Belles Statement VT-01 Preamplifier

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Μπορείτε να μου αναφέρεται κάποιο τομέα όπου τα πρωτογενή υλικά συμβαδίζουν με το κόστος?
Ακόμα και για ρύζι να μιλήσουμε ο παραγωγός το δίνει ελάχιστα και στο ράφι έχει επί 10.

Reaction score
28
Μπορείτε να μου αναφέρεται κάποιο τομέα όπου τα πρωτογενή υλικά συμβαδίζουν με το κόστος?
Ακόμα και για ρύζι να μιλήσουμε ο παραγωγός το δίνει ελάχιστα και στο ράφι έχει επί 10.
το προβλημα εστιαζεται στην ελλειψη ενημερωσης στην ελλειψη παιδειας(μουσικης τε και γενικης) στο οτι τα συστηματα αναπαραγωγης μουσικης εκλαμβανωνται ως αντικειμενο επιδειξης και ενδειξης status και κοινωνικης ταξης και στην εκμεταλευση της αγνοιας του κοινου.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Τι δεν λέω καλά; (ποστ 20)

Ότι: το θέμα είναι το κόστος λιανικής έναντι της αντιλαμβανόμενης αξίας του μηχανήματος από τους μη άσχετους;
(και από όσους δεν ψωνίζουν φρου-φρου, αρώματα και 'λαμπιόνια' διαφόρων ειδών; και μετά κλαίνε και οδύρονται;
Ή πουλάνε το καλύτερο παγκοσμίως;)

Κουβέντα μου φαίνεται θέλεις και παραδείγματα.
(και δεν είχα -ούτε έχω- ούτε κατά διάνοια εσένα υπʼ όψη μου. πάντα γενικά μιλάω.)

Όσο για το υποκειμενικό και το αντικειμενικό (ωραία η καραμέλα -όχι από εσένα ή μόνο από εσένα- την λέω και εγώ από ευγένεια) είναι σαν να μου λές να επιλέξω μις Ελλάς μια εκατό+ κιλά ή την Τουίγκι. (ή μια στραπατσαρισμένη -πανάκριβη με αντικειμενικά δεδομένα- ασιάτισσα).

σ.σ. Να γιατί δεν θέλω να γράφω…
Άντε καλή σας νύχτα.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Είπα καληνύχτα.
εν πάσει περιπτώσει και κατʼ εξαίρεση.

-Πάλι μου επιτίθεσαι αναίτια και εκνευρίζεσαι..
Αυτό διέκρινες; ή μήπως σου απεύθυνα το λόγο πρώτος;
Πως διαστρεβλώνεις έτσι τα πράγματα;

-Ένα αστείο έκανα...
Βλέπεις δεν έχω χιούμορ για να το καταλάβω.

-Δύσκολες εποχές για αστεία...
Καθόλου δύσκολες! (δεν ξέρω για σένα…) απλώς, όπως σου είπα, μου λείπει το χιούμορ.
(όχι πάντα. ανάλογα με ποιόν μιλάω κα με ποιές συμπεριφορές)

Ξέρω ότι πολλοί θα μείνουν με τον καημό... Ασχέτως 'επαγγέλματος'... Σημείωσε την ημέρα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Συμφωνώ απολύτως, απλά επειδή μεγάλωσα με κάποιες αρχές ήθελα να είμαι ευγενικός, σίγουρα σου κάνει εντύπωση. :612:
Σίγουρα μου κάνει εντύπωση,επειδή η ευγένεια δεν πωλείται δεν μεταβιβάζεται και δεν είναι κληρονομικό χάρισμα.Είναι ζήτημα του πώς αποφασίζει να βλέπει κάποιος τα πράγματα.
http://www.bksv.com/
:612:
http://www.bksv.com/Products.aspx

Reaction score
0
@ diabolical

αλλοι εχουν διακρινει μια ταση επαρσης και αλαζονειας οταν γραφεις.

να πετας μπηχτες ? και μετα να λες " πλακα εκανα" και μετα παλι καρφι για δυσκολους καιρους ειναι δειγμα ευθυτητας ?

και δηλωντας ΜΗ αντιπροσωπος αυτοματα αποκτας τον χαρακτηρισμο του ειλικρινους ?

εγω θυμαμαι εδω μεσα κατι περι καμμενων κεραμικων και kharma ή κανω λαθος ? και μαλιστα το οτι αν εμπαινες στο μαγαζι με τα λεφτα σου παλι κωλοτουμπες θα εκανε ο αντιπροσωπος...

και αναρωτιεμαι στις τελευταιες σου αγγελιες πόσο ειλικρινης είσαι ?

και τελικα δεν καταλαβα που ακριβως ο ΜΦ δεν τα ελεγε σωστα ?

(ή μηπως ειμαι παπαγαλακι και εγω ?)

και αναρωτιεμαι αν ο ΜΦ εφερνε Tidal θα ερχοσουν σε αντιπαραθεση μαζι του ?

τελικα ποσο καθαρο κουτελο εχουμε ?

Reaction score
51

Θα παρακαλούσα λίγο χαμηλότερους τόνους! :126:
Είναι κρίμα να χρειάζεται να ξενυχτήσουμε για να ηρεμήσουμε τα πνεύματα......

Χρόνια πολλά!
Χριστός Ανέστη

Καλή συνέχεια σε όλους :107:

Reaction score
10
@ diabolical

αλλοι εχουν διακρινει μια ταση επαρσης και αλαζονειας οταν γραφεις.

να πετας μπηχτες ? και μετα να λες " πλακα εκανα" και μετα παλι καρφι για δυσκολους καιρους ειναι δειγμα ευθυτητας ?

και δηλωντας ΜΗ αντιπροσωπος αυτοματα αποκτας τον χαρακτηρισμο του ειλικρινους ?

εγω θυμαμαι εδω μεσα κατι περι καμμενων κεραμικων και kharma ή κανω λαθος ? και μαλιστα το οτι αν εμπαινες στο μαγαζι με τα λεφτα σου παλι κωλοτουμπες θα εκανε ο αντιπροσωπος...

και αναρωτιεμαι στις τελευταιες σου αγγελιες πόσο ειλικρινης είσαι ?

και τελικα δεν καταλαβα που ακριβως ο ΜΦ δεν τα ελεγε σωστα ?

(ή μηπως ειμαι παπαγαλακι και εγω ?)

και αναρωτιεμαι αν ο ΜΦ εφερνε Tidal θα ερχοσουν σε αντιπαραθεση μαζι του ?

τελικα ποσο καθαρο κουτελο εχουμε ?

Τόσες ασυναρτησίες (παραλήρημα) σε μία παράγραφο είχα καιρό να διαβάσω..Πονάει η αλήθεια ε? :142:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Τόσες ασυναρτησίες (παραλήρημα) σε μία παράγραφο είχα καιρό να διαβάσω..Πονάει η αλήθεια ε? :142:

Για την ηρεμία όλων μας, μπορείτε να συμπεριφερθείτε σαν ενήλικες ή πρέπει να αρχίσουμε να τραβάμε αυτάκια? :121:

Σας ζητώ, για τελευταία φορά, να γράφετε δείχνοντας σεβασμό στον συνομιλητή σας και πρωτίστως στον εαυτό σας.

Ευχαριστώ!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Επί του θέματος, μερικές παρατηρήσεις, σε συνδυασμό με το ρηβιού της συγκεκριμένης συσκευής. Καθόμουν χτες και αναρωτιόμουν, αν αξίζει τον κόπο να ξαναγίνω κακός και να αρχίσω πάλι τους χαρακτηρισμούς, και μετά να είμαι εγώ ο κακός και ο φταίχτης. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι πίνει και τι καπνίζει, αλλά αυτό το άτομο που υπογράφει το συγκεκριμένο ρηβιού, έχει ελάχιστη σχέση με το hi-fi. Βασικά, δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν έχει σχέση με το hi end, αποφασίστε εσείς – τη δική μου άποψη για το high end την ξέρετε.

1ον. Αναφέρει αυτολεξί αυτός ο απερίγραπτος ότι «The VT-01 is definitely a minimalist line stage. (…)» Αυτό που μπορεί να δει καθένας στην εικόνα που δημοσιεύεται είναι, πως αυτή η συσκευή έχει μέσα της τέσσερις διπλοτριόδους, δηλαδή οκτώ λάμπες, μόνο και μόνο για να ενισχύσει το σήμα δύο καναλιών. Έχει, δηλαδή, τέσσερις λάμπες ανά κανάλι. Όπως και να το πάρουμε, όσο δύσπιστος κακός να είμαι εγώ, όσο κακό vibe και να έχω, αυτό το πράμα μόνο minimalist line stage δεν είναι. Αν ήταν μινιμαλιστικό, θα είχε μία διπλοτρίοδο ανά κανάλι, δηλαδή δύο λάμπες, για να γίνει η δουλειά σωστά. Ούτε λιγότερες, ούτε περισσότερες. Αυτό το πράμα έχει τις διπλάσιες. Μπορεί να παίζει καλά – δεν ξέρω, μπορεί να παίζει παπάδες, ενδεχομένως και αρχιμανδρίτες, ή ακόμα και πατριάρχες, αλλά μινιμαλιστικό δεν είναι – κι αυτό δεν είναι άποψη. Είναι η πραγματικότητα. Πάει και τελείωσε. Εκτός αν βαφτίζουμε ό,τι θέλουμε όπως θέλουμε, επειδή έτσι μας την κάρφωσε.

2ον και σημαντικότερον. Γράφει ο εν λόγω φωστήρας – τρομάρα του - ότι, «The VT-01 doesn’t invert phase, so you don’t have to fool around with reversing the polarity of your speaker connections, as you do with line stages that do invert phase.» Μάλιστα! Δηλαδή, αν ο προενισχυτής είναι αναστρέφων, τότε πρέπει να τρέξουμε πανικόβλητοι να αλλάξουμε τη σύνδεση των ηχείων, προφανώς για να μη μας ξεφύγουν οι «χροιές» του και δεν ξέρω τι άλλο, και τι θα απογίνουμε μετά. Μόνο που ο φωστήρας δεν λαμβάνει υπ’ όψιν – διότι προφανέστατα δεν ξέρει, έχει πλήρη άγνοια, και, φυσικά, δεν πληροφορεί τον αναγνώστη, πως εκτός του προενισχυτή, αναστρέφων ενδέχεται να είναι και ο τελικός, ή ακόμη και κάποια άλλη συσκευή που παρεμβάλλεται στην αλυσίδα, όπως κάποιο phono, ή ακόμα και κάποιο λαμπάτο buffer που κάποιος μπορεί να έχει συνδέσει στην έξοδο του cd player. Επομένως, εάν τύχει, στην αλυσίδα να λειτουργούν δύο, ή τέσσερα, ή έξι, κ.ο.κ., αναστρέφοντα κυκλώματα, τότε το τελικό σήμα που πάει στα ηχεία δεν είναι ανεστραμμένο.

Θα μπορούσε εδώ να αναρωτηθεί κάποιος, κι αν το σήμα φτάσει στα ηχεία είναι ανεστραμμένο; Τότε τί κάνουμε; Τίποτα! Δεν έχει καμιά σημασία αν το σήμα φθάνει στα ηχεία ανεστραμμένο ή όχι, και ούτε χάνεται το παραμικρό από την ποιότητα ήχου εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, και ούτε μπορείτε να το καταλάβετε. Αν έχετε κάποια αμφιβολία επ’ αυτού, ευχαρίστως να κάνουμε μια online δοκιμή, ή κάντε και μια δοκιμή μόνοι σας, αλλά χωρίς να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Εμένα κοροϊδέψτε με όσο θέλετε. Τον εαυτό σας όμως;

Σημασία έχει, να είναι όλα τα κανάλια συμφασικά μεταξύ τους, ώστε να διατηρείται η ορθή ηχητική αντίληψη που επεδίωξε ο παραγωγός ή ο σκηνοθέτης. Μην επιτρέπετε στους άσχετους να σας παραπλανούν.

3ον, έχω και μια πρακτική απορία. Αυτή η συσκευή, έτσι όπως δόθηκε για δοκιμή, δεν φέρει επάνω της καμιά στάμπα ασφαλείας, τη στιγμή που για την αμερικανική και καναδική αγορά θα έπρεπε να έχει εγκριθεί από την UL, χώρια που σε τέτοιο τιμολογιακό επίπεδο θα ώφειλε να φέρει και προαιρετική στάμπα ασφαλείας από το TUV, ή κάποιον άλλο, ανεξάρτητο οργανισμό. Οι ίδιες φωτό δημοσιεύονται και στο site του κατασκευαστή. Πώς είναι δυνατό να πωλείται στην αμερικανική αγορά; Ή μήπως δεν είναι έτσι; Μήπως κάνω λάθος;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

Καθόμουν χτες και αναρωτιόμουν, αν αξίζει τον κόπο να ξαναγίνω κακός και να αρχίσω πάλι τους χαρακτηρισμούς, και μετά να είμαι εγώ ο κακός και ο φταίχτης.
Να σου απαντήσω ειλικρινά: ΝΑΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Διότι η εν λόγω συσκευή πουλιέται στα $4695 USD ενώ θα έπρεπε να πουλιέται στα $469,5 USD (ούτε καν $470 USD).

Αλλά, επειδή ακριβώς πουλιέται στα $4695 USD, όλες οι κριτικές θα είναι γλαφυρέστατες και γλυκύτατες, ενώ αν πουλιότανε στα $469 USD θα το περνούσαν για ένα ακόμα μηχανάκι της "σειράς" και θα το σύγκριναν με τα κινέζικα "αντιπαλάκια" του.

Κι εσύ βρε Κόγια μου, αν φτιάξεις ένα ανάλογο μηχάνημα, που θα έπρεπε να το πουλάς 450 ευρώ, να ξέρεις ότι θα πάρει εξαιρετικές κριτικές σε παγκόσμια κλίμακα ΜΟΝΟ αν το βγάλεις στην αγορά στα 4500 ευρώ. Όσο πιο άδειο το κουτί, τόσο πιο μινιμαλιστικό και πιούρ και αγνό παρθένο μαλλί θα είναι για όλους, τόσο θα το εκθειάζουν περισσότερο. :126:

Βλέπε, και παίρνε ...μαθήματα περί ...Dumbing sfactor! (κλόπι-ράιτ μπάι μπούτιας...) :143::138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Ρε συ Κωστάκη, ας μη μπούμε στο τριπάκι της τιμής. Κι εγώ σου λέω πως καλά έκανε και τον τιμολόγησε στα τεσσεράμισυ χιλιάρικα. Αν τον έβγαζε στην αγορά με τιμή 1000$, το μηχανάκι θα πήγαινε άπατο, μάτσο με τους υπόλοιπους προενισχυτές του χιλιάρικου. Θα ήταν ποτέ δυνατό να παίζει τόσο καλά; Αφού βλέπεις πώς διαλέγει ο κόσμος.

Το πρόβλημά μου είναι ότι κάθομαι να διαβάσω κανένα ρηβιού, και τραβάω τα μαλλιά μου. Δηλαδή, επειδής έτυχε να μη έχω χάσει τα μαλλιά μου μέχρι σήμερα, πρέπει σώνει και καλά να τα τραβάω;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

Εσύ φταίς ρε, που κάθεσαι και διαβάζεις ριβιούς όπου νά'ναι! Αφού ξέρεις τι παίζει....

Τό'κανα κι εγώ και γι'αυτό καράφλιασα. Πλέον, μόνο κανά μάστορα σένιο και μόρτη σα το Σταματάκο διαβάζω με προσοχή. Στα υπόλοιπα, κοιτώ τις εικόνες, σα να βλέπω λούκι λουκ ένα πράμα...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

πάω σχετικά αργά στο γραφείο -δεν μοιράζω γάλα- και -που και που- μπαίνει και κανένας άνθρωπος.

diabolical 26.
- Δεν το διέκρινα μόνο εγώ, αλλά και άλλοι.

Γιατί δεν γράφουν; ντρέπονται;
(για το κλείσιμο του ματιού έχω ξαναπεί -γενικά- ότι μπορεί να αφήσει κουσούρι.)

Θα μπορούσα να επιχειρηματολογήσω για κούτελο καθαρό και δεν είμαι εγώ ο αντιπρόσωπος αλλά δεν με ενδιαφέρει.
(πάντως, και γενικά, καμιά φορά τα παπαγαλάκια, ή έστω η άγνοια, είναι χειρότεροι από τους αντιπρόσωπους)

Πάω λοιπόν εκεί που με ενδιαφέρει προσωπικά.
(επειδή φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε μένα.)

diabolical 32.
- Tην επόμενη φορά δε, που θα αναφερθούν αναλήθειες για το άτομό μου...
Ποιά ήταν η αναλήθεια που είπα εγώ; Ανέφερε μία!

*[σου έχω στείλει ποτέ pmή ή sms για να αγοράσεις; (ή σε κανέναν άλλον; -να βγεί να το πεί!) ήμουν άψογος στην συναλλαγή μου μαζί σου; -όπως και σε οποιονδήποτε άλλον- (αντίθετα εσύ δεν ήσουν αφού μου απέκρυψες ότι τα μεγάφωνα των kharma είχαν αντικατασταθεί. και δεν σου έκανα θέμα./αυτό περί αντιπροσώπων, ιδιωτών, κούτελα, κ.λπ.), προσπάθησα να βοηθήσω με τις σωστές και ειλικρινείς πληροφορίες στους υποψήφιους αγοραστές των Sarastro σου; /κ.α πολλά]

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Το γεγονος οτι 2 καλοι μου φιλοι εχουν μπει σε διαδικασια δημοσιων αντεγκλησεων με στενοχωρει. Καλυτερα να το λυσετε μεταξυ σας. Εαν ομως εχετε παραπονα ο ενας απο τον αλλον οι και οι δυο, και πιστευτε οτι ολα πρεπει να ειπωθουν δημοσια, τοτε καλο θα ηταν να ξεκαθαρισει το τοπιο με συγκεκριμενα στοιχεια και απο τις 2 πλευρες. Συγγνωμη για την παρεμβαση.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Το γεγονος οτι 2 καλοι μου φιλοι εχουν μπει σε διαδικασια δημοσιων αντεγκλησεων με στενοχωρει. Καλυτερα να το λυσετε μεταξυ σας. Εαν ομως εχετε παραπονα ο ενας απο τον αλλον οι και οι δυο, και πιστευτε οτι ολα πρεπει να ειπωθουν δημοσια, τοτε καλο θα ηταν να ξεκαθαρισει το τοπιο με συγκεκριμενα στοιχεια και απο τις 2 πλευρες. Συγγνωμη για την παρεμβαση.
μπορουμε να ηρεμισουμε και να επιστρεψουμε στο κυριως θεμα μας κυριοι?:122:

Reaction score
10
Επειδή το πληκτρολόγιο δημιουργεί πολλές φορές παρεξηγήσεις και ο καθένας λαμβάνει τα γραφόμενα του άλλου κατά το δοκούν και εγώ δεν ήθελα να στεναχωρηθεί ο Μιχάλης (στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι και εγώ) θα παρακαλέσω το Νίκο Τσαρουχά να σβήσει τα μηνύματά μου (24, 26, 41) από το συγκεκριμένο θέμα.

Ευχαριστώ και ελπίζω αυτή η παρεξήγηση να λήξει εδώ.

Υ.Γ. Άλλωστε ο σκοπός που μπαίνουμε στα forum είναι για να περάσουμε καλά και όχι να χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Έλα μωρέ, αφού ούτε εσύ είσαι τέτοιος άνθρωπος, ούτε ο Μιχάλης. Άστο, πάει πέρασε. Σβησίματα και τί άλλο, σιγά τώρα... Καλά δε λέω;

Reaction score
777
Χωρίς να διαφωνώ για την μάλλον κακή ποιότητα του μηχανήματος(αφού δέν ξέρω ας συμφωνήσω)...
το καλό πώς πάει?με το κιλό?

έχουμε καταλάβει οτι η σχεδίαση ενός ηλεκτρονικού εξαρτήματος έχει ελάχιστο κόστος παραγωγής και τιμολογείται καθαρά ως υπηρεσία?Ή τελικά δέν έχουμε καταλάβει οτι οι υπηρεσίες χρεώνονται?Γιατί πράγματι με το μάτι το συγκεκριμένο μηχάνημα μου θυμίζει κάτι κιτάκια που πουλιόνται στο ebay.Στην πράξη όμως και αυτό

μου θυμίζει την ψηστιέρα που έχουν στην πίτα του παππού αλλα...δέν...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Μετά την εξέλιξη αυτή δεν υπάρχει λόγος να υφίστανται μερικές φράσεις ή παράγραφοι στα ποστ μου και θα ζητήσω αύριο από τον Νίκο (Τσαρουχά) να τις σβήσει.

Καληνύχτα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON