται).
Πάιζει μεγάλο ρόλο για να οδηγηθεί σωστά ο τελικός.
Αν χρειαστούμε φθηνό προ πακετάκι με τον μπέρρυ, πιθανολογώ πως καλή περίπτωση θα είναι ο KingRex.
Φορά OPA627 που με τον μπέρρυ έπαιζε καλά.
Οπότε με σχεδόν 600 ευρά έχουμε ένα καλό πακέτο προ/τελικού.

Τώρα για το ανεμηστηράκι η λύση είναι εύκολη και φθηνή (15 ευρά).
Αγοράζουμε από τον Ασημακόπουλο στην Πλ. Καρύτση το PAPST 8414NGL.
24βολτο κούλερ που ταιριάζει ακριβώς στην θέση του μανίσιου με μόνο 12dB θόρυβο.
Δηλαδή πρακτικά μη ακουστό...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm