Γεια σας εδω και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Benq w1070.Ημουν μεταξύ benq, optoma hd25e και hd131xe μετά απο πολυ ψάξιμο δοκιμές σε μαγαζιά κατέληξα στον benq.Εχω αγοράσει ηλεκτρικό πανι της reflecta λευκό με 1.0 gain 16:9 διαστάσεων έτσι ώστε να παρω 100" με μαύρο περιθώριο πάνω στα 179e.Δυστυχως επειδή το σπίτι που θα μετακόμιςω ειναι στο στάδιο ανακαίνισης δεν ΕΧΩ βάλει ακόμα το πανι.Στο σπίτι που μένω το ΕΧΩ δοκιμάσει στο μπαλκονι στα 2 μέτρα και μου έχει δώσει 70-80''.Ο τοίχος μου ειναι βανίλια και δεν μπορω να τον καταλάβω πολυ καλά γιατί χάνει λίγο χρωματικα το ΕΧΩ δοκιμάσει όμως και μέσα στο σπίτι σε τοίχο λευκό.Οι πρώτες εντυπώσεις δεν αυτό που διάβαζα σε κριτικές.Σε σχεση με τον optoma κάνει αρκετό θόρυβο σε λειτουργία standar και smart Eco ο θόρυβος ειναι ίδιος ,σε λειτουργία Eco ειναι χαμηλότερος.ΔΕν ΕΧΩ πειράξει τίποτα και το ΕΧΩ δοκιμάσει σε λειτουργία cinema και standar.Τον σύνδεσα με καλώδιο hdmi όχι 1.4 με nova και με υπολογιστή iMac.Εγω παιδιά δεν τρελάθηκα με την εικόνα του.ΔΕν ξέρω αν ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ κάτι λάθος δεν ΕΧΩ πειράξει τίποτα ίσως φταίει ότι ο τοίχος μου ειναι βανίλια δεν ξέρω αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορω να το συγκρίνεω με την lg 42'' led τηλεοραση μου.Η εικόνα στην τηλεοραση μου ειναι σαφωςς καλύτερη ημέρα με τη νύχτα με ρυθμίσεις τηλεοράσεις έξυπνου αισθητήρα.Δεν νομίζω ότι ο benq δίνει πραγματικό full hd εικόνα η εγώ είμαι πολυ απαιτητικός.ΣΤο παρελθόν είχα ενα acer k330 hd ready στις 500lum.Σε χεση με τον benq είδα κάτι καλύτερο στο 60%.Απλα νομίζω αν κάποιος πιστεύει ότι θα δει εικόνα όπως σε led τηλεοραση θα απογοητευτεί μόνο μέγεθος θα δει τίποτα παραπάνω.Σε αυτή τι τιμή το hd ειναι πολυ μέτριο κατα τη γνώμη μου.Στα ματιά τα δικά μου μετά απο δέκα ώρες λειτουργίας ίσως πολυ υπερτιμημένος και κατευθυνόμενος απο την benq για να πουλήσει δεν ειναι έτσι το full hd.Ισως κάνω λάθος ίσως ειναι νωρίς για συμπεράσματα ίσως πρέπει να τον δώ σε λευκό πανι και να κάνω ρυθμίσεις δεν ξέρω .ΑΠΛΑ όταν τον έστησα το πρώτο πράγμα που είπα ήταν καλά αυτός ήταν που έχουν τρελαθεί όλοι ;μπήκα στο forum ζητώντας κάποιες ρυθμίσεις για να κάνω μιπως δώ κάτι καλύτερο κανένας δεν απάντησε όταν ήταν όμως να τον αγοράσω οι περισσότεροι μου έλεγαν τα καλύτερα περίεργο δεν ειναι ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο σας .
Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025