Benq w1070 πρώτες εντυπώσεις

Reaction score
10
Γεια σας εδω και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Benq w1070.Ημουν μεταξύ benq, optoma hd25e και hd131xe μετά απο πολυ ψάξιμο δοκιμές σε μαγαζιά κατέληξα στον benq.Εχω αγοράσει ηλεκτρικό πανι της reflecta λευκό με 1.0 gain 16:9 διαστάσεων έτσι ώστε να παρω 100" με μαύρο περιθώριο πάνω στα 179e.Δυστυχως επειδή το σπίτι που θα μετακόμιςω ειναι στο στάδιο ανακαίνισης δεν ΕΧΩ βάλει ακόμα το πανι.Στο σπίτι που μένω το ΕΧΩ δοκιμάσει στο μπαλκονι στα 2 μέτρα και μου έχει δώσει 70-80''.Ο τοίχος μου ειναι βανίλια και δεν μπορω να τον καταλάβω πολυ καλά γιατί χάνει λίγο χρωματικα το ΕΧΩ δοκιμάσει όμως και μέσα στο σπίτι σε τοίχο λευκό.Οι πρώτες εντυπώσεις δεν αυτό που διάβαζα σε κριτικές.Σε σχεση με τον optoma κάνει αρκετό θόρυβο σε λειτουργία standar και smart Eco ο θόρυβος ειναι ίδιος ,σε λειτουργία Eco ειναι χαμηλότερος.ΔΕν ΕΧΩ πειράξει τίποτα και το ΕΧΩ δοκιμάσει σε λειτουργία cinema και standar.Τον σύνδεσα με καλώδιο hdmi όχι 1.4 με nova και με υπολογιστή iMac.Εγω παιδιά δεν τρελάθηκα με την εικόνα του.ΔΕν ξέρω αν ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ κάτι λάθος δεν ΕΧΩ πειράξει τίποτα ίσως φταίει ότι ο τοίχος μου ειναι βανίλια δεν ξέρω αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορω να το συγκρίνεω με την lg 42'' led τηλεοραση μου.Η εικόνα στην τηλεοραση μου ειναι σαφωςς καλύτερη ημέρα με τη νύχτα με ρυθμίσεις τηλεοράσεις έξυπνου αισθητήρα.Δεν νομίζω ότι ο benq δίνει πραγματικό full hd εικόνα η εγώ είμαι πολυ απαιτητικός.ΣΤο παρελθόν είχα ενα acer k330 hd ready στις 500lum.Σε χεση με τον benq είδα κάτι καλύτερο στο 60%.Απλα νομίζω αν κάποιος πιστεύει ότι θα δει εικόνα όπως σε led τηλεοραση θα απογοητευτεί μόνο μέγεθος θα δει τίποτα παραπάνω.Σε αυτή τι τιμή το hd ειναι πολυ μέτριο κατα τη γνώμη μου.Στα ματιά τα δικά μου μετά απο δέκα ώρες λειτουργίας ίσως πολυ υπερτιμημένος και κατευθυνόμενος απο την benq για να πουλήσει δεν ειναι έτσι το full hd.Ισως κάνω λάθος ίσως ειναι νωρίς για συμπεράσματα ίσως πρέπει να τον δώ σε λευκό πανι και να κάνω ρυθμίσεις δεν ξέρω .ΑΠΛΑ όταν τον έστησα το πρώτο πράγμα που είπα ήταν καλά αυτός ήταν που έχουν τρελαθεί όλοι ;μπήκα στο forum ζητώντας κάποιες ρυθμίσεις για να κάνω μιπως δώ κάτι καλύτερο κανένας δεν απάντησε όταν ήταν όμως να τον αγοράσω οι περισσότεροι μου έλεγαν τα καλύτερα περίεργο δεν ειναι ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο σας .

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Οι προβολείς παίζουν πολύ πιο φυσικά απο τις LCD τηλεοράσεις σε σκοτάδι.
Απλά αν έχεις συνηθίσει το λαμπερό και ψεύτικο των τηλεοράσεων, ένας προβολέας θα φανεί πάντοτε υποτονικός.
Ο συγκεκριμένος δε σκίζει κι απο μαύρα που βελτιώνουν πολύ την αίσθηση.

Κανένα blu-ray έβαλες, ή περιμένεις απο την άθλια εικόνα της Nova να βγάλεις συμπεράσματα;

Reaction score
2.001
Όπως λέει ο Zizik....η εικόνα της Νοβα είναι άστα να πάνε....κλαίει η μάνα του Πελέ....!!!
Μην βιάζεσαι να απογοητευτείς. Δες και blu-ray, περίμενε και την οθόνη....καλή η βανίλια...αλλά για φρούτο και για τοίχο...συνδύασε και την μεγάλη εικόνα με καλό ήχο....και αν και τότε δεν....πούλα τα και πήγαινε για μεγαλύτερη τηλεόραση.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής φίλε μην περιμένεις να δεις εικόνα όπως σε μια σύγχρονη τηλεόραση....αλλά και με οποιαδήποτε σύγχρονη τηλεόραση μην περιμένεις ποτέ να γευθείς την μαγεία της μεγάλης εικόνας.....

Reaction score
10
Παιδιά απο ότι κατάλαβα η εικόνα της nova χάνει σε projector.PS 3 ΕΧΩ δεν ΕΧΩ δει ταινία απο εκεί απλά μόνο απο nova και υπολογιστή iMac με σύνδεση hdmi

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Ούτε χάνει ούτε κερδίζει. Πήγαινε τόσο μακριά ώστε να φαίνεται ίδια σε μέγεθος η εικόνα με την TV και θα είναι ίδιος σε ποιότητα.

Reaction score
10
Παιδιά τι μορφή ταινιών πρέπει να κατεβάζω για να δώ ποιότητα βλέπω ταινίες με 2gb και άλλες με 20gb ποια μορφή ειναι κατάλληλες για projector?

Reaction score
2.001
Όσο μεγαλύτερο το μεγεθος του αρχείου τόσο καλύτερα....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Κάνεις δυο λάθος συγκρίσεις, τηλεόραση με προβολέα, και 42'' με τις 80-90'' αυτά δεν είναι
συγκρίσιμα με κανένα τρόπο αγαπητέ! Η μεγάλη εικόνα δεν συγκρίνεται με καμία τηλεόραση!!!
Να σκεφθείς ότι το ένα το λένε ''πάω να δω τηλεόραση'' και το άλλο το λένε '' πάω να δω ταινία στο HOME CINEMA'' :D

Reaction score
10
Παιδιά σε Eco mode να τον βάζω να παίζει;όχι σε smart Eco;επίσης σε cinema mode;και briliand colour on η off;gamma στο 2.2 ή παραπάνω;φωτεινότητα και αντίθεση να την πείραξεω;player σε iMac εώς τον vlc να βάλω άλλον;όσο αφορά το ps3 εδεν ΕΧΩ blu ray αλλα 3d αυτή την εβδομάδα ΠΕΡΙΜΕΝΩ γυαλιά sainsonic,όταν συνδέω nova έχει σήμα 1080i το 3d δεν μου δίνει επιλογές πάνω κάτω κτλ αλλα μόνο σε παράθεση θα παίξει έτσι;οι ταινίες 3d στη nova ειναι δεξιά αριστερά 1080i στα 50hz αν δεν κάνω λάθος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σας κούρασα αλλα θελω τη βοήθεια σας μιας και είμαι άσχετος και καινούργιος εδω

Reaction score
205
Για εμενα εκανες καποια βασικα λαθη και τον κρινεις αδικα...
1. Τον δοκιμασες σε τοιχο οπως ειπες και εσυ βανιλια
2. Τον τροφοδοτησες με εικονα της ΝΟΒΑ. Αληθεια δοκιμασεις να του βαλεις να δεις μια κανονικη full HD bluray ταινια?

Δοκιμασε λοιπον να προβαλεις σε λευκο τοιχο , σε σκοτεινο περιβαλον χωρις ανακλασεις και με HD υλικο οπως καποια ταινια bluray και πιστευω θα τον δεις αλλιως!

Reaction score
10
Mkv αρχείο να βάλω δεν ΕΧΩ διάθεση να πάω σε video club ΕΧΩ καιρό να πάω

Reaction score
205
Toτε κατεβασε ενα Mkv με τουλαχιστον 15GB και πανω , μεγεθος, πχ το avatar και πες μας πως σου φαινεται

Reaction score
10
Υπάρχουν και αλλα αρχεία που δεν ειναι mkv πάνω απο 10gb δεν βρίσκω πολλά mkv όπως και υπό τίτλους mkv

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Υπάρχουν και αλλα αρχεία που δεν ειναι mkv πάνω απο 10gb δεν βρίσκω πολλά mkv όπως και υπό τίτλους mkv
Άμα δεν βρίσκεις και mkv....................θέλεις δουλειά!!!

Reaction score
205
φιλε μου επειδη απο οτι καταλαβα δεν εισαι πολυ σχετικος και ετσι δεν θα τα καταφερεις και θα απογοητευτεις , το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πηγενε στο βιντεο κλαμπ και νοικιασε το bluray που σου αρεσει με 2.5 ευρω να ευχαριστηθεις!

Reaction score
10
φιλε μου επειδη απο οτι καταλαβα δεν εισαι πολυ σχετικος και ετσι δεν θα τα καταφερεις και θα απογοητευτεις , το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πηγενε στο βιντεο κλαμπ και νοικιασε το bluray που σου αρεσει με 2.5 ευρω να ευχαριστηθεις!
Αδερφέ κατεβάζω ταινίες αλλα οι περισσότερες δεν ειναι σε mkv υπάρχουν πολλές μορφές αλλα το mkv και καλά δεν χάνει σε ποιότητα και τα αλλα χάνουν;

Reaction score
10
Σήμερα είδα 3 days to kill ανάλυση 1080χ800 εικόνα στα δυο μέτρα ΠΗΡΑ 70" σε βανίλια τοίχο στο μπαλκονι και σε cinema και Eco mode η παρέα μου έπαθε τη πλάκα τους

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.140
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989