Benchmark DAC...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καφάτε δεν ξηγιέσαι καθόλου καλά.
Πάνω που πάμε να βρούμε τον δρόμο μας, πετάς μια χειροβομβίδα και φεύγεις με ελαφρά :wink:

Λέγε τώρα τι παίζει με τα stello :twisted:

Θα ήταν καλό να αντιπαραθέσουμε το benchmark για το οποίο όλοι χαρακώνονται με άλλα όπως πχ το stello. Αρκεί να μας το δανείσει και να παραστεί φυσικά και ο Δημήτρης.
- Ένα πουλάκι μου είπε ότι σύντομα ο μεσιέ Μπλάτσιος θα έχει και το μπεριγκέρι :wink:

Ρε συ Gio κανόνισέ μας καμιά κόντρα! Παιδιά είμαστε να μάθουμε θέλουμε. :(

Όλο στα μουλωχτά μου είστε :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πατε να βγαλετε λαβρακι ε?

Ρε σεις δεν ξερω τιποτα παραπανω απο εσας.
Απλα εστειλα στην εταιρεια ενα email σχετικα με την διαθεση των προιοντων στην Ελλαδα και μου απαντησαν πως υπαρχει ηδη αντιπροσωπος και μαλιστα θα εχει την πρωτη παραγγελια του εντος των ημερων.

Ποιος, που, τι, κλπ δεν γνωριζω! :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αληθεια ρε!

Υποθετω πως συντομα θα μαθουμε τον εισαγωγεα ειτε απο δελτια τυπου, ειτε εαν εχει την καλωσυνη να μας το ανακοινωσει εδω μεσα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
ας περιμένουμε λοιπόν...

Προς πληροφόρηση η Stello έχει ένα προενισχυτή με ενσωματομένο dac που έχει κάψει καρδιές. Μέχρι και οι ’γγλοι του HiFi Choice αναγκάστηκαν να το παραδεχτούν...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Δέστε τα reviews (τα περισσότερα είναι για το DAC-προενισχυτή DP200) . Τιμή στις ΗΠΑ $2500, ενώ στην Αγγλία μαζί με τον στερεοφονικό τελικό S200 κοστίζει 1495 λίρες (περίπου 2200€).

Reaction score
1
Μετά την έκθεση του Μονάχου, στην οποία θα παραβρεθώ για λογαριασμό του περιοδικού, θα φροντίσω να ζητήσω το Benchmark από τον κύριο Ζαφειρόπουλο, για μια in depth δοκιμή.

Ωστόσο, αν μέχρι τότε έχει φροντίσει κάποιος από τους Έλληνες αντιπροσώπους να φέρει έστω ένα δείγμα από το Stello, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάναμε και ένα συγκριτικό με το πολυαγαπημένο μου giant killer.

Αντρέα (Καφάτο) τρελό αγόρι τι θα γίνει, θα οργανώσεις τίποτα καλώ στον τέταρτο όροφο;;; :wink:

Reaction score
1
Έτσι όπως το έθεσες, εγώ καταλαβαίνω ότι δεσμεύεσαι να μου φέρεις δύο γυναίκες για συγκριτικό στον τέταρτο όροφο. :D Μήπως έχω κάπου λάθος;;; :roll:

Ας μας πουν και τα παιδιά πως εξέλαβαν την δήλωση σου και αν τελικά συμφωνήσουν με εμένα, δεν ξέρω τι θα κάνεις, εγώ θέλω δύο γυναίκες για συγκριτικό. :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καφάτε αυτή είναι πρόκληση!

Δε μου λέτε θα έχετε και μετρητικά όργανα στο συγκριτικό? :lol: :lol:

Reaction score
1
Μπα. Τίποτα κάμερες σκέφτομαι να φέρω, μήπως γυρίσουμε καμία ταινιούλα και βγάλουμε τα σπασμένα.

Πάντως brother, από ότι βλέπω συμφωνείς και εσύ με τον τρόπο που εξέλαβα το μήνυμα του Αντρέα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι απλά συμφωνώ Νικόλα...
Θέλω να είμαι και κριτική επιτροπή! :lol:

Σφυράτε και κατέβηκα σε dt! :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.754
Members