benq w 1070

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

καλησπερα και απο εμενα
Χθες παρέλαβα και εγω τον 1070
ευτυχώς απο ελληνικό μαγαζί γιατί οταν τον τοποθέτησα διαπίστωσα οτι τα πανελ του δεν είχαν καλη σύγκλιση με αποτέλεσμα η μιση οθονη να δείχνει θολά. Ευτυχώς εγινε άμεση αντικατάσταση με ενα καινούργιο.
Εχω ομως μια απορία.
Ενω στον προηγούμενο 3Δ που ειχα (εναν acer και εναν benq 703) μπορούσα να ενεργοποιήσω το 3d απο το μενου σε αυτον δεν μπορώ με τιποτα.
Μήπως πρέπει να λάβει σήμα πρώτα απο τα γυαλια για να ενεργοποιηθεί? γυαλιά δεν εχω παραλάβει ακομα οπότε αν εχει κάποιο ελάττωμα να το προλάβω. Στους άλλους 2 που ειχα, ανεξάρτητα απο το αν είχες η οχι γυαλιά, ενεργοποιούσες απο το μενου το 3D
Ευχαριστώ.
Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, νομίζω ότι στο 3D μπορείς να επέμβεις μόνο όταν δέχεται 3D σήμα.

Reaction score
2
Απάντηση: benq w 1070

Το γνωρίζεις ότι δεν δέχεται 3δ σήμα 1080p και πρέπει να ρυθμίσεις την έξοδο της εικόνας σε 1080i?

Reaction score
8

Γεια σας και απο μενα.
τον έχω και εγώ στα χερια μου ακόμα είναι στο κουτί του...θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει επειδή έχω πάρει πανί 136" αν θέλω να τον βάλω στο ταβάνι ποσο ψιλά πρέπει να είναι από το πάτωμα?
το άλλο μου ερώτημα είναι επειδή με βολεύει να βάλω ραφάκι ψιλά (αντί βάση και να κρέμεται ανάποδα) ,υπάρχει προβλημα να κάθεται κανονικά πάνω στο ράφι?η θα έχω μεγάλη απόκλιση?

Reaction score
13

Τελικά από χτες και εγώ είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου προβολέα! Με μισή ώρα που είδα αφού τον έστησα πρόχειρα να απεικονίζει στον τοίχο μπορώ να πω οτι με καλύπτε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και οτι βλέπω ελάχιστο rainbow σε μία εικόνα των 120'' περίπου! Θέλει όμως πανί για να μπορέσει να δείξει έτσι όπως τον είδα στην AVART! Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις μελλοντικά!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Re: Απάντηση: benq w 1070

Γεια σας και απο μενα.
τον έχω και εγώ στα χερια μου ακόμα είναι στο κουτί του...θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει επειδή έχω πάρει πανί 136" αν θέλω να τον βάλω στο ταβάνι ποσο ψιλά πρέπει να είναι από το πάτωμα?
το άλλο μου ερώτημα είναι επειδή με βολεύει να βάλω ραφάκι ψιλά (αντί βάση και να κρέμεται ανάποδα) ,υπάρχει προβλημα να κάθεται κανονικά πάνω στο ράφι?η θα έχω μεγάλη απόκλιση?
Καλησπέρα, αν θυμάμαι καλά ο benq έχει μόνο κάθετο lens shift και μάλιστα 110%, οπότε το ράφι είναι η πιο δύσκολη επιλογή. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι πόσο πιο ψηλά ή πιο χαμηλά είναι ο φακός απ' την αρχή ή το τέλος αντίστοιχα της ωφέλιμης επιφάνειας της οθόνης σου.

Reaction score
8

κώστα σε ευχαριστούμε.δοκίμασα πρώτη φορα σήμερα τον προβολέα στα κλεφτά γιατί δεν είχα χρόνο πάνω σε mpez προς καφέ τοίχο..μου άφησε καλές εντυπώσεις..αν και ακατάλληλος ο τοιχος με αυτό το χρώμα (το πανί είναι έτοιμο προς τοποθέτηση)το "μαυροτου" έκανε άμεσος αισθητή την παρουσία του
αν και ένα αρνητικό που είδα σε πρώτη φάση ήταν το τηλεχειριστήριο που δεν έχει φωτισμό..ένα άλλο είναι ότι περίμενανα βρω έστω ένα ζευγάρι γυαλιά για το 3d αλλα μπα...
Τώρα πρέπει να πάρουμε γυαλιά benq η και άλλες μάρκες μας καλύπτουν?γιατί μπήκα μια βόλτα στο internet και ida διαφορα..οποιος ξέρει ας προτείνει κάτι.

Reaction score
19

για μενα ψαξε και βρες τα benq,εγω αυτα εχω παρει απο Γερμανια και αξιζουν

Reaction score
13

καλοριζκα τα προβολια και στους δυο.....
Ευχαριστούμε!
Και εγώ με αυτά που διαβάζω εχω μπει τωρα στον πειρασμό για 3D γυαλιά! Αυτές τις δύο μέρες είμαι στο ψαξιμο για κάτι καλό αλλά ταυτοχρονα φθηνό! Τα γνήσια είναι λιγακι ακριβα σε σχεση με τα κινέζικα τρίτων κατασκευαστών αλλά λένε ότι είναι τα καλύτερα σε απόδοση....

Reaction score
13

για μενα ψαξε και βρες τα benq,εγω αυτα εχω παρει απο Γερμανια και αξιζουν

Φίλε πόσο σου κόστισε η αγορά συνολικά;
Ποιο μοντέλο είναι από τα παρακάτω;

Benq 5J.J3925.001 (rechargeable)
Benq 5J.J7K25.001 "D3" (non-rechargeable)

Λένε ότι πολύ καλά είναι τα δεύτερα.

Reaction score
19

εχω παρει τα Benq 5J.J7K25.001 "D3" (non-rechargeable) απο Γερμανια μου κοστισαν 127 ευρο με μεταφορικα και αντικαταβολη(εχουν 79 ευρο)
http://www.alternate.de/html/product/BenQ/3D_Shutterbrille/1060573/?tk=10&lk=8098
ειναι οντως πολυ καλα,αγορασα και 15 μπαταριες CR2032 και ειμαι κομπλε

Reaction score
13

Και ένα χρήσιμο link για τον υπολογισμό της διάστασης της οθόνης του προβολέα μας (υπάρχει μεγάλη γκάμα από μάρκες και μοντέλα προβολέων) καθώς και της απόστασης αυτού από την οθόνη!

http://www.projectorcentral.com/BenQ-W1070-projection-calculator-pro.htm

Reaction score
15.548

ευχαριστουμε....

τσεκαρες μηπως αν ισχυει ο υπολογισμος με τον benq-οθονη σου ?

Reaction score
13

Παρακαλώ.
Όχι διότι δεν έχω οθόνη. Αυτό το link το βρήκα τυχαία σήμερα. Αλλά θα το χρησιμοποιήσω διότι σκέφτομαι να φτιάξω μία οθόνη σταθερή DIY από ύφασμα ή να πάρω ξύλινη επιφάνεια και να την βάψω.

Reaction score
15.548

review

ωραια γραφικα ....βεβαια δεν απεικονιζουν αυτα που μετρησαν,ομως ειναι ομορφα ετσι οπως τα δειχνουν...

και οπως θα διαβασετε χειροτερος ενος sxrd σε ομοιομορφια φωτεινοτητας...!!!!!

9% sony εναντι 20% benq

Reaction score
22
Απο (τις πολλες) αναφορες κατόχων που εχω διαβάσει, δεν υφισταται προβλημα ανομοιομορφιας στον W1070

Reaction score
15.548

εχουν κανει μετρησεις και εβγαλαν αυτο το συμπερασμα ?

η ανομοιομορφια φωτεινοτητας ειναι μια παραμετρος της εικονας η οποια μπορει να σε ξεγελασει οπτικα....

....θελει μετρηση για να εχεις ακριβες συμπερασμα....
αν και με καποια patterns ειναι εμφανες αν υπαρχει προβλημα,απλα δεν γνωριζεις το ποσοστο του προβληματος.

εγω εναν που ειδα ειχε προβληματα ομοιομορφιας...

για 800ε μια χαρα προβολακι ειναι ....

Reaction score
22
Εννοεις πως διαφορες του επιπεδου 50-60% στα αριστερα με 90-100% στα δεξια δεν ειναι ορατές;

Reaction score
15.548

οταν το επιπεδο φωτεινοτητας ειναι υψηλο π.χ. benq 1070 οι οποιες αποκλισεις μπορει να ειναι δυσδιακριτες....
....ειδικα σε κατοχους με μικρη εμπειρια ......

το αν ειναι εμφανες το 20% η το 50% εχει να κανει με το μεγεθος εικονας,το ειδος επιφανειας που γινετε η προβολη και η θερμοκρασια λευκου...οπως επισης και η θεση θεασης(κεντρο-δεξια-αριστερα)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.121
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio