Benq W1070+

Reaction score
640
110 απο το πάτωμα ειναι καλή τοποθέτηση ?

Ποια η εντύπωση σου σε εικονα απο μετάβαση lcd σε dlp
?

Δεν προσεχεις και θα σε μαλωσω ξεκινα απο το υψος που εχει το ταβανι πρωτα θα ψαξεις πως θα τοποθετησεις τον προβολεα και μετα το πανι .
Ο προβολεας εχει περιορισμους το πανι οχι .
Υπολογιζειςτοι η μετατοπιση του φακου ειναι !0 % προς τα πανω ή προς τα κατω .
Προσοχη τα φωτιστηκα ....
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω επειδη ειναι ο πρωτος σου προβολεας καλυτερα να απευθυνθεις σε επαγγελματια .
Στην δευτερη ερωτηση η απαντηση ειναι απλη εξαρταται απο το χρημα που διαθετεις μπορεις να πληρωσεις για να αγορασεις εναν epson 9200 η ακομα καλυτερα ενα jvc τοτε lcd δεν μπορεις να διαθεσεις 2000 τοτε benq 1070 +

Reaction score
9
Ναι έκανα τον υπολογισμό και μου βγαίνει οτι η εικονα θα κατεβαίνει περίπου μέχρι 110 απο το πάτωμα . Ειναι καλή απόσταση ? υπαρχει κάποιο ιδανικό εύρος απόστασης απο πάτωμα ?

Δεν προσεχεις και θα σε μαλωσω ξεκινα απο το υψος που εχει το ταβανι πρωτα θα ψαξεις πως θα τοποθετησεις τον προβολεα και μετα το πανι .
Ο προβολεας εχει περιορισμους το πανι οχι .
Υπολογιζειςτοι η μετατοπιση του φακου ειναι !0 % προς τα πανω ή προς τα κατω .
Προσοχη τα φωτιστηκα ....
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω επειδη ειναι ο πρωτος σου προβολεας καλυτερα να απευθυνθεις σε επαγγελματια .
Στην δευτερη ερωτηση η απαντηση ειναι απλη εξαρταται απο το χρημα που διαθετεις μπορεις να πληρωσεις για να αγορασεις εναν epson 9200 η ακομα καλυτερα ενα jvc τοτε lcd δεν μπορεις να διαθεσεις 2000 τοτε benq 1070 +[/QUOTE

]

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.209
Ναι, μέχρι χιλιάρικο μόνο DLP.

Από 1500-1600€ και πάνω όμως είναι μονόδρομος πιστεύω οι LCD.

Reaction score
9
για πες εαν ηθελες να διαθεσεις μεχρι ενα χιλιαρικο ποιον προβολεα θα επαιρνες ?
Συμφωνω!
και γώ έτσι μπλέχτηκα , άρχισα να ψάχνω σε lcd και συνειδητοποίησα ότι είχα ξεφύγει τελείως απο το αρχικό μου budjet ! και μετά επέστρεψα σε dlp!

Nα πώ μονο τη μικρή μου εμπειρία, είδα δίπλα δίπλα να παίζουν w1070 και epson tw6600 , και παρόλο τη πολύ μεγαλύτερη αντίθεση του epson , ο dlp είχε απείρως καλύτερο μαύρο !!
απόρησα!!.... αλλά μου εξήγησαν οτι είναι λόγω διαφορετικής τεχνολογίας! ο benq επαιζε στα μάτια μου πολύ καλύτερα, ο epson τον έτρωγε μόνο σε ευκρίνεια.

Reaction score
640
Συμφωνω!
και γώ έτσι μπλέχτηκα , άρχισα να ψάχνω σε lcd και συνειδητοποίησα ότι είχα ξεφύγει τελείως απο το αρχικό μου budjet ! και μετά επέστρεψα σε dlp!

Nα πώ μονο τη μικρή μου εμπειρία, είδα δίπλα δίπλα να παίζουν w1070 και epson tw6600 , και παρόλο τη πολύ μεγαλύτερη αντίθεση του epson , ο dlp είχε απείρως καλύτερο μαύρο !!
απόρησα!!.... αλλά μου εξήγησαν οτι είναι λόγω διαφορετικής τεχνολογίας! ο benq επαιζε στα μάτια μου πολύ καλύτερα, ο epson τον έτρωγε μόνο σε ευκρίνεια.

Να ειχε ο epson tw 6600 καλυτερη ευκρινεια απο τον Benq w1070 + αυτο ειναι απο τα αγραφα εκτος και εαν επεσες σε κομματι με τελεια συγκλιση

Reaction score
640
Ναι, μέχρι χιλιάρικο μόνο DLP.

Από 1500-1600€ και πάνω όμως είναι μονόδρομος πιστεύω οι LCD.
Αντε βρε 1500 ριξτο να δουμε σε ποια σημεια ειναι καλυτερος

Reaction score
9
μπορει , ή μπορεί να μην ήταν καλά εστιασμένος ο 1070? αλλά μου το είπε και στο κατάστημα αυτο για τον επσον .
φαινοταν καλύτερα οι μικρές λεπτομέριες, πχ ποροι δερματος κτλ

Σχετικά με ύψος οθόνης σε πόσα cm απο το πατωμα προβάλετε ?

Reaction score
640
τρεις φορες περισσοτερα απο τον 1070 και παλι εχεις υπερ και κατα .
Μολις εγινες dlpακιας οπως και εγω :p

Reaction score
640
Σχετικά με ύψος οθόνης σε πόσα cm απο το πατωμα προβάλετε ?
Ιδανικο ειναι να βρισκεται το κεντρο της απεναντι απο το υψος των ματιων σου ή λιγο ψηλοτερα αυτο οπως καταλαβαινεις εχει να κανει με την αποσταση θεασης το υψος των θεατων και το υψος των καθισματων

Reaction score
15.548
καλοριζικος 0 1070+

μια χαρα θασαι για πρωτο προβολεα....μολις δεις τις ατελειες και αρχιζει να σου λειπει κατι πας σε κατι καλυτερο....

Reaction score
640
Ο 1070 μου απεκτησε μια αποτομη πτωση φωτεινοτητας ανω του 50 % στην δεξια πλευρα και στα πλαισια της εγγυησης αλλαχτηκαν φακος λαμπα και DMD μετα απο αυτα η φωτεινοτητα ηταν ακομα στο -35 % και παροτι ηταν εντος προδιαγραφων (-50%) σημερα αντικατασταθηκε απο τον 1070 + και μαλιστα με τριετη εγγυηση απο την ημερομηνια αντικαταστασης .
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην CPI για την αψογη αντιμετωπιση, ευγενεστατοι, προθυμοι και αποτελεσματικοι .
Αυτα να βλεπουν οσοι για 50 ευρω διαφορα αγοραζουν απο εξωτερικο .
Ταβανωθηκε και το βραδυ θα εχουμε την πρωτη προβολη και τα πρωτα πειραγματακια

Reaction score
9
Τελός καλώς ολα καλά!

Μονο να σημειώσω επειδη εκανα σχετικη ερώτηση σε benq και amazon... πως η εγγυηση ειναι παρευρωπαικη, και καλύπτεται και στην Ελλάδα.. ειναι υποχρεωμένοι!
Να προσθέσω επισης πολλά +++ στην πολιτική επιστροφών της amazon , για οποιονδηποτε λογο θες μπορείς να επιστρέψεις το προιν και να πάρεις ολα τα χρήματά σου πίσω!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.248
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota