BENQ W1100

Reaction score
433
Ανεβαζω μερικες φωτο απο τον νεο μου 1100. Προβολη δυστυχως σε τοιχο, καδρο περιπου 110'' απο τα 3,25μ με φουλ ζουμ, ρυθμισεις στο παλεμα, φωτο απο pentax kx, πηγη ps3, ταινια ο υπερσιβηρικος.

Eυπροσδεκτα τα σχολια.

Reaction score
1
Απάντηση: BENQ W1100

Είμαι ο τελευταίος που θα σου πω για προβολείς αφού είμαι πανάσχετος με το θέμα, αλλά ωραία φαίνεται και στον τοίχο ! Ισως με ένα BD player να δείς και καλύτερη αναπαραγωγή απ' ότι με το PS3.

Reaction score
433

Και νομιζω ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτέλεσμα, σιγουρα θελει δουλεια ακομα και στρωσιμο. Σχετικα το ps3 ,αρκει το BD player που θα παρεις, να ειναι από το πανω ραφι - πρωτης γραμμής, γιατί από τα μεσαιας και λιγο πανω κατηγοριας το ps3 δεν εχει τπτ να ζηλεψει.

Reaction score
89
μια χαρα τη κανει τη δουλεια ακομα το ps3!! εδω κ απτο πανω ραφι κ παλι εξαρταται τι θα διαλεξεις....

Reaction score
433

Nαι σιγουρα, αν και δεν εχω εμπειρια απο αλλα player, αλλα πιστευω οτι μεχρι 150 ευρω ,τα κοιταζει στα ματια. Αλλα ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα γιατι , υπαρχουν φανατικοι πολεμιοι του ps3 μην ξεσηκωθούν παλι!!

Reaction score
433

τρελαθηκατε στα σχολια μην μαλωνετε ολοι θα γραψετε κατι!!! Μηπως να το κλειδωσουμε?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.474

Από που να κάνουμε σχόλια, από τις φωτο που έχεις ανεβάσει;

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.474

Όχι, γι αυτό το λέω!

Δεν βγαίνουν συμπεράσματα από φωτο φίλε μου.

Ο βιντεοπροβολέας σου είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά του πάντως.

Μη ψάχνεις να του βρεις ατέλειες, κοίτα να τον χαρείς.

Reaction score
433

εμενα παντως θα βοηθουσε αν ο καθενας ανεβαζε μερικα screen shots απο τον προβολεα του με τις δικες του αμεροληπτες ρυθμισεις και οχι τα συγκριτικα των σαιτς που προσπαθουν πιθανως να στρεψουν τους υπψηφιους αγοραστες προς τα εκει που θελουν. Και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που θα το ηθελε αυτο

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.474

Σου είπα πριν ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από screenshots για πολλούς λόγους.

Θα σου πω τον πιο απλό λόγο να καταλάβεις: Διαφορετική φωτογραφική μηχανή.

Αν δεν πιστεύεις τα σάιτ και πιστεύεις τα screenshots είσαι τελείως λάθος.

Τουλάχιστον σε σάιτ μπορείς να είσαι κι εσύ παρών!

Πως ξέρεις από ποιον βιντεοπροβολέα τράβηξα φωτογραφία ή τι ρυθμίσεις έχω κάνει στον καθένα;

Ακόμη και τα δικά σου screenshots δεν είμαι σίγουρος από ποιον βιντεοπροβολέα είναι!

Reaction score
433

Ακόμη και τα δικά σου screenshots δεν είμαι σίγουρος από ποιον βιντεοπροβολέα είναι!
καλα γιατι υπηρχε περιπτωση να δεις την εικονα χωρις να σου ποιος ειναι ο προβολεας και να ξερεις χωρις να κανεις μια απλη υποθεση?

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.474

καλα γιατι υπηρχε περιπτωση να δεις την εικονα χωρις να σου ποιος ειναι ο προβολεας και να ξερεις χωρις να κανεις μια απλη υποθεση?
Στα λόγια μου έρχεσαι! :126:

Reaction score
433

γιατι αν εβλεπες ζωντανα μπροστα σου χωρις να δεις την μηχανη θα μπορουσες με ασφαλεια να ξερεις? Τι λεμε τωρα?

