Behringer DJX750 VS American Audio Qd6

Reaction score
1
Καλησπέρα σας!

Θέλω να στήσω ενα dj setup για το σπίτι. Οι περιπτώσεις για τα ηχεία είναι 2...

α. 2 αυτοενισχυόμενα LongerDB. Δε μπορώ να πω πως έχουν ποιοτικό ήχο (τσαμπα ήταν!) αλλά σε ένταση για κανενα παρτυ είναι μια χαρά!!!

ή

β. ενισχυτής παλιός pioneer και 2 100αρια(νομιζω) Jensen ΑΘΑΝΑΤΑ!!!

...και εδώ έρχεται ο μίκτης...

- American Audio Qd6 = 126 ευρό αλλά μπορεί να συνδεθεί με τα αυτοενισχυόμενα με XLR καλώδια

- Βehringer DJX750 = 169 ευρό αλλά δεν διαθέτει XLR output.

Θέλω τις γνώμες σας...Αν καποιος έχει εμπειρία με κάποιον απ'τους 2 μίκτες θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικο!

Ευχαριστώ!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.591
Καλημέρα!

Και τα 2 mixers είναι τίμιες προτάσεις για τα λεφτά τους.
Το Behringer είναι λίγο πιο ποιοτικό, αλλά αν σε ενδιαφέρει η XLR σύνδεση, πάρε το American Audio τώρα, και στο μέλλον το αντικαθιστάς με ένα καλύτερο όπως Vestax VMC - 004 XLU ή NUMARK 5000 FX (αν χρειαστεί).

Reaction score
1
Απάντηση: Behringer DJX750 VS American Audio Qd6

Δηλαδή τόσο χάλια είναι ο American Audio? Θα μου μείνει στο χερι? Ο Behringer καλός αλλά πολυ μεγαλος για το χώρο μου και χωρίς XLR...

Τον NUMARK 5000 FX τον έχω δουλεψει...τα εφέτου δεν με ενθουσίασαν και τόσο και επισης οι "φετες" έιναι πολυ κοντα μεταξύ τους και δε πολυβολεύει...πρεπει να προσεχεις πολύ μη παρασυρεις και τη διπλανη "φετα" (Δωδώνης!)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.591
Re: Απάντηση: Behringer DJX750 VS American Audio Qd6

Δηλαδή τόσο χάλια είναι ο American Audio? Θα μου μείνει στο χερι? Ο Behringer καλός αλλά πολυ μεγαλος για το χώρο μου και χωρίς XLR...
Χάλια δεν είναι. Αλλά συνήθως, είναι η πιο ευπαθής εταιρεία στη διάρκεια των faders. Ανάλογα με τη χρήση πάντοτε.

Τον NUMARK 5000 FX τον έχω δουλεψει...τα εφέτου δεν με ενθουσίασαν και τόσο και επισης οι "φετες" έιναι πολυ κοντα μεταξύ τους και δε πολυβολεύει...πρεπει να προσεχεις πολύ μη παρασυρεις και τη διπλανη "φετα" (Δωδώνης!)
:142:

Αν θες να απέχουν τα faders, και δεν χρειάζεσαι πολλά κανάλια, μπορείς να κοιτάξεις την κατηγορία των battle mixers, όπως αυτό.

Reaction score
1

Και εγώ τον Behringer θα προτιμούσα αλλά λόγω χώρου και XLR ο American Audio μάλλον είναι η λύση που ψάχνεις.
Αυτό που με χαλάει στους Behringer είναι οι χαλαρές διαδρομές των ποντεσιομέτρων σε σχέση με άλλες μάρκες.

Reaction score
1

θα συμφωνησω οτι τα ποτενσιομετρα ειναι λιγο χαλαρα....εχω δουλέψει λιγο με Behringer παλια...ποτε όμως με American Audio ώστε να συγκρινω....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.591
Κακά τα ψέματα, σε αυτόν που χειρίζεται ένα mixer, το πρώτο πράγμα που τον "αγγίζει", είναι η αίσθηση των faders.
Αν έχεις δουλέψει με κορυφαίες μάρκες faders (Alps, Alpha, Penny & Giles), δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα χειρότερο.

Reaction score
0

Εγω θα επελεγα τον american audio και λογω XLR και λογω αξιοπιστιας. Προσωπικα τους θεωρω "σκυλια". Ειδα παραπανω πως αναφερθικε κατι για vestax. Εχει πολυ καλες σειρες οπως η PMC αλλα για vmc με τιποτα.Πιστευω πως ειναι σχεδον βεβαιο οτι το να παρουσιασει καποια βλαβη ειναι θεμα χρονου...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89