Benq W1070+

Reaction score
640
Οπως ειχα γραψει ο 1070 ηταν μεταβατικος προβολεας που ειχα σκοπο να τον κρατησω λιγο μεχρι να βρω κατι καλυτερο ετυχε να αντικατασταθει απο τον 1070+ στα πλαισια της εγγυησης και καπου εδω τελειωσε η μεταβατικη περιοδος σημερα πουληθηκε πριν καν προλαβω να τον δοκιμασω .
Παμε για αλλα καλοθεατος Νεκταριε .

Reaction score
640
αντε να δουμε τωρα ποιον dlp θα παρεις που θα ειναι καλυτερος απο τον 1070+ :D

εχω μια καλη προσφορα για τον 7500 αλλα θα παω στις 106 ιντσες και με χαλαει οτι δεν εχει manual ιριδα θα κανω και ενα meeting με τον Μανωλη μηπως με καταφερει και παρω lcd τον 9200

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539
εχω μια καλη προσφορα για τον 7500 αλλα θα παω στις 106 ιντσες και με χαλαει οτι δεν εχει manual ιριδα θα κανω και ενα meeting με τον Μανωλη μηπως με καταφερει και παρω lcd τον 9200
Ελπίζω όχι. Είναι ιεροσυλία. :p :laugh:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
εχω μια καλη προσφορα για τον 7500 αλλα θα παω στις 106 ιντσες και με χαλαει οτι δεν εχει manual ιριδα....
Ο '7500' μέσα από το service menu μπορείς να βάλεις εσύ την τιμή που θέλεις να έχει η ίριδα....την μετατρέπεις δηλ. σε βηματική και παίρνεις το φως που θέλεις ανάλογα με το υπόλοιπο set up σου.

Reaction score
15.548
αν παρεις epson σειρα 9000 θα προτεινω στον rose να σου ριξει ενα ban για κανα χρονο για να μαθεις να μην λες μ..........

:D

Reaction score
640
αντε να δουμε τωρα ποιον dlp θα παρεις που θα ειναι καλυτερος απο τον 1070+ :D

εχω μια καλη προσφορα για τον 7500 αλλα θα παω στις 106 ιντσες κοιταω τα τριγωνα να τκαι με χαλαει οτι δεν εχει manual ιριδα θα κανω και ενα meeting με τον Μανωλη μηπως με καταφερει και παρω lcd τον 9200
Ο '7500' μέσα από το service menu μπορείς να βάλεις εσύ την τιμή που θέλεις να έχει η ίριδα....την μετατρέπεις δηλ. σε βηματική και παίρνεις το φως που θέλεις ανάλογα με το υπόλοιπο set up σου.
Αυτο ειναι κατι που δεν το γνωριζα και μολις εγυρε η ζυγαρια

Reaction score
640
o 7500 ειναι σαν τον 1070 ....ειναι καλη αναβαθμιση

:laugh:

Μολις μετρησα της αποσταση με μετρο και δεν με βγαζει η αποσταση ουτε για 106 ιντσες πιο κατω δεν λεει .
Παμε για lcd οπως βλεπετε ειμαι σταθερος στις αποψεις μου .
Θα κερασω και τον Μανωλη καφε και θα τον αφησω να νομιζει οτι με επεισε :drinks:
Μετρουσα την αποσταση με ηλεκτρονικο μαραφετι και την εβγαζε 3,70 20 ποντους διαφορα με το μετρο το πιο αχρηστο πραγμα που εχω αγορασει ποτε .

Reaction score
640
Βαζω στοιχημα οτι θα πεσω στο κομματι που θα εχει την μεγαλυτερη ανομοιομορφια και χαλια συγκλιση ....
εαν συμβει αυτο θα φωναξω τον Κωστα να το καλιμπραρουμε μαζι και να μου εξηγει τα πλεονεκτηματα της τεχνολογιας

Reaction score
15.548
Μολις μετρησα της αποσταση με μετρο και δεν με βγαζει η αποσταση ουτε για 106 ιντσες πιο κατω δεν λεει .
Παμε για lcd οπως βλεπετε ειμαι σταθερος στις αποψεις μου .
Θα κερασω και τον Μανωλη καφε και θα τον αφησω να νομιζει οτι με επεισε :drinks:
Μετρουσα την αποσταση με ηλεκτρονικο μαραφετι και την εβγαζε 3,70 20 ποντους διαφορα με το μετρο το πιο αχρηστο πραγμα που εχω αγορασει ποτε .
leica αν θες κατι καλο ....αυτο ειναι οικονομικο

Last edited:

Reaction score
15.548
Βαζω στοιχημα οτι θα πεσω στο κομματι που θα εχει την μεγαλυτερη ανομοιομορφια και χαλια συγκλιση ....
εαν συμβει αυτο θα φωναξω τον Κωστα να το καλιμπραρουμε μαζι και να μου εξηγει τα πλεονεκτηματα της τεχνολογιας
εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα προβολεα που ξερω οτι δεν θα μπορω να δω...:D
αντεχω αναλυση 960x540 ;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539
Σε όποια τεχνολογία και να καταλήξεις, είναι βέβαιο ότι θα πέσεις σε καλό κομμάτι...:p

Reaction score
56
Οπως ειχα γραψει ο 1070 ηταν μεταβατικος προβολεας που ειχα σκοπο να τον κρατησω λιγο μεχρι να βρω κατι καλυτερο ετυχε να αντικατασταθει απο τον 1070+ στα πλαισια της εγγυησης και καπου εδω τελειωσε η μεταβατικη περιοδος σημερα πουληθηκε πριν καν προλαβω να τον δοκιμασω .
Παμε για αλλα καλοθεατος Νεκταριε .
Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση........

Reaction score
8
εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα προβολεα που ξερω οτι δεν θα μπορω να δω...:D
αντεχω αναλυση 960x540 ;)
Προβολεα με 10.000Ε να παρει ο Στεργιος παλι κατι θα τον ενοχλει.εγγυημενο αυτο που σου λεω

Reaction score
5.997
Τι το θελες τώρα αυτό ?
Δικαίωμα του να ψάχνει να βρει ψεγαδι σε οτι αγοράζει για να το δωσει ωστε να αγοράσει το επόμενο ...

Reaction score
15.548
για να δεις εικονα περαν του προβολεα θες ακομα 10000 ευρω τουλαχιστον :p

τωρα εσεις τι λετε δεν ξερω..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members