Reaction score
1

Φίλε tkin73, όπως πολύ σωστά σου επισημαίνουν τα μέλη, δεν βγαίνουν σοβαρά συμπεράσματα από screenshots. Στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχολογίας βρίσκεται βαθιά ριζωμένη η επιθυμία του καθενός από εμάς να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και να αναδεικνύεται. Ειδικότερα όταν μιλάμε για Έλληνες και την πανηλίθια νοοτροπία της συντριπτικής πλειοψηφίας, ότι δηλαδή «το δικό μου είναι το καλύτερο από όλα», είτε πρόκειται για αυτοκίνητο, στερεοφωνικό, βιντεοπροβολέα κτλ.

Έτσι λοιπόν, σε ένα σοβαρό site εικόνας, κανένας λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται ποτέ να πάρει στα σοβαρά screenshots, από τη στιγμή που π.χ., υπάρχει το Photoshop και ο καθένας με ελάχιστες γνώσεις μπορεί να επεξεργαστεί μία φωτογραφία και να την κάνει να δείχνει όπως γουστάρει. Μπορεί πανεύκολα να αλλάξει το gamma, τα επίπεδα μαύρου και λευκού, να τη κάνει να φαίνεται απείρως πιο κοντραστάτη και τρισδιάστατη από την πραγματικότητα, να διορθώσει εντελώς λανθασμένες χρωματικές ισορροπίες και δεν συμμαζεύεται. Εννοείται βεβαίως ότι δεν υπαινίσσομαι ότι τα έχεις κάνει εσύ αυτά.

Επίσης, όπως πολύ σωστά σου λέει ο Ζορζ (abcd), το μόνιτορ του καθενός από εμάς είναι και διαφορετικά ρυθμισμένο, όπως αυτομάτως χάνεται η μπάλα, μια και ο καθένας αποκομίζει διαφορετικά συμπεράσματα.

Στο αμερικάνικο φόρουμ θυμάμαι πριν δύο ή τρία χρόνια, ένα μέλος είχε ανεβάσει κάποια screenshots από κάποιον μονότσιπο DLP προβολέα της Mitsubishi της κατηγορίας entry level, δηλαδή των 1.000-1.500 ευρώ. Οι φωτό ήταν φοβερά εντυπωσιακές, και πολλά άπειρα μέλη έμπαιναν και έγραφαν «Ποπό, τι φοβερή εικόνα» και άλλα τέτοια γραφικά και ωραία. Οι φωτό ήταν από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν ανέβει ποτέ στο AVSforum. Μήπως πιστεύεις ότι όντως ο ταλαίπωρος Mitsubishi των 2.000 δολαρίων είχε όντως αυτή τη φοβερή εικόνα που φαινόταν στα screenshots, και ότι ξέσκιζε για πλάκα όλους τους βιντεοπροβολείς της αγοράς;! :118:

Σοβαρά συμπεράσματα για την εικόνα ενός προβολέα, βγαίνουν μόνο είτε μέσα από σοβαρά reviews, στα οποία ανεβαίνουν όλες οι μετρήσεις και τα σχεδιαγράμματα ενός προβολέα σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα αναφοράς, είτε μέσα από σοβαρά συγκριτικά τεστ, στα οποία δύο προβολείς που τροφοδοτούνται από την ίδια πηγή, προβάλλουν σε δύο ίδιες οθόνες, αφού πρώτα καλιμπραριστούν σύμφωνα με τα πρότυπα αναφοράς...

Reaction score
89
παντως παραπονο δε μπορουμε να εχουμε γεμισε σχολια το νημα ε?? Γενικος νομιζω το ονομα προηγειται των εικονων... Εννοω οταν ο 1000ρης ειχε αρκετα εγκωμιαστηκα σχολια οι πιθανοτητες να βγαινε μαπα ο 1100ρης ηταν λιγες. Οπως ειπε ο abcd ειναι κατι παραπανω απο τιμιο μηχανακη ειδικα στη τιμη που μπορει να τον βρει ο καθενας ειναι σουπερ ντουπερ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.331
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis