Benq 7700...ok!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις παρελαβα την νεα φουρνια Benq 7700 με το νεο firmware.
O προβολεας δεν εχει πλεον το προβλημα στην component οπως αυτο εχει περιγραφει στο http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5379

Για να λυσετε το προβλημα κανετε τα ακολουθα:
Πατε στο menu
επιλεγετε set up
επιλεγετε black level
αλλαζετε την τιμη του ire , απο 7,5 σε 0

Η επιμαχη σκηνη στο Hero ειναι πλεον ορατη διχως την παραμικρη ελλειψη πληροφοριας.

Νομιζω πως απο την πλευρα μου(καθως και απο την πλευρα των αλλων συμμετασχοντων στο Τριτο Μακρυ Τεστ) καναμε αυτο που επρεπε λεγοντας την μονη αληθεια.
Αντιμετωπισαμε αμφισβητηση και χλευη.
Απο εμας πηρατε την ολοκληρωμενη εικονα και ετσι θα συνεχισει να γινεται μεχρι να αναγκαστουν να το παραδεχτουν ολοι.
Το μονο μου παραπανο ειναι πως σε αυτη την χωρα η φραση "ειχαν δικαιο" ειναι πολυ δυσκολο να ειπωθει.
Μα τοσο δυσκολο ειναι? :(

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Το μονο μου παραπανο ειναι πως σε αυτη την χωρα η φραση "ειχαν δικαιο" ειναι πολυ δυσκολο να ειπωθει.
Μα τοσο δυσκολο ειναι?
C'est la vie mon amie, c'est la vie :cry:

Reaction score
0
Και για τους κατόχους της πρώτης έκδοσης θα υπάρξει αναβάθμιση του Firmware περιμένουμε από την BenQ να μας ενημερώσει για την διαδικασία.

Reaction score
453
Παράξενο που έβγαλε νέο firmware.
Αφού το μηχάνημα έπαιζε άψογα από την component κι εμείς θέλαμε να το σαμποτάρουμε. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Σοβαρά τώρα, να πω ένα μπράβο στην benq που είδε όντως το πρόβλημα (γιατί πολλοί εθελοτυφλούν) και το διόρθωσε τόσο σύντομα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και για τους κατόχους της πρώτης έκδοσης θα υπάρξει αναβάθμιση του Firmware περιμένουμε από την BenQ να μας ενημερώσει για την διαδικασία.
Η λιτη μεν, ουσιαστικη δε αναφορα του ιδιοκτητη της BSI ειναι ολα τα χρηματα για οσους ξερουν να διαβαζουν αναμεσα απο τις γραμμες.

Σαν AVSite εμεις θα υποστηριζουμε παρομοιες προσπαθειες οι οποιες τελικα θα μας εξισωσουν, στον τομεα των υπηρεσιων A/V με τον υπολοιπο κοσμο.

Απο την αλλη θα συνεχισουμε να λεμε τα καλα και τα στραβα καθε φορα που κρινουμε εναν βιντεοπροβολεα η μια συσκευη ηχητικης αναπαραγωγης(εκει να δειτε που θα φτασουμε συντομα!).Περα απο φιλιες και συμπαθειες θα συνεχισουμε να ειμαστε αντικειμενικοι.Τα υπολοιπα τα αφηνουμε σε οσους κρινουν εναν βιντεοπροβολεα διχως να τον εχουν δει ποτε!

Και θα τελειωσω λεγοντας σας κατι off the record.
Την στιγμη της ανακοινωσης των αποτελεσματων του Τριτου Τεστ και ενω ειχε ηδη...ξεσπασει η μπορα , μου τηλεφωνησε ο Βαγγελης.
"Ρε συ Ανδρεα", μου ειπε "μηπως καναμε καπου λαθος?"
"Μηπως εφταιγαν τα καλωδια , το DVD player , κατι τελος παντων?"
"Δεν μπορει τετοια μανια , τετοιο μενος, μηπως μας ξεφυγε κατι που αυτοι ειδαν?"
Τον καθησυχασα , αν και ειχα ανησυχησει και εγω μεσα μου , παροτι ειχα δοκιμασει τα παντα με διαφορετικους συνδυασμους.
Βλεπετε δεν ειναι λιγο να παιρνεις την ευθυνη του πρωτου που θα ανακοινωσει κατι.Ειδικα οταν δεν εχει αναφερθει κατι παρομοιο στο εξωτερικο.
Παντα κατι θα σε τρωει μηπως και αμελησες κατι , ειδικα οταν βλεπεις τετοια αντιδραση.

Τελος καλο ομως , ολα καλα.Προβλημα δεν υπαρχει πλεον , η αντιπροσωπεια αντεδρασε αστραπιαια και ο βιντεοπροβολεας ανεβηκε στην συνειδηση μας ως αδιαμφισβητητος νικητης στην σχεση ποιοτητας/τιμης.

Απο αυτη την ιστορια ομως ελπιζω πως θα μεινει σε ολους σας κατι...
Τωρα τι θα ειναι αυτο, ας κριθει απο εσας....
:wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος να γράψω, αλλά θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι.

Θεωρώ απολύτως λογικό, το ότι δεχόμαστε και θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε έντονη κριτική. Είναι προφανές ότι όταν είσαι ο πρώτος που τεστάρει τον 7700, ο πρώτος που ακούει τα διαμάντια, ο πρώτος που...., όλοι ασχολούνται μαζί σου. Είναι καλό αυτό.

Είναι κακό όμως ότι κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πέραν από τις πρωτιές εδώ μέσα, ξέρουμε τι λέμε, αλλά κυρίως ξέρουμε πως το λέμε. Από την μικρή μου εμπειρία σε διαδικτυακές κοινότητες, παρατηρώ ότι όσοι έχουν πραγματικές γνώσεις και σωστές απόψεις επί διαφόρων θεμάτων, ποτέ μα ποτέ δεν είναι απόλυτοι και δεν το παίζουν ξερόλες. Όσοι διαφωνούν δεν είναι παλιοχαρακτήρες. Όσοι διαφωνούν με άσχημο τρόπο όμως, απλά για να διαφωνήσουν, είναι 100% σίγουρο ότι κάνουν λάθος. Επειδή παρακολούθησα το τι γράφτηκε για το συγκεκριμένο θέμα, θα πω ότι αυτοί που ξέρουν - είδαν, συμφώνησαν με τα δικά μας - σας συμπεράσματα απο το τεστ, φυσικά πριν βγει το νέο firmware. Οι υπόλοιποι διαφώνησαν εντόνως, είπαν και πράγματα που δεν έπρεπε και τώρα απλά δεν ασχολούνται με το θέμα. Γκουρούδες με παρουσία σε φόρα καμιά 4-5 χρόνια, το μόνο που προσέφεραν είναι έναν ωραίο καυγά για να περάσει η ώρα. Αυτή είναι η προσφορά τους.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα γι αυτούς. Πλέον δεν είναι μόνοι τους. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί και.... να διαβάζουν AVSite.

Πρέπει να σημειώσω κι εγώ ότι η αντίδραση του κου Βεζυργιάννη και της BSI ήταν αστραπιαία. Σε άλλα προϊόντα μπορεί να περιμέναμε και κανα εξάμηνο.... Μπράβο τους.

---

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος να γράψω, αλλά θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι.

Θεωρώ απολύτως λογικό, το ότι δεχόμαστε και θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε έντονη κριτική. Είναι προφανές ότι όταν είσαι ο πρώτος που τεστάρει τον 7700, ο πρώτος που ακούει τα διαμάντια, ο πρώτος που...., όλοι ασχολούνται μαζί σου. Είναι καλό αυτό.

Είναι κακό όμως ότι κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πέραν από τις πρωτιές εδώ μέσα, ξέρουμε τι λέμε, αλλά κυρίως ξέρουμε πως το λέμε. Από την μικρή μου εμπειρία σε διαδικτυακές κοινότητες, παρατηρώ ότι όσοι έχουν πραγματικές γνώσεις και σωστές απόψεις επί διαφόρων θεμάτων, ποτέ μα ποτέ δεν είναι απόλυτοι και δεν το παίζουν ξερόλες. Όσοι διαφωνούν δεν είναι παλιοχαρακτήρες. Όσοι διαφωνούν με άσχημο τρόπο όμως, απλά για να διαφωνήσουν, είναι 100% σίγουρο ότι κάνουν λάθος. Επειδή παρακολούθησα το τι γράφτηκε για το συγκεκριμένο θέμα, θα πω ότι αυτοί που ξέρουν - είδαν, συμφώνησαν με τα δικά μας - σας συμπεράσματα απο το τεστ, φυσικά πριν βγει το νέο firmware. Οι υπόλοιποι διαφώνησαν εντόνως, είπαν και πράγματα που δεν έπρεπε και τώρα απλά δεν ασχολούνται με το θέμα. Γκουρούδες με παρουσία σε φόρα καμιά 4-5 χρόνια, το μόνο που προσέφεραν είναι έναν ωραίο καυγά για να περάσει η ώρα. Αυτή είναι η προσφορά τους.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα γι αυτούς. Πλέον δεν είναι μόνοι τους. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί και.... να διαβάζουν AVSite.

Πρέπει να σημειώσω κι εγώ ότι η αντίδραση του κου Βεζυργιάννη και της BSI ήταν αστραπιαία. Σε άλλα προϊόντα μπορεί να περιμέναμε και κανα εξάμηνο.... Μπράβο τους.

---
Πολύ σημαντική αυτή η τοποθέτηση του Νίκου. Κυρίως γιατί είναι "ήπιων τόνων". Νομίζω ότι κάποιοι από τους πρωτεργάτες της παρουσίασης του συγκεκριμένου προβολέα θα είχαν κάθε δικαίωμα και λόγο σήμερα να αισθάνονται όχι μόνο δικαιωμένοι αλλά και νευριασμένοι! Θα είχαν το δικαίωμα να γράψουν πολύ καυστικά σχόλια και δεν θα τους έδινε κανείς άδικο.

Φυσικά τα σχόλια αυτά δεν θα αφορούσαν την εταιρία BSI την οποία πιστεύω βοήθησε η δική μας κριτική στον προβολέα γιατί το λιγότερο φάνηκε η άμεση αντίδρασή της και έτσι απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο σέβεται τον καταναλωτή.

Τα σχόλια όμως άξιζε να τα ακούσουν όσοι αμφισβήτησαν τις ικανότητες και κυρίως τις προθέσεις των ανθρώπων που παρουσίασαν τον προβολέα. Αλήθεια όλοι αυτοί πως αισθάνονται τώρα; Θα ήθελα πολύ να μάθω μιας και έχουν ονοματεπώνυμο αλλά αμφιβάλω αν έχουν πια την αξιοπιστία του "γκουρού" που ενδεχομένως διέθεταν σε κάποιους κύκλους...

Βέβαια υπάρχει πάντα και το γνωστό ρητό για τους αήτητους!!!

:lol: :lol: :lol:

Δεν θέλω να γράψω επί της ουσίας για την δικαίωση του avsite στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το μόνο που πρέπει να πούμε είναι ότι σε οτιδήποτε κάνουμε από εδώ και πέρα χρειάζεται να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί επίμονοι και αντικειμενικοί γιατί έχουμε ανεβάσει τον πήχυ πάρα πολύ ψηλά και δεν μπορούμε να αποητεύσουμε ούτε στιγμή τα μέλη μας αλλά και τους ακόμα περισσότερους φίλους που μας παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή καθημερινά!

Reaction score
51
Να σας πω κάτι απλά και ξάστερα!
Όταν έγινε η παρουσίαση και τα αποτελέσματα βγήκαν στον αέρα, απλά τα θεώρησα δεδομένα.
Ούτε καν μπήκα στην διαδικασία να ψάξω ή απλά να αναρωτηθώ γιατί υπήρξαν τα σχόλια περί component του BenQ.
Απ' την στιγμή που αυτά είδαν τα έμπειρα μάτια των παιδιών απλά τα κράτησα στο μυαλό μου και......αυτό ήταν.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση όλων των παιδιών εδώ μέσα, και τελικά αποδεικνύεται ότι πολύ καλά κάνω!

Μπράβο που είχατε το θάρρος της αλήθειας....... :D :D :D
Και βέβαια μπράβο στην BSI που κινήθηκε άμεσα! :D :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